01 / 05 / 2024

Türk Hava Yolları, Şampiyonlar Ligi’ne sponsor olan dünyadaki ilk havayolu şirketi…

Türk Hava Yolları, Şampiyonlar Ligi’ne sponsor olan dünyadaki ilk havayolu şirketi…

Futbolseverler, her yıl büyük bir merakla UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki maçları izlemeyi bekler. 2023 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi finali de 10 Haziran’da İstanbul’da yapılacak. Şampiyonlar Ligi’nin sponsoru Türk Hava Yolları (THY) oldu. Böylece  Türk Hava Yolları UEFA Şampiyonlar Ligi’ne sponsor ola



 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali, 10 Haziran 2023’te İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. Futbolseverlerin gözü de Şampiyonlar Ligi maçlarında olacak. İşte dünyaca ünlü markamız Türk Hava Yolları da UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi sponsoru oldu. 

Şampiyonlar Ligi maçları 200 ülkede 70’den fazla yayıncı kuruluş tarafından veriliyor. Maçlar 678 milyon kişiye ulaşıyor. İşte Türk Hava Yolları da bu büyük organizasyona sponsor olarak büyük bir işbirliğine imza attı.  İşbirliği kapsamında THY’nin maç yayını öncesi, sırası ve sonrasında saha kenarındaki LED ekranların da arasında bulunduğu birçok logo görünürlüğü ve isim kullanım hakkı var.  Türk Hava Yolları aynı zamanda UEFA Süper Kupa, UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi ve UEFA Gençler Ligi finalleri’nde de resmi sponsor unvanıyla yerini alacak. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön