15 / 05 / 2024

Türk Hava Yolları, Şampiyonlar Ligi’ne sponsor olan dünyadaki ilk havayolu şirketi…

Türk Hava Yolları, Şampiyonlar Ligi’ne sponsor olan dünyadaki ilk havayolu şirketi…

Futbolseverler, her yıl büyük bir merakla UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki maçları izlemeyi bekler. 2023 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi finali de 10 Haziran’da İstanbul’da yapılacak. Şampiyonlar Ligi’nin sponsoru Türk Hava Yolları (THY) oldu. Böylece  Türk Hava Yolları UEFA Şampiyonlar Ligi’ne sponsor ola



Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, sponsorlukla ilgili “Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru kanatlarını açan ülkemizle birlikte Türk Hava Yolları markamızı da yükseklere taşıyoruz. Bu sponsorlukla Türk Hava Yolları markasını sezon boyunca dünyanın dört bir köşesine taşıyacak” dedi.  Bolat, 10 Haziran 2023’te dünyayı İstanbul’da buluşturacaklarını söyledi.

Türk Hava Yolları, Şampiyonlar Ligi’ne sponsor olan dünyadaki ilk havayolu şirketi…

UEFA Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein, sponsorlukla ilgili yaptığı açıklamada “Anlaşmanın, bu prestijli turnuvanın finalinin İstanbul'da gerçekleşeceği yılda olmasından dolayı da çok memnunuz” ifadelerini kullandı. 

Türk Hava Yolları, EURO 2016’daki resmi havayolu sponsorluğuyla UEFA ile iş birliği yapan dünyadaki ilk havayolu şirketi olmuştu. Ayrıca dünyanın en büyük futbol kulüplerinden bazılarına da yine sponsorluk yapmıştı, ki aralarında Barcelona, Manchester United gibi takımlar da var. Ayrıca dünyaca ünlü oyuncular Kobe Bryant ve Lionel Messi’nin rol aldığı Türk Hava Yolları reklam filmi de dünyada en çok izlenen reklamlar arasında gösterilmişti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön