03 / 05 / 2024

thynin yeni seferleri

thynin yeni seferleri

THY İstanbul- Gazipaşa uçuşlarına resmen başladı. THY'nin İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Antalya Gazipaşa Havalimanı'na doğrudan seferleri, haftanın her günü karşılıklı olmak üzere 14 frekans halinde düzenlenecek...

Yeni havalimanına toplu ulaşım deneme seferleri başladı!

Yapımı devam eden İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk toplu ulaşım hizmeti çarşamba günü başladı.

Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'na yeni terminal!

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Hasan Polatkan Havalimanı'na yeni bir terminal binası yapma hazırlığında olduklarını müjdeledi.Açıklamalarda bulunan Gündoğan, Hasan Polatkan Havalimanı'ndan bu yıl ilk defa hac seferleri yapıldığını hatırlattı.

1982 yılında Silivri-Sirkeci arasına vapur seferleri konacakmış!

1982 yılında İstanbul Valiliği, E-5 üzerindeki trafik yoğunluğunun azaltılması için Silivri ile Sirkeci arasında vapur seferleri konmasını istemiş. Yazın gurbetçilerin güvenli seyahat etmeleri için de yeni tedbirler alınmış.

Arifiye-Pendik arası tren seferleri yeni yılda hizmete başlıyor!

Devlet Demir Yolları Genel Müdürü Süleyman Karaman, iki yıl önce Ankara-İstanbul arası Yüksek Hızlı Tren çalışmaları kapsamında seferleri durdurulan Adapazarı-Haydarpaşa hattının yeni yıldan itibaren Arifiye-Pendik arası hizmet vereceğini açıkladı.

1963 yılında Haliç vapur seferleri kaldırılacakmış!

1962 yılında alınan kararla Haliç'te vapur seferleri kalkacakmış. 1963 yılından itibaren eski gemiler hurda olarak satılacakmış, yeni gemiler ise Boğaz'ın iki yakası arasında servise konacakmış.

THY Ukrayna Kherson seferleri 15 Ekim'de başlıyor!

Yapılan açıklamaya göre Türk Hava Yolları, yeni destinasyon noktası olan Ukrayna Kherson seferleri, 15 Ekim 2014 tarihinden itibaren çarşamba, cuma, cumartesi ve pazar günleri gerçekleştirilecek.

EGO otobüslerinin gece seferleri yarın başlıyor!

EGO otobüslerinin gece seferleri yarın başlıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü'nün yaptığı yeni düzenlemeyle yarından itibaren 32 hatta saat 00.00'dan itibaren gece seferleri başlıyor.

Kâmil Koç'un Uşak seferleri başladı!

Orta ve Doğu Karadeniz’de, 2013 yılında hizmete açtığı hatlarla dikkat çeken Kâmil Koç, yeni seferleri arasına Uşak’ı da ekledi. Açılışa Uşak Sportif Basketbol Takımı oyuncuları ve Kamil Koç Genel Müdürü Kemal Erdoğan da katıldı...

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

thynin yeni seferleri Haberi

thynin yeni seferleri

Türk Hava Yolları'nın (THY) dün düzenlenen ilk tarifeli seferle İstanbul- Gazipaşa-İstanbul uçuşlarına resmen başladı. THY'nin İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Antalya Gazipaşa Havalimanı'na doğrudan seferleri, haftanın her günü karşılıklı olmak üzere 14 frekans halinde düzenlenecek. TAV Havalimanları tarafından işletilen Antalya Gazipaşa Havalimanı, 2013'te 363 bin yolcuya hizmet verdi. Havalimanının yıllık yolcu kapasitesi 1.5 milyona...