30 / 04 / 2024

Tiger Woods isveçteki adasını satıyor

Tiger Woods isveçteki adasını satıyor

Golf dünyasının en önemli yıldızlarından biri olan Tiger Woods İsveç’teki özel adasını satışa çıkardı. Malaren Gölü’nde yer alan ve Stockholm’ün birkaç kilometre ötesinde olan özel adanın fiyatı 6 milyon euro...

Elin Nordegren, Palm Beach'teki evini 49.5 milyon dolara satıyor!

Tiger Woods'un eski eşi Elin Nordegren, Palm Beach'teki dillere destan malikanesini 49.5 milyon dolara satıyor...

ABD'li golfçü Tiger Woods 60 milyon dolara ev aldı!

ABD'li golfçü Tiger Woods yeni ev satın aldı. Florida Eyaleti'nin Palm Beach kentinde okyanus kıyısındaki evin bedeli 60 milyon dolar olarak açıklandı.

Mehdi Eker'in İsveç'teki toplantı salonun kira sözleşmesine iptal!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker'in İsveç'te anayasa oylaması kampanyası kapsamında bugün (12 Mart) yapacağı toplantı için kiralanan salonun sahibi kira sözleşmesini iptal etti.

İsveç'teki bu otel her kış yeniden inşa ediliyor!

Her bahar bozup her kış yeniden inşa edilen ve yapımında 10 bin ton donmuş su kollanılan İsveç’in Jukkasjarvi köyünde yer alan Buz Otel, dünyanın en ilginç otelleri arasında yer alıyor.

Media Markt İsveç'teki 26 mağazasını kapattı!

Media Markt ekonomik nedenle İsveç'ten çekilme kararı aldı. İsveç'teki 26 mağazasını Norska Expert'e sattığı ve ülkeden ayrılacağı söylendi.

İsveç'teki arazi 35 kuruşa satılamadı!

İsveç'in Vesterbotten bölgesindeki Norje kasabasında 1 krona (yaklaşık 35 kuruş) satılan sahile yakın Hazine arazilerine alıcı çıkmadığı bildirildi.

CHP'nin Levent'teki binası icralık oldu!

Levent'teki İl Başkanlığı binasının mülk sahibi YKM'nin eski sahipleri Ağralı ailesi, 1 milyon 48 bin liralık kira borcu ödenmeyince partinin genel merkezi hakkında haciz işlemi başlattı.

Merkez Bankası'nın Levent'teki arazisine cami mi yapılacak?

Merkez Bankası’nın, Levent’teki en değerli arazisine cami yapılmasını isteyen Beşiktaş Müftülüğü, plan değişikliği yapılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) başvurdu.

Süzer Grubu'ndan Gökkafes’teki Ritz'in satışı hakkında açıklama!

Sözcü Gazetesi'nde 14 Kasım 2015 tarihinde yayınlanan "Beşiktaş Gökkafes’teki Ritz bölümünün satışı" haberi hakkında Süzer Grubu bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Diyarbakır Çermik'teki tarihi Paşa Hamamı restore edilecek!

Diyarbakır Çermik'teki tarihi Paşa Hamamı'nın aslına uygun restore edilmesi için çalışmalara başlandı. Çermik Kaymakamı Remzi Demir, Çermik Melike Belkıs kaplıcaları bünyesinde bulunan hamamın aslına uygun restore edileceğini belirtti.

Başkent'teki her yapı depreme karşı hazır olmalı!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya,"Oluşturulacak deprem master planı ile Türkiye ve dolayısıyla da Başkent'teki her yapının olası depremlere karşı hazırlanması gerekiyor" dedi.

Kurt İnşaat Gaziantep'teki hedeflerini belirledi!

Adana ve Gaziantep'teki yatırımlarıyla sektördeki 40 yıllık deneyimlerini ve güvenlerini daha da güçlendiren Kurt İnşaat, "yaşanabilir, uygun fiyatlı konutlar üretme" hedefini başarıyla taçlandırıyor.

Özlem Yıldız'a Acarkent'teki evinin borcu yüzünden haciz!

Ünlü sunucu Özlem Yıldız'ın eski kocası Sinan Serter'le evliyken yaşadığı Acarkent'teki evin 25 bin liralık birikmiş aidat borcu için haciz geldi. Yıldız, 2 yıldır oturmadığı evin borcunu ödüyor.

Tiger Woods isveçteki adasını satıyor Haberi

Tiger Woods isveçteki adasını satıyor

Golf dünyasının en önemli yıldızlarından biri olan Tiger Woods İsveç’teki özel adasını satışa çıkardı. 


Malaren Gölü’nde yer alan ve Stockholm’ün birkaç kilometre ötesinde olan özel adanın fiyatı 6 milyon euro... 4 hektarlık yeşil alan üzerine inşa edilmiş villa ve golf kortunun hemen yanında eşsiz bir manzara bulunuyor. Golfçü, 2.2 milyon dolara satın aldığı villa için 6 milyon euro istiyor. Woods’un, İsveçli eşi Elin Nordegren’le birlikte yaşadığı adayı boşandıktan sonra gözden çıkardığı...