09 / 05 / 2024

ThyssenKrupp türkiye

ThyssenKrupp türkiye

ThyssenKrupp Türkiye’de gücünü arttırmayı hedefliyor. Firma, 23-24 Haziran 2014 tarihlerinde İstanbul’da düzenleyeceği uluslararası liderler buluşmasıyla, aynı zamanda Türkiye’de gücünü arttırmayı hedeflediğini açık bir şekilde gösteriyor.

thyssenkrupp Asansör Türkiye'nin yeni eğitim merkezi İstanbul'da!

Alanının önde gelen şirketleri arasında yer alan thyssenkrupp Asansör Türkiye, eğitimli insan kaynağı yetiştirmeye yönelik faaliyetlerini İstanbul’da hayata geçireceği eğitim merkezi ile sürdürüyor.

thyssenkrupp, halatsız asansörle Türkiye’de lider olacak!

Türkiye’deki son dönem faaliyetleri hakkında bilgi veren thyssenkrupp Asansör Türkiye Genel Müdürü Turgay Şarlı, pazar liderliğini hedeflediklerini söyledi. Şarlı, Almanya ve İspanya’nın bu rakamın çok gerisinde kaldığını ifade etti.

thyssenkrupp Asansör Türkiye, İnsana Saygı Ödülü'nü aldı!

İnternet üzerinden yapılan iş başvurularının yüzde 98’ini 13 gün içinde yanıtlayan thyssenkrupp Asansör Türkiye, Kariyer.net İnsana Saygı Ödülü’ne layık görüldü.

Figen Dumlu, thyssenkrupp Asansör Türkiye'nin Pazarlama Müdürü oldu!

Figen Dumlu, thyssenkrupp Asansör Türkiye Pazarlama ve İletişim Müdürü olarak atandı. Dumlu, thyssenkrupp Asansör Türkiye’nin kurumsal iletişim ve pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olarak görev yapacak.

ThyssenKrupp'ın TWIN asansörü Türkiye'de!

ThyssenKrupp Asansör Türkiye, TWIN adı verilen asansör sistemini Türkiye’ye getirdi. ThyssenKrupp Asansör TWIN, aynı asansör kuyusu içinde birbirinden bağımsız olarak çalışan iki asansör kabininden oluşuyor.

ThyssenKrupp Türkiye’de gücünü arttırmayı hedefliyor!

ThyssenKrupp Türkiye’de gücünü arttırmayı hedefliyor. Firma, 23-24 Haziran 2014 tarihlerinde İstanbul’da düzenleyeceği uluslararası liderler buluşmasıyla, aynı zamanda Türkiye’de gücünü arttırmayı hedeflediğini açık bir şekilde gösteriyor.

Türkiye'deki müteahhit sayısı Avrupa'dan fazla

Türkiye'de 300 bin müteahhit bulunduğu ve bunun 500'lere indirilmesi gerektiği belirtiliyor

Türkiye Finans konut kredisinde kâr oranını aşağı çekti

Türkiye Finans, konut, işyeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kâr oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Corio Türkiye Tekira AVM'nin yeni sahibi oldu

Corio Türkiye, Tekirdağ'da bulunan Tekira Alışveriş Merkezinin (AVM) yüzde 100 hissesini satın aldığını duyurdu.

Türkiye Finans'ta konut kredi faizi yüzde 0.67'ye düştü

Türkiye Finans, konut, iş yeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kar oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Kempinski Türkiye'de 5. tesisini işletmeye başlıyor

Kempinski'nin Türkiye'de, Kempinski Residences Astoria Istanbul'dan sonra beşinci, rezidans olarak işleteceği ikinci tesisi Bellevue Residences İstanbul Levent'te dün hizmete girdi

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

ThyssenKrupp türkiye Haberi

ThyssenKrupp türkiye

ThyssenKrupp Türkiye Bölgesel Ofisi’nin geçen yılki açılışından sonra, Alman Sanayi Grubu, 23-24 Haziran 2014 tarihlerinde İstanbul’da düzenleyeceği uluslararası liderler buluşmasıyla, aynı zamanda Türkiye’de gücünü arttırmayı hedeflediğini açık bir şekilde gösteriyor. 


Geçen yıl Dr. Çetin Nazikkol, ThyssenKrupp’un Türkiye pazarında daha fazla büyüyebilmesi ve Gruba bağlı tüm şirketlerin ve iş alanlarının bölgedeki işbirliğini güçlendirmek için, şirketin yeni CEO’su olarak görevlendirilmişti. 


Şimdi ise ThyssenKrupp Sanayi Grubu tüm Avrupa, Afrika ve MENA bölgesinden 300’ü aşkın üst düzey yöneticinin katılacağı iki günlük toplantı için İstanbul’u seçerek, stratejik açıdan Türkiye'ye verdiği önemi vurguluyor. 


ThyssenKrupp Türkiye CEO’su Dr. Çetin Nazikkol, konuyla ilgili şu şekilde konuştu: "Türkiye son yıllarda ekonomik alanda inanılmaz bir gelişme gösterdi. Ülke olağanüstü bir potansiyele sahip. Ürünlerimiz ve hizmetlerimize yönelik büyük bir ilgi var. Türkiye'deki büyüme...