18 / 05 / 2024

tibet budistleri

tibet budistleri

Çinin deniz seviyesinden 4 bin 436 metre yükseklikte yapacağı havaalanının inşaatına Tibetin Nagku kasabasında gelecek yıl başlayacağı açıklandı

Odda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Olcay Tibet tarafından kuruldu.

K ve T Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

K ve T Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Örs ve Tibet Örs tarafından kuruldu.

Global İHM Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global İHM Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Rıza Demir, Müberra Kurutepe, Tibet Kılıç ve Volkan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Tibet Kartal Danışmanlık Emlak Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tibet Kartal Danışmanlık Emlak Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Tibet Kartal tarafından kuruldu. 

Tibet Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tibet Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 40 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Berk Ocakcıoğlu tarafından kuruldu.

Tibet bölgesindeki dev hidroelektrik santralinin inşaatı başladı!

Tibet bölgesindeki dev hidroelektrik santralinin inşaatı başladı. Bölgede kurulacak hidroelektrik santralin,1,2 milyon kilovat elektrik üretimi kapasiteli olacağı ve yıllık yaklaşık 5,4 milyar kilovat elektrik üreteceği belirtildi.

Ankara Devlet Konservatuvarı taşınıyor!

Kartal Tibet, Yıldız Kenter, Fazıl Say, İlyas Salman, Zuhal Olcay, Hülya Koçyiğit, Erdal Beşikçioğlu gibi sanatçıların yetiştiği Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı, Beşevler’den Beytepe’ye taşınacak.

Tibet Makina yeni tesis kurmaya hazırlanıyor!

Tibet Makina Genel Müdürü Tibet Arbak, iş ve inşaat makineleri, vinçler, demir-çelik endüstrisi, off Ishore açık deniz platformları, savunma sanayii, rüzgar türbinleri, şişeleme ve dolum makineleri için dişli ve rulman imalatı yaptıklarını kaydetti..

İstanbul Mobilya Fuarı devam ediyor!

Birçok firmanın da yer kalmadığı için katılamadığı fuar, Avrupa, Körfez ve Ortadoğu ülkelerinin yanı sıra Nepal'den Tibet'e, Meksika'dan Şili'ye, Yeni Zelanda'dan Japonya'ya kadar 90'ın üzerinde ülkeden alıcı ve ithalatçıyı ağırlamaya devam ediyor.

Türkiye'den Çin’e üçüncü ülkelerde ortak müteahhitlik yatırımı daveti!

TUSKON ile Qinghai Eyalet Valiliği ve Qinghai Eyaleti Ticaret Bakanlığı'nın beraber organize ettiği, Türkiye-Qinghai Eyaleti Ticaret Forumu çerçevesinde Qinghai Ticaret Fuarı ve Qinghai Uluslararası Tibet Halısı Fuarı tanıtım programı gerçekleşti...

GRP İnşaat Sanayi ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

GRP İnşaat Sanayi ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Tibet Gürpınar, Fırat Gürpınar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Mart'ta Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi'nde kuruldu.

Tibet Ağırtan Pronet'e Bilgi Teknolojileri Değişim Proje Müdürü oldu!

Türkiye'nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet Güvenlik’te Bilgi Teknolojileri Değişim Proje Müdürlüğü görevine, profesyonel kimliğinin yanı sıra müzisyen kimliği ile de tanınan Esat Tibet Ağırtan getirildi...

Dünyanın en yüksek havaalanı açıldı!

Şinhua ajansının haberine göre, eyaletin Garzi Tibet Otonom Bölgesi'ndeki Daoçıng Yading Havaalanı sayesinde, bölgeden eyalet başkentine dağlık arazi nedeniyle otobüsle iki gün süren yolculuk, uçakla 65 dakikaya düştü.

tibet budistleri Haberi

tibet budistleri

Şinhuaya bilgi veren yetkililer, Nagku havaalanının Kamdo kasabasındaki havaalanından 100 metre daha yüksek olacağını belirtti.

Şinhua, Nagku havaalanının ne zaman açılacağı ve maliyeti hakkında bilgi vermedi. Çin son yıllarda milyarlarca dolarlık harcama yaparak, özellikle ülkenin uzak batısında ekonomiyi güçlendirmek için yeni havaalanları yapıyor ya da eski havaalanlarını yeniliyor.

Pekin yönetimi yeni havaalanları, kara ve demiryollarının Tibeti kalkındıracağını ve yaşam standartlarının yükselmesine yardımcı olacağını bildiriyor. Tibetli eylemciler ise yeni hatların Çin göçünün hızını artıracağını ve Tibet Budist kültürünü yozlaştıracağını ileri sürüyor.

AA

...