19 / 05 / 2024

thynin yeni uçuş hatları

thynin yeni uçuş hatları

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, 21'inci yüzyılın sonları yaklaştıkça dünyanın her tarafına uçan bir şirket olmakla yetinmeyeceklerini ve gerçekleşmesini bekledikleri gezegenler arası seyahatlerde de öncü olacaklarını söyledi....

THY'den ucuz bilet kampanyası fiyatlar 599 liradan başlıyor!

Türk Hava Yolları yeni uçuş kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda, 3-4 Ekim 2023 tarihinde alınan yurt içi biletlerin fiyatı 599 TL'den satışa çıkarılacak. İşte kampanyanın detayları...

Anlaşma imzalandı: Pegasus'tan 36 yeni uçak siparişi

Pegasus Hava Yolları, 2012 tarihli Airbus Siparişi kapsamında mevcut uçak siparişlerine ilave olarak 36 yeni A321neo model ilave uçak siparişi için anlaşma imzaladı. İşte detaylar...

Maserati'nin Yeni SUV'u Grecale dünyaya ilk kez yüzünü gösterdi

İtalyan lüks otomobil markası Maserati Yeni SUV'u Grecale'i tanıttı. Maserati İnovasyon Laboratuvarı tarafından geliştirilen ve Cassino Fabrikası'nda üretilen Grecale, geniş bir motor yelpazesiyle dünya yollarıyla buluşacak.

İsrail, Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimciler için 730 yeni konut inşa edecek!

İsrail makamlarının işgal altında olan Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimciler için yükselecek olan 12 katlı 14 bina kapsamında toplamda 730 yeni konutun inşasını onayladığı belirtildi.

BDDK'dan yeni kredi kararı: Derecelendirme zorunluluğu kaldırıldı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), 500 milyon lira ve üzeri sektörde kredisi olan şirketlerin yeni kredi için derecelendirme kuruluşu ile geçen yıla kadar sözleşme imzalaması zorunluluğunu ortadan kaldırdı.

Yeni Doğuş Global İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Global İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Karadurdu tarafından kuruldu.

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Akıncı tarafından kuruldu.

Uğur Okulları'ndan 13 yeni kampüs geliyor!

Türkiye'nin 52 ilinde eğitim veren Uğur Okulları, 13 yeni kampüs için düğmeye bastı.

Yapı Kataloğu'nda yapı sektörü için yeni etkinlik! 

Yapı sektörünün nabzını tutan Yapı Kataloğu yeni arayüzüyle sektör temsilcilerini bir araya getirmeye devam ediyor. Yapı Kataloğu sektör için 6 yeni etkinlik gerçekleştirmek için hazırlanıyor. 

İsrail Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimciler için 540 yeni konut inşa edecek! 

İsrail Hükümeti, işgal altında olan Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için 540 yeni konut inşa edecek.

İsrail’den Doğu Kudüs’e Yahudiler için 900 yeni konut planı!

İsrail’e bağlı Kudüs Belediyesi, işgal altında olan Doğu Kudüs’te yer alan Pisgat Zeev Yahudi yerleşim birimine 900 yeni konut inşa etmeyi planlıyor.

Yeni binalara 'yağmur suyu toplama sistemi' zorunluluğu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik kapsamında, yeni binalara 'yağmur suyu toplama sistemi' zorunluluğu getirildi.

İngiltere'den İsrail'e Doğu Kudüs ve Batı Şeria'daki yeni yerleşimleri derhal durdurun çağrısı!

İngiltere, İsrail yönetimine Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te yeni yerleşim yerlerinin inşasının derhal durdurulması çağrısı yaptı.

thynin yeni uçuş hatları Haberi

thynin yeni uçuş hatları


Temel Kotil, Skylife dergisinin Ocak ayı sayısındaki köşesinde, ‘21. yüzyılın sonlarına yaklaştıkça artık dünyanın her şehrine uçan bir THY ile yetinmeyip gezegenler arası seferler düzenleme hazırlığında’ olduklarını yazdı. “Bugün itibarı ile dünyanın en çok ülkesine uçan bir hava yolu şirketiyiz ve 21. yüzyılın sonlarında gerçekleşmesini beklediğimiz gezegenler arası seyahatte de inşallah öncü oluruz." dedi. THY Genel Müdürü Kotil, yazısında 2014 planlarını da şöyle sıraladı: "Hiç kimsenin uçmadığı, adını bile telaffuz edemediğimiz yerlere uçmamız bu yüzdendir. Bu bizim gibi düşünenlerle, kalbi bu muhteşem gezegeni keşfe çıkmak için çırpınanlarla yola çıkmaya hazırız. 2014 yılında ikisi yurt içi olmak üzere, toplam 16 yeni hat açacağız. Böylece uçuş noktası sayımız 260'a çıkacak. Günlük sefer sayımız 1300'e...