29 / 04 / 2024

Seçim sonrası piyasaları neler bekliyor? İşte seçim sonrası riskler ve fırsatlar...

Seçim sonrası piyasaları neler bekliyor? İşte seçim sonrası riskler ve fırsatlar...

Ekonomim köşe yazarı Serhat Gürleyen seçim sonrasında piyasaları nelerin beklediğini keleme alarak, risk ve fırsatlara değindi. İşte seçim sonrası piyasalarda riskler ve fırsatlar...



14 Mayıs milletvekili seçimleri açık ara Cumhur ittifakının zaferi ile sonuçlandı.  Yüksek katılımla birlikte gerçekleşen seçimlerde Cumhur ittifakı oyların yüzde 49,5’ini alıp, 323 milletvekili çıkararak Mecliste çoğunluğu elinde tutmayı başardı.  Yaşanan ekonomik sorunların etkisiyle bir miktar oy kaybetse de Trakya, Ege ve kısmen Akdeniz sahili dışındaki tüm bölgelerde Millet ittifakına üstün gelindi. Ekonomim köşe yazarı Serhat Gürleyen seçim sonrası piyasaların tepkisi öngördüğünden daha sert olduğunu belirterek, fırsatkarı ve riskleri açıkladı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön