06 / 05 / 2024

Ti̇fli̇s Şota Rustaveli̇ Uluslararası Havali̇manı

Ti̇fli̇s Şota Rustaveli̇ Uluslararası Havali̇manı

Tiflis Şota Rustaveli Uluslararası Havalimanı'nda inşa edilen yeni etabın açılışı yapıldı. ürcistan Başbakanı Kvirikaşvili: "Yeni terminal faaliyete geçtikten sonra Tiflis Uluslararası Havaalanı yılda 4 milyon yolcuya hizmet edecektir" dedi.

TAV, Tiflis Havalimanı pist rehabilitasyon çalışmalarını tamamladı!

TAV, Tiflis Havalimanı pist rehabilitasyon çalışmalarını tamamladı. Kumsi̇şvi̇li̇, havali̇manındaki pi̇st rehabi̇li̇tasyon çalışmalarının çok kısa bi̇r sürede,tamamlandığını di̇le geti̇rerek, projeye katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

İslam Memiş gram altın için yeni hedefini açıkladı! Yatırımcılar dikkat! Sırada bu rakam var!

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Bugün ons altın 1985 dolar olurken gram altın 1881 lira oldu. Gram altındaki beklentisinin gerçekleştiğini söyleyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yeni hedefini açıkladı.

Memur ve memur emeklisi zammı için takvim netleşti: Toplu sözleşmede ilk toplantı 1 Ağustos'ta!

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin gözü 2024 ve 2025 yılındaki zamlarını ve haklarını şekillendirecek olan toplu sözleşme görüşmelerinde. İşte detaylar...

2023’ün ilk yarısında otomobil satışları katlanarak arttı!

2023 yılının ilk beş ayında geçen yılın aynı dönemine göre otomobil satışlarında yüzde 58,8 oranında artış gerçekleşti. Mayıs ayında ise otomobil ve hafif ticari araç pazarında satış adedi yüzde 70,9’a çıkarak tüm zamanların rekorunu kırdı.

BİSAM yeni verileri açıkladı! İşte yeni açlık sınırı

BİSAM'ın açıklamasını yaptığı Nisan ayı için açlık ve yoksulluk sınırı bilgilerine göre; Türkiye’de sağlıklı ve dengeli beslenmenin bedeli günlük olarak 327 TL, açlık sınırı ise 9 bin 814 TL'ye erişti. Yoksulluk sınırı ise 33 bin 948 TL olarak kayıtlara geçti.

Ziya Yılmaz: Konutta lüks anlayışı pandemiden sonra değişti

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut sektöründe pandemiyle birlikte lüks anlayışının da değiştiğini söylerken, Yeni Levent Projesi ile ilgili de bilgiler verdi.

Yerli üretim otomobil satışları yabancı markaları geçti! İşte zirvedeki ilk 3 marka

Otomobil piyasasında en çok satılan otomobiller belli oldu. Pazarda satılan yerli otomobiller ithal araç satışlarını geçti. İlk üç sırada yer alan yerli markaların ne kadar otomobil sattığı da açıklandı. İşte detaylar...

Yüzde 21 zam sonrası süt fiyatları ne kadar oldu? İşte A101, ŞOK, Migros, Carrefoursa 6 Nisan 2022 güncel fiyat listesi

Ulusal Süt Konseyi tarafından süt fiyatlarına gelen 21,2 oranındaki zam, 1 Nisan 2022 tarihi itibariyle uygulanmaya geçti. Peki süt fiyatları zincir marketlerde arttı mı? 1 litre süt kaç TL oldu? İşte 6 Nisan 2022 A101, ŞOK, Migros, Carrefoursa güncel süt fiyat listesi...

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi değişti!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi değişti ve söz konusu değişikliklere ilişkin tadil metni İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Süleyman Soylu'dan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda mahalle muhtarlarıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da önemli kentsel dönüşüm projelerinin takip edildiğini ve pek çok dönüşümün de gerçekleştiğini söyledi.

Isı ve su yalıtımı pazarının büyüklüğü 20 milyar liraya ulaştı!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, 2018'de hizmetler ve yardımcı malzemeler dahil ısı yalıtımı pazarının büyüklüğünün 12 milyar lira, su yalıtımı pazarının büyüklüğünün ise 7,6 milyar lira seviyesinde gerçekleştiğini söyledi.

Sermaye piyasalarını geliştirmenin yolu yatırımcı sayısını artırmaktan geçiyor!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı Dr. Alp Keler yaptığı açıklamada, sermaye piyasalarını geliştirmenin yolunun yatırımcı sayısını artırmaktan geçtiğini söyledi.

Ti̇fli̇s Şota Rustaveli̇ Uluslararası Havali̇manı Haberi

Ti̇fli̇s Şota Rustaveli̇ Uluslararası Havali̇manı

TAV'ın Gürcistan'daki şirketi TAV Georgia tarafından Tiflis Şota Rustaveli Uluslararası Havalimanı'nda inşa edilen yeni etabın açılışı yapıldı. 


Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikaşvili, açılışta yaptığı konuşmada, bu yıl Tiflis Havalimanı'ndan 44 hava yolu şirketi tarafından 26 ülkenin 52 havalimanına seferler gerçekleştiğini kaydederek, Tiflis Havalimanı'nın bölgedeki havacılık piyasasında önemli bir yer almasının sevinç verici olduğunu söyledi.


TAV'ın Gürcistan'da Tiflis ve Batum uluslararası havalimanlarını yönettiğini hatırlatan Kvirikaşvili, TAV'ın Tiflis ve Batum uluslararası havaalanlarında 100 milyon dolardan fazla yatırım yaptığını vurgulamak istediğini ifade etti.


TAV'ın, Tiflis Şota Rustaveli Uluslararası Havalimanı yeni etabın inşaat çalışmalarına 60 milyon dolar yatırım yaptığını belirten Kvirikaşvili, bunun ülkeye gelen turist sayısının artmasına katkı sağlayacağını, geçen yıl ülkeye 6 milyon turist geldiğini, bu yıl ise rakamın 7 milyona ulaşmasını beklediklerini kaydetti. 


Gürcistan Ekonomik ve...