11 / 05 / 2024

thyssenkrupp asansörleri test çalışmaları

thyssenkrupp asansörleri test çalışmaları

thyssenkrupp Asansör’ün Almanya’nın Rottweil şehrinde inşa ettiği test kulesinde çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.246 metre yüksekliğindeki kulede, asansörlerin en zorlu koşullarda test edileceği 12 adet asansör kuyusu yer alıyor.

Ankara'da inşaat halindeki üst geçit tehlike saçıyor!

Ankara'da inşaat halindeki bir yaya üst geçidi madde bağımlılarının meskeni haline gelirken, bakımdan geçirilmeyenler de tehlike saçıyor. Geçitlerden bazılarının asansörleri çalışmıyor, kaplamaları dökülüyor, demirleri paslı halde duruyor...

Sinop'ta site yöneticisinin sağlıkçılar için astığı yazı tepki çekti!

Sinop'ta site girişine asılan 'sağlık çalışanlarının ön asansörleri değil, arka asansörleri kullanmalarını rica ederiz' yazılı uyarı tepkilere yol açtı. Uyarı yazısının asıldığı sitenin yöneticisi Zafer Karagülle, tepkilerden sonra özür diledi.

Depremde yüksek güvenlik sağlayan yapay zekalı asansörler!

Mitsubishi Electric, yüksek hızlı, konforlu ve enerji tasarruflu asansörleri ile dünyaca ünlü prestijli projelere imza atıyor..

ThyssenKrupp Yeni Havalimanı’ndaki en büyük mobilite çözümüne imza attı!

Global mobilite çözümleri sağlayıcısı thyssenkrupp Elevator,dünyanın en büyük projelerinden biri olan İstanbul Yeni Havalimanı’ndaki 143 yolcu biniş köprüsünü ve 4 asansörünü kapsayan tam kapsamlı mobilite çözüm paketini 27 ay gibi kısa bir süre içinde teslim etti.

Ev almadan asansörleri kontrol edin!

Uluslararası tarafsız denetim firması Liftinstituut'ten dünya devi uzman firma uyarıyor...Ev almadan asansörleri kontrol edin...

Otis Türkiye mimarların yaratıcılıklarına hitap ediyor!

Dünyada ve Türkiye’de prestijli yapılara imza atan mimarlar, yaratıcılıklarını destekleyen özel tasarımlara sahip yenilikçi asansörleri tercih ediyor.

Levent Ferko Signature, Otis’i tercih etti!

Levent’te yükselen Ferko Signature projesinde, Otis Türkiye’nin yüksek hızlı asansörleri kullanılıyor. Otis Türkiye, yüksek binalardaki dikey trafiği önemli ölçüde azaltıyor.

Avrupa Konutları Kale, Mitsubishi Electric asansörleri tercih etti!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Kale’nin asansör sistemlerinde de teknoloji devi Mitsubishi Electric’i tercih etti.

Karabük'te mühürlenen binalarda oturanlar 8 aydır dışarı çıkamıyor!

Karabük'te TOKİ konutlarındaki 17 binanın asansörleri, geçen yıl haziran ayında yürürlüğe giren Asansör Yönetmeliği’ne uygun olmadığı gerekçesiyle mühürlenmişti. 7 katlı binalarda oturan yaklaşık 30 engelliden bazıları 8 aydır dışarıya çıkamıyor.

Çorlu Golden Life’ın asansörleri Otis’ten!

Otis Türkiye, yenilikçi asansörleriyle konut sektörünün de beklentilerini karşılıyor. Otis Türkiye, Çorlu’nun en kaliteli ve farklı projesi Golden Life için şıklığı ve emniyeti garanti ediyor.

Thyssenkrupp Asansör’den ticari alanlara özel yürüyen merdiven!

thyssenkrupp Asansör, AVM, otel ve ofis gibi alanlar için özel olarak geliştirilen ticari yürüyen merdiven sistemi Velino Classic’i Türkiye pazarına sundu.

Gaziantep Şehitkamil'de asansör denetimleri başladı!

Şehitkamil Belediyesi ve MTB Enerji Mühendislik Şirketi işbirliğince yapılan protokol çerçevesinde ilçe genelinde binaların asansörleri mercek altına alınarak, denetimleri başladı.

thyssenkrupp asansörlerini 246 metrelik kulede test edecek!

thyssenkrupp Asansör’ün Almanya’nın Rottweil şehrinde inşa ettiği test kulesinde çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.246 metre yüksekliğindeki kulede, asansörlerin en zorlu koşullarda test edileceği 12 adet asansör kuyusu yer alıyor.

thyssenkrupp asansörleri test çalışmaları Haberi

thyssenkrupp asansörleri test çalışmaları

Alanında dünyanın önde gelen şirketleri arasında yer alan thyssenkrupp Asansör, Almanya’nın Rottweil şehrinde bulunan test kulesinin inşasına devam ediyor. 246 metrelik boyu ile ülkenin en yüksek binaları arasında yer almaya hazırlanan kuleye ilişkin bilgi veren thyssenkrupp Asansör CEO'su Andreas Schierenbeck, inşaatın programa uygun şekilde ilerlediğini belirterek, “Kule, şirketimizin küresel inovasyon stratejisinin uygulanmasında kilit rol üstlenecek, bu da başarımızda kritik bir öneme sahip olacak" dedi.


Halka açık olacak kulede asansörlerin test edilmesi amacıyla kullanılacak 12 asansör kuyusunun yanı sıra, ziyaretçileri seyir terasına taşıyacak, tamamen cam kuyu içinde hareket eden bir asansör bulunuyor. Ziyaretçiler, bu asansörün sunduğu panoramik manzarayı izleyerek, 232 metre yükseklikteki, Almanya'nın en yüksek seyir terasına ulaşabilecek ve 360 derece manzaranın tadını çıkarabilecekler. Asansör üniteleri, test kuyularında, saatte 65 kilometreye...