24 / 05 / 2024

THY'de binlerce personele seçim piyangosu! Bayram ikramiyesi 20 bin lira daha verilecek

THY'de binlerce personele seçim piyangosu! Bayram ikramiyesi 20 bin lira daha verilecek

Kurban bayramının yaklaşması ile birlikte THY'den çok önemli bir açıklama geldi. Kurban Bayramı ikramiyeleri için personele rekor bir ödeme yapacak. İkramiyeler 20 bin TL'ye çıkarken, temmuz ayında verilecek olan primler de erkene çekildi.



Prim ve Kurban Bayramı ikramiyesi. Kurban Bayramı ikramiyesi 20 bin lira ve çift maaş

Türk Hava Yolları (THY) kritik 14 Mayıs seçimleri evvelinde binlerce personelini mutlu edecek bir karar aldı. THY, Prim ve Kurban Bayramı ödemeleri erken tarihte yatıracak. Mesele ile alakalı, Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat'tan açıklama geldi.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi'nin Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat personele gönderdiği mesajda kurumun kazanımlarını sıraladı ve prim ve ikramiye müjedesi verdi.

Bolat Temmuz ayında yatırılacak primlerin erkene çekildiğini ilan etti

THY çalışanlarına sevindirici haberi THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat verdi. Çalışanlarına has tarihin en büyük primlerini verdiklerini açıklayan Bolat, YouTube üstünden paylaştığı videoda çalışanlara yeni bir müjde daha geldi.

Bolat verdiği mesajda Kurban Bayramı ikramiyesi ve temmuz ayında ödenmesi planlanan primler ön plana çıktı. Buna göre primler erken verilecek ve ikramiyeler de 20 bin TL olacak.

THY de binlerce personele seçim piyangosu! Bayram ikramiyesi 20 bin lira daha verilecek

Nisan ayındaki primleri mart ayında hesaplara iletmiştik. Şimdi de hesaplarınıza temmuz ayında aylıklarınıza ilave olarak yatırmayı planladığımız primleri erken vakte çektik. Temmuz ay için planlan bu pirimleri tüm işritak şirketlerimizdeki arkadaşlarımız dahil olmak üzere haziran ayında aylıklarla beraber ileteceğiz.

Ayrıca Kurban Bayramı ikramiyesi olarak vatandaşa net 20 bin TL daha vereceğiz. Yani Haziran ayında hem çift maaş hem de ikramiye elinize geçecek. Temmuz ayında da maaşlarınız çift olarak hesaplara yatmaya devam edecek.

THY'de binlerce personele seçim piyangosu! Bayram ikramiyesi 20 bin lira daha verilecek


Geri Dön