17 / 05 / 2024

THY üye atamaları

THY üye atamaları

Türk Hava Yolları tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Türk Hava Yolları Sermaye Piyasası Kurulu görüşü alınarak istifa suretiyle boşalan Yönetim Kurulu üyeliklerine yönetim kurulu üye atamalarını yayınladı.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'nde zam şoku! 2.5 milyon TL olan evin fiyatı 4 milyon TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi için merakla beklenen kura tarihi dün açıklandı. Kura tarihinin açıklanmasından hemen sonra dev zam yapılan projede fiyatlar neredeyse ikiye katlandı.

THY'de binlerce personele seçim piyangosu! Bayram ikramiyesi 20 bin lira daha verilecek

Kurban bayramının yaklaşması ile birlikte THY'den çok önemli bir açıklama geldi. Kurban Bayramı ikramiyeleri için personele rekor bir ödeme yapacak. İkramiyeler 20 bin TL'ye çıkarken, temmuz ayında verilecek olan primler de erkene çekildi.

THY’den kaçırılmayacak fırsat! Ucuz bilet almak isteyenler hemen THY’ye!

Türk Hava Yolları kaçırılmayacak ucuz bilet kampanyasını duyurdu. İşte detaylar!

THY'den 299 liraya uçak bileti! Gören duyan inanmadı, bu fiyata uçmayan kalmasın! 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türk Hava Yolları, yurt içi uçak bileti alanlara indirim düzenliyor. Kampanya kapsamında THY biletleri 299 TL'ye düştü! Türk Hava Yolları Resmen açıkladı, sakın kaçırmayın! Bu fiyata herkes uçacak! İşte 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

AKP'li Bakan'ın kardeşi THY'ye atandı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kardeşi Seyyid Mahmut Nebati, THY'ye İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı olarak atandı.

THY'nin biletleme servis ücretine yüzde 50 zam geldi! İşte ekonomi ve business sınıfta yeni fiyatlar

Türk Hava Yolları'nın (THY) biletleme servis ücreti, ekonomik kabinde yüzde 40 zamla 50 TL’ye, business kabinde ise yüzde 50 zamla 75 TL’ye çıkarıldı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 3 uçaklık deneme!

THY'ye ait 3 uçak, deneme çalışmaları kapsamında İstanbul Yeni Havalimanı'na teker koyarak köprülere yanaştırılacak...

THY'ye 1 milyar dolar yeni havalimanı kredisi!

Türk Hava Yolları (THY), Üçüncü Havalimanı'na taşınması kapsamında yapacağı yatırımlarda kullanmak için 800 milyon dolar ile 1 milyar dolar arası kredi için bankalarla anlaşma sağladı.

Emlak Konut ile THY'den 3. havalimanına binlerce konut!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım Ortaklığı, THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'ye Arnavutköy Dursunköy'de yer alan 3 milyon 639 bin 117 metrekare büyüklüğündeki arsanın yüzde 50'sini 312,5 milyon TL+KDV nakit bedelle sattı..

Güneşli THY Sitesi Projesi'nde 260 bin TL'ye! Yeni Proje!

Toplam 700 konut ve 9 ticari üniteden meydana gelen Güneşli THY Sitesi Projesi'nde 1+1 daireler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

THY, gayrimenkul yatırımlarına başlıyor!

THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme AŞ'ye ilişkin konuşmasında THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, üçüncü havalimanındaki ihtiyaçlarına cevap vermek için bu şirketin kurulduğunu, çok yakında bölgede inşaatlarının görülebileceğini ifade etti.

THY’ye 3. havalimanında 300 dönümlük özel kampüs!

Yapımı hızla süren 3. Havalimanı’nda, THY’nin 300 dönümlük dev bir kampüsü olacak. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı “Kampüste Genel Müdürlük ve 5-6 bin metrekarelik lounge alanımız olacak” dedi.

Saim Kılıç,Torunlar GYO Yönetim Komitesi Başkanı seçildi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliklerine yapılacak ilk olağan genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere olan üye atamaları ve komite başkanını seçtiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

THY üye atamaları Haberi

THY üye atamaları

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklama şöyle;


Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca, istifa suretiyle boşalan Yönetim Kurulu üyeliklerine,  Sermaye Piyasası Kurulu görüşü alınarak, Sn. İlker Aycı ve Sn. Arzu Akalın'ın, ilk Genel Kurul Toplantısına kadar görev yapmak üzere bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmesine ve Yönetim Kurulu üyemiz Sn. Prof. Dr. Mecit EŞ'in Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan Vekili olarak atanmasına karar...