05 / 05 / 2024

Tibet Makina tesisleri

Tibet Makina tesisleri

Tibet Makina Genel Müdürü Tibet Arbak, iş ve inşaat makineleri, vinçler, demir-çelik endüstrisi, off Ishore açık deniz platformları, savunma sanayii, rüzgar türbinleri, şişeleme ve dolum makineleri için dişli ve rulman imalatı yaptıklarını kaydetti..

Mina Çelik Kapı Üretim Tesisleri Makina İnşaat İth.İhr.Sanayi Ve Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mina Çelik Kapı Üretim Tesisleri Makina İnşaat İth.İhr.Sanayi Ve Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Başakşehir'de kuruldu.

Tibet Makina yeni tesis kurmaya hazırlanıyor!

Tibet Makina Genel Müdürü Tibet Arbak, iş ve inşaat makineleri, vinçler, demir-çelik endüstrisi, off Ishore açık deniz platformları, savunma sanayii, rüzgar türbinleri, şişeleme ve dolum makineleri için dişli ve rulman imalatı yaptıklarını kaydetti..

Kes Con Endüstri Enerji Tesisleri İnşaat Montaj ve Makina Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kes Con Endüstri Enerji Tesisleri İnşaat Montaj ve Makina Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Sezgin Keskin tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

TDS Makina Akhisar OSB'de yeni fabrika kuracak!

TDS Makina, yeni marka ve tesisleri ile atılımlarını Akhisar Organize Sanayi Bölgesi'nde sürdürüyor. ABP Grubu bünyesinde faaliyet gösteren TDS Makina, Akhisar'da 76 bin metrekare alan üzerine yeni fabrika kuracak...

Fimaks Makina Mustafakemalpaşa OSB fabrikası hizmete giriyor!

Bursa Karacabey' de faaliyetlerini sürdüren ve tarım makineleri üretiminde uzmanlaşan Fimaks Makina' nın Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi' ndeki fabrikasının 2014 yılının ortasında hizmete gireceği bildirildi...

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri değerleme raporunu yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri değerleme raporunu yayınladı.

Şanlıurfa Güllüoğlu Süt ve Hayvancılık Entegre İşletme Tesisleri 24 Nisan'da açılıyor!

Baklavacı Güllüoğlu’ nun toplam 8 milyon TL'lik bir yatırımla Şanlıurfa’ da kurduğu Güllüoğlu Süt ve Hayvancılık Entegre İşletme Tesisleri 24 Nisan Perşembe günü üretime açılıyor...

Heybeli Termal Tesisleri'nde indirimli fiyat uygulaması!

Bolvadin İlçe Belediye Meclisi' nin 20 Nisan 2014 tarihinde yaptığı toplantıda alınan karar gereği, Bolvadin Heybeli Termal Tesisleri' nde 25 Temmuz 2014 tarihine kadar indirimli fiyat uygulanacağı bildirildi...

Obam Enerji Makina Kimya İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obam Enerji Makina Kimya İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bayram Fatih Demirbaş, Oğuzhan Demirbaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu.

Çemtaş Çelik Makina kurumsal yönetim komitesine üye ataması yaptı!

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik Makina kurumsal yönetim komitesine üye ataması yaptı.

İnegöl Çamur Kurutma Tesisleri, İOSB'deki sanayicilere ön arıtmasız deşarj imkanı sağlıyor!

İnegöl Çamur Kurutma Tesisleri AB standartlarını hedefliyor İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (İOSB), Çamur Kurutma Tesisleri sayesinde çıkan atık çamurları susuzlaştırılarakgeri dönüşümlü olarak kullanılabilecek hale getiriyor.

Pi Makina, Cezayir'de son iki yılda 12 beton santrali kurdu!

Firmalarının 70'i aşkın ülkeye ihracat yaptığını ve bugüne kadar 15 binden fazla tesis kurulumunu gerçekleştirdiğini belirten Pi Makina Satış ve Pazarlama Direktörü Mustafa Kılıç, Cezayir'in kendileri için ana pazarlardan biri olduğunu söyledi...

Altıngema Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıngema Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Öztürk, Nimet Özdemir, Carlo Magno tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Nisan'da Ümraniye'de kuruldu.

Tibet Makina tesisleri Haberi

Tibet Makina tesisleri

İş ve inşaat makineleri, vinçler, demir-çelik endüstrisi, off Ishore açık deniz platformları, savunma sanayii, rüzgar türbinleri, şişeleme ve dolum makineleri için dişli ve rulman imalatı yaptıklarını kaydeden Tibet Makina Genel Müdürü Tibet Arbak, İzmir Menemen'de bulunan mevcut fabrikalarının yanındaki araziye yeni bir tesis kurmaya hazırlandıklarını bildirdi. Arbak, yeni tesiste kule flanşları ve fren diskleri üreteceklerini kaydetti.


Piyasa koşullarının 2014'ün ilk yarısındaki olumsuz seyrine karşın yılın ikinci yarısında hedeflerini yakaladıklarını vurgulayan Tibet Arbak, "Bu yıl yeni CNC tezgahlarına yatırım yaptık. Söz konusu yeni tezgahlarla üretim kapasitemizde yüzde 17'lik artış sağladık. Bu yıl fabrikamızın yanında bulunan araziye yatırım yaparak, mevcut tesisimizi geliştirmek için fizibilite çalışmalarına da başlayacağız. Yeni tesisimizde kule flanşları ve fren disklerinin üretimine başlamayı planlıyoruz" dedi. Üretiminin yüzde 20'sini ihraç...