16 / 06 / 2024

THY'de binlerce personele seçim piyangosu! Bayram ikramiyesi 20 bin lira daha verilecek

THY'de binlerce personele seçim piyangosu! Bayram ikramiyesi 20 bin lira daha verilecek

Kurban bayramının yaklaşması ile birlikte THY'den çok önemli bir açıklama geldi. Kurban Bayramı ikramiyeleri için personele rekor bir ödeme yapacak. İkramiyeler 20 bin TL'ye çıkarken, temmuz ayında verilecek olan primler de erkene çekildi.



Kurban Bayramı ikramiyesi, Türkiye'de kamu görevlilerine verilen özel bir ödemedir. Bu ikramiye, Kurban Bayramı öncesinde kamu çalışanlarına, genellikle bir defaya mahsus olmak üzere, ek bir maddi destek olarak ödenir.

Kurban Bayramı ikramiyesi, Türkiye'de kamu kurumlarında çalışan memurlar, sözleşmeli personel ve diğer kamu görevlileri gibi kamu çalışanlarını kapsar. İkramiye miktarı ve ödeme koşulları, her yıl bütçe kararları ve hükümet politikaları doğrultusunda belirlenir. Bu nedenle, her yıl değişebilir.

THY de binlerce personele seçim piyangosu! Bayram ikramiyesi 20 bin lira daha verilecek

Kurban Bayramı ikramiyesi, genellikle bayram öncesinde ödenir ve çalışanın maaşına ek olarak verilir. İkramiye miktarı, çalışanın unvanına, görevine ve çalışma durumuna bağlı olarak farklılık gösterebilir. İkramiyenin ne zaman ve nasıl ödeneceği, ilgili kamu kurumunun personel yönetmeliği veya ilgili mevzuat tarafından belirlenen prosedürlere göre gerçekleştirilir.

Bu listede adınız varsa 4 bin 300 TL alacaksınız! Mayıs ayı ödemelerini kaçırmayın 

18-49 yaş arası vatandaşlara müjde! Hastaneler KPSS şartı olmadan personel alımı yapıyor

Emeklilere İş Bankası'ndan dev gibi fırsat! Bu promosyon tutarları herkesi heyecanlandırdı


Geri Dön