11 / 08 / 2024

Ticari kredilerle konut kredileri arasındaki fark kalkacak mı

Ticari kredilerle konut kredileri arasındaki fark kalkacak mı

Fertaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, konut kredisindeki kolaylığın, ticari alana yatırım yapmak isteyenler içinde uygulanması gerektiği dile getirdi.

Merkez Ankara'nın konut sayısı değişti! 2 bin 61 konut ve 1.246 ticari alan olacak!

Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara'da hem konut hem ticari ünite sayısı değişti. İşte proje ile ilgili yapılan o son dakika açıklaması... 

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Next Capital resmen başlıyor! Zeray İnşaat'tan Ankara'ya 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa edeceği Next Capital projesi resmen başlıyor. Maliyeti 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak olan projede 491 konut ve 91 ticari ünite yer alacak.

Emlak Konut GYO'da ticari üniteler e-ihale usulü ile şimdi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), birçok ilde ve projede yer alan ticari birimlerini satışa çıkardığını açıkladı. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılacak satışlarda tapu hemen teslim edilecek. 

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinde son dakika değişikliği! Ticari ünite sayısı 238'e düşürüldü!

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi Koruma, Yenileme ve Yaşatma projesi kapsamında, revizyona gidildiğini belirterek, 285 adet olan ticari ünite sayısı 238 adet olacak şekilde değiştiğini bildirdi.

Çorlu Belediyesi ticari ve konut imarlı arsalar satacak! Taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Tekirdağ İli Çorlu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların bir tanesi için 3 taksit yapılıyor.

Belediye'den büyük fırsat! Konut ve ticari alan imarlı 41 arsa satacak! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van'da yer alan 41 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar konut ve ticari alan imarlı olarak belirtildi. 

O ilde 24 adet konut ve 17 adet ticari alan imarlı arsa satılıyor! 6 taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van ili, İpekyolu ilçesi, Yenicami Mahallesi'nde yer alan 24 adet konut ve 17 adet ticari alan imarlı arsa 6 taksit fırsatıyla satıyor. İşte o satış ile ilgili detaylar...

İl Özel İdare ticari ve konut imarlı arsa satacak!

Kırıkkale İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kırıkkale Yahşihan'da yer alan ticari ve konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Mersin'de ticari, konut ve turizm imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli'de yer alan ticari, konut ve  turizm imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye konut ve ticari alan imarlı arsa satacak! Bu ilde KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan konut ve ticari alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 2 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Next Capital için geri sayım başladı! Başkente 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje geliyor!

Zeray İnşaat başkent Ankara'daki Next Capital projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak Ankara Next Capital projesinde 491 konut ve 91 ticari ünite bulunuyor.

Ticari kredilerle konut kredileri arasındaki fark kalkacak mı Haberi

Ticari kredilerle konut kredileri arasındaki fark kalkacak mı

Fertaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, konut kredisi için başvuran vatandaşlara sağlanan kolaylıkların, ticari alana yatırım yapmak isteyenler içinde uygulanması gerektiğinin altını çizdi.  Yıldırım, "Ev alıp, ofis olarak kullanılmak istendiğinde konut olarak kullanılacak dairenin kredisini rahat imkanlarla alabilirken; ofis için alınacak olan kredide kolaylıklar sağlanmıyor. "dedi.

Ülkedeki ofis ihtiyacına dikkat çeken Yıldırım, "Şu anda ofislere daha çok ihtiyaç var ve ülke adına da teknolojiye daha fazla yönelip üretimlerin artması gerektiğini savunduğumuz için ticari kredi oranlarının daha düşük olması gerektiğini sektör olarak savunuyoruz. Ticari kredilerle konut kredileri arasındaki fark ortadan kalkarsa yeni işyerlerinin açılması ve ülkenin üretim imkânları daha yüksek olacaktır"

Kredi süreleri uzatılarak  girişimciyi teşvik etmek gerekiyor

Zafer Yıldırım "Aynı zamanda yeni mezun olan genç girişimciler için de imkân tanınmış olacaktır....