05 / 05 / 2024

Tibet Makina yeni tesisler

Tibet Makina yeni tesisler

Tibet Makina Genel Müdürü Tibet Arbak, iş ve inşaat makineleri, vinçler, demir-çelik endüstrisi, off Ishore açık deniz platformları, savunma sanayii, rüzgar türbinleri, şişeleme ve dolum makineleri için dişli ve rulman imalatı yaptıklarını kaydetti..

Muğla Makina İkmal Binası'nda sonra gelindi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ula İlçesi Kızılağaç Mahallesi’nde yapımına devam ettiği yeni Makina ve İkmal Hizmet Binası inşaatında sona yaklaştı.

Uzel Makina satışına oldu bitti itirazı geldi!

İSTANBUL Rami’de Uzel Makina (traktör fabrikası) 94 bin metrekarelik arsasının satışıyla ilgili yeni iddialar gündeme geliyor.

Pi Makina yeni fabrikasını Ankara'da açıyor!

Beton santrallerinin yanı sıra kule vinci de üreten Pi Makina, Ankara'da bulunan merkez ofisin yanı sıra İstanbul'daki ofisiyle hizmet veriyor.

Torbalı Mühendislik Makina İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torbalı Mühendislik Makina İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Torbalı tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi'nde kuruldu.

Kozan İnşaat Metal Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozan İnşaat Metal Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Duman tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Ataşehir, Yeni Çamlıca Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Tibet Makina yeni tesis kurmaya hazırlanıyor!

Tibet Makina Genel Müdürü Tibet Arbak, iş ve inşaat makineleri, vinçler, demir-çelik endüstrisi, off Ishore açık deniz platformları, savunma sanayii, rüzgar türbinleri, şişeleme ve dolum makineleri için dişli ve rulman imalatı yaptıklarını kaydetti..

Alapala Makina'nın yeni fabrikasının inşaatı 2016'da tamam!

Alapala Makina, iki yıldır planlamasını yaptığı ve Temmuz 2014 tarihinde inşaatına başladığı yeni fabrikasını ve Ar-Ge merkezini 2016 yılının ilk çeyreğinde faaliyete geçiriyor.

Kurt Makina'nın yeni tesisinin inşaatı bitti!

Kurt Makine, yeni açılacak tesisle birlikte halen 49 olan çalışan sayısını 80'e çıkarmayı ve ciroyu ikiye katlamayı hedefliyor. Kemal Kurt, üretimin yüzde 85'ini ihraç ettiklerini söyledi.

TDS Makina Akhisar OSB'de yeni fabrika kuracak!

TDS Makina, yeni marka ve tesisleri ile atılımlarını Akhisar Organize Sanayi Bölgesi'nde sürdürüyor. ABP Grubu bünyesinde faaliyet gösteren TDS Makina, Akhisar'da 76 bin metrekare alan üzerine yeni fabrika kuracak...

Kraf Makina İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kraf Makina İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Akansu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ağustos'ta Kartal, Yeni Mahalle, Balıkesir Caddesi'nde kuruldu.

Erişim Makina, 20 milyon TL'lik yeni fabrika kurdu!

Ankara 1'inci OSB'de 20 milyon TL'lik yatırımla 2 bin 500 metrekare idari bina, 6 bin metrekare imalat alanına sahip yeni fabrika kuran Erişim Makina, ocak ayında bu fabrikada imalat kapasitesini iki katma çıkardı...

Üstün İş Makina bu yıl içinde yeni bir fabrika açacak!

Üstün İş Makina Çerkezköy ve Çorlu bölgesinde yeni bir fabrika açmanın hazırlığına başladı...

Borusan'dan kentsel dönüşüm için 2 yeni yıkım makinası!

Türkiye kentsel dönüşüm uygulamasına geçme çalışmaları yaparken, iş makinaları sektörü de yeni döneme hazırlanıyor. Borusan Makina Kentsel Dönüşüm Yasasını dikkate alarak Cat Rental Store kiralama filosuna 2 adet yıkım makinası katıyor

Tibet Makina yeni tesisler Haberi

Tibet Makina yeni tesisler

İş ve inşaat makineleri, vinçler, demir-çelik endüstrisi, off Ishore açık deniz platformları, savunma sanayii, rüzgar türbinleri, şişeleme ve dolum makineleri için dişli ve rulman imalatı yaptıklarını kaydeden Tibet Makina Genel Müdürü Tibet Arbak, İzmir Menemen'de bulunan mevcut fabrikalarının yanındaki araziye yeni bir tesis kurmaya hazırlandıklarını bildirdi. Arbak, yeni tesiste kule flanşları ve fren diskleri üreteceklerini kaydetti.


Piyasa koşullarının 2014'ün ilk yarısındaki olumsuz seyrine karşın yılın ikinci yarısında hedeflerini yakaladıklarını vurgulayan Tibet Arbak, "Bu yıl yeni CNC tezgahlarına yatırım yaptık. Söz konusu yeni tezgahlarla üretim kapasitemizde yüzde 17'lik artış sağladık. Bu yıl fabrikamızın yanında bulunan araziye yatırım yaparak, mevcut tesisimizi geliştirmek için fizibilite çalışmalarına da başlayacağız. Yeni tesisimizde kule flanşları ve fren disklerinin üretimine başlamayı planlıyoruz" dedi. Üretiminin yüzde 20'sini ihraç...