07 / 05 / 2024

thy yurtdışı ucuz bilet kampanyası

thy yurtdışı ucuz bilet kampanyası

Türk Hava Yolları son dönemlerde açıkladığı kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.  Gidiş- dönüş her şey dahil bilet fiyatlarında indirime giden THY’nin kampanya detayları nelerdir?

THY'den ucuz bilet kampanyası! Yüzde 20 indirim yapılacak!

Türk Hava Yolları (THY) yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında aile üyelerinden en az 3 kişinin alacağı biletlerde yüzde 20 indirim uygulanacak. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

THY'den ucuz bilet kampanyası fiyatlar 599 liradan başlıyor!

Türk Hava Yolları yeni uçuş kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda, 3-4 Ekim 2023 tarihinde alınan yurt içi biletlerin fiyatı 599 TL'den satışa çıkarılacak. İşte kampanyanın detayları...

THY'den ucuz bilet kampanyası! Uçuşlar 449 TL'den başlıyor!

Türk Hava Yolları yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya uçuşlarına erken rezervasyon indirimi yapıldı.

Ucuz uçak bileti kampanyaları peş peşe geldi! Anadolu Jet ve THY müjdeyi verdi...

THY ve Anadolu Jet'tin başlattığı ucuz bilet kampanyası gündemde yoğun ilgi gördü. Peki ucuz bilet almanın şartları neler? İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

En Ucuz iPhone 14 nerede? Yurt Dışı iPhone fiyatları ne kadar? 26 Aralık 2022 fiyat listesi...

Ülkemizdeki yüksek vergiler nedeniyle yurtdışına oranla bir iPhone'un fiyatı neredeyse üç katına çıkabiliyor. Türkiye'de 30 bin 999 TL'ye çıkan iPhone 14 fiyatları yurtdışında ne kadar? En ucuz iPhone 14'ü nereden alabilirsiniz! İşte ülkelere göre iPhone fiyatları...

THY’den kaçırılmayacak fırsat! Ucuz bilet almak isteyenler hemen THY’ye!

Türk Hava Yolları kaçırılmayacak ucuz bilet kampanyasını duyurdu. İşte detaylar!

THY'den öğretmelere ve bursiyerlere ucuz bilet fırsatı

THY ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokolle öğretmenlere ve bursiyerleri yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda ucuz bilet fırsatı tanınacak.

THY’den yeni ucuz bilet kampanyası! Son tarih belli oldu!

Türk Hava Yolları son dönemlerde açıkladığı kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.  Gidiş- dönüş her şey dahil bilet fiyatlarında indirime giden THY’nin kampanya detayları nelerdir?

THY kampanya ne zaman 2022? Uçak biletleri ne zaman indirime girer?

THY kampanyası vatandaşların gündeminde yer almaktadır. İşte THY ucuz bilet kampanyasına dair araştırılan detaylar!

THY'den ucuz bilet kampanyası! İndirimi duyan 299 TL'lik bileti almaya koştu!

Türk Hava Yolları 4-5 Ekim 2022 tarihleri arasında tüm yurt içi bilet alımlarını 299,99 TL'den başlayan fiyatla satma kampanyası düzenledi.

THY duyurdu! THY indirimli bilet ne kadar? İşte THY’den ucuz bilet kampanyası!

THY vatandaşları memnun edecek bir haber yayınladı. THY ucuz bilet satışlarına başladı. İşte detaylar!

Turizm sektörü gözünü gurbetçilere dikti!

Bu yaz sıkıntılı günler geçiren turizm sektörü gözünü gurbetçilere dikti. Tatilbudur.com Genel Müdürü Kuş, “THY yurtdışındaki Türklere dönük kampanyalar yapabilir” dedi

Diyarbakır Havalimanı'ndan ilk yurtdışı seferi Erbil'e düzenlenecek!

DİYARBAKIR Havalimanı'ndan yurtdışı uçuşları, yaklaşık 6 ay önce hizmete açılan yeni terminal binası sayesinde gerçekleştirilecek. THY de yarın itibarıyla Diyarbakır-Erbil seferlerine başlıyor.

thy yurtdışı ucuz bilet kampanyası Haberi

thy yurtdışı ucuz bilet kampanyası

Türk Hava Yolları, son dönemlerde bilet fiyatlarına gelen zamların ardından kampanyalı bilet satışlarına başladı.  Geçtiğimiz günlerde açıklanan bir kampanya haberi ile tüm yurt içi biletler de 4-5 Ekim tarihleri arasında indirime gidildiği ve bilet fiyatlarının 299 TL olduğu açıklanmıştı.

Peki, Türk Hava Yolları’nın (THY) açıkladığı yeni kampanya nedir? THY yeni bilet kampanyası detayları nelerdir? İşte THY ucuz bilet kampanyası 2022…

Türkiye’den dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi THY, Orta ve Kuzey Avrupa'da birçok noktaya avantajlı fiyatlarla seyahat olanağı sağladığı kampanyasını duyurdu.

Türk Hava Yolları’ndan (THY), açıklanan yeni kampanyaya göre, THY  Orta ve Kuzey Avrupa'ya gidiş-dönüş her şey dahil 149 dolardan başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sunuyor.

KAMPANYALI BİLETLER HANGİ TARİHLERDE SATILACAK VE NE ZAMAN KULLANILACAK?

5 Ekim- 15 Ekim tarihleri...