05 / 05 / 2024

tiguan fiyat artışı

tiguan fiyat artışı

Avrupa’nın en çok satın alınan SUV’u ve Volkswagen’in son senelerde dünya çapındaki en talep gören modeli olan Tiguan, güçlü tasarımsal detayları ve en güncel otomobil teknolojileri kullanılarak baştan aşağı yenilendi! İşte Tiguan fiyat listesi

Volkswagen Tiguan fiyat listesi belli oldu! Volkswagen Tiguan'a zam geldi mi? Volkswagen Tiguan 2024 Mayıs fiyatı

Avrupa’nın en çok satılan SUV’u ve Volkswagen’in son yıllarda dünya çapındaki en popüler modeli olan Tiguan Mayıs 2024 fiyat listesini duyurdu. Peki Volkswagen Tiguan'a zam geldi mi? Volkswagen Tiguan 2024 Mayıs fiyatı ne kadar?

Konut sektörünün önündeki en önemli sorun: İnşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışı!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı ve T.O.B.B İnşaat Müteahhitleri Meclis Üyesi Oğuzhan Keleş, konut sektörünün gelişimine engel olan en önemli sorunun inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları olduğuna değindi.

Konut fiyat artış hızı düşse de fiyatlarda gerileme beklemek doğru değil!

Geçtiğimiz günlerde açıklanan rakamlara göre, konut fiyat artışının 4 yıl sonra ilk kez enflasyonun gerisinde kaldığı belirlendi. Peki konut fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar..

Konut fiyat artışları, inşaat maliyet artışlarının altında kaldı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut fiyat artışlarının inşaat maliyet artışlarının altında kaldığını açıkladı.

Volkswagen Tiguan fiyatları tek tek açıklandı! Tiguan fiyat listesi 2024...

Volkswagen Yeni nesil Tiguan'ı satışa sundu. Peki Tiguan fiyat listesi 2024 ne kadar? İşte Tiguan fiyat listesi 2024...

Konutta fiyat artış hızı yavaşladı! Ev alacaklar dikkat: Metrekare fiyatları 30 bin TL'yi aştı!

Konutta yüksek fiyatlar sebebiyle talep düştü. Düşen talebin ardından da konut fiyat artış hızı yavaşladı. Peki ev almak için doğru zaman mı? 

Volkswagen fiyatları açıklandı mı? Tiguan fiyat listesi! Sıfır araç alacaklar dikkat! 

Avrupa’nın en çok satılan SUV’u ve Volkswagen’in son yıllarda dünya çapındaki en popüler modeli Tiguan'ın fiyatları açıklandı mı? İşte Tiguan fiyat listesi... 

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

Konut fiyat artışı geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrediyor!

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği pek çok kişi tarafından merak edilirken, TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara yaptığı paylaşımda konut fiyat artışının öngördüğümüz gibi geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrettiğini belirtti.

Ramazan öncesi marketlerde 38 ürünün fiyatı arttı, sadece 1'inin düştü! Et fiyatlarında yüzde 139 artış oldu!

Geçtiğimiz sene ile bu senenin Ramazan ayı öncesindeki fiyatlara bakıldığında 38 üründe fiyat artışı yaşanırken sadece 1 ürünün fiyatı geriledi. Markette en fazla fiyat artışı yüzde 195 ile kuru incirde kaydedilirken, et fiyatlarında ise en yüksek artış yüzde 139 ile kuzu karkasta oldu. İşte ürün ür

Dünya ülkelerini sollayan ilimiz hangisi? Türkiye’deki konut fiyat artışında, en çok hangi ilimiz yükseldi!

Dünyada konut fiyatları hakkında yaşanan değişimleri konu aşan çalışma kapsamında, 2023 senesinde en çok konut artışı yaşanan iller belirlendi. Buna göre, Türkiye’deki o il konut fiyat artışında dünya ülkelerini geçmiş oldu. En çok konut fiyat artışı yaşanan ilimiz hangisi?

Gayrimenkul fırsatçıları Bakanlığın radarında! Haksız fiyat artışları yapanlar, yanlış beyanda bulunanlar dikkat! 

RADAR Sistemi ile gayrimenkul fırsatçılarıyla da mücadele ediliyor. Gayrimenkuldeki fırsatçılar, haksız fiyat artışları yapanlar, yanlış beyanda bulunanlar tek tek tespit edildi. İşte ayrıntılar... 

Yeni konutta fiyat artışı yavaşladı, maliyet artışıyla makas kapandı! Ev alacaklar 'Vites küçülttü ama gidiyor' dedi! 

Yeni konut alacak vatandaşlar, fahiş rakamların gerilemesini beklerken, Merkez Bankası konutta fiyat artış hızının yavaşladığını açıkladı. Peki ev alacaklar neler dedi? İşte o yorumlar...

tiguan fiyat artışı Haberi

tiguan fiyat artışı

Başarıyı Alman mühendisliğinin ürünü olan kusursuz sürüş özellikleri ve kanıtlanmış Volkswagen sağlamlığıyla Tiguan, şimdi her zamankinden daha rahat ve daha sezgisel.

Tiguan IQ. LIGHT – LED Matrix farlar, aktif sürüş güvenliğini en yüksek düzeyde desteklerken Tiguan'ın tüm görkemiyle parlamasına da katkı sağlıyor.

DİNAMİK FAR SİSTEMİ

Sistem, her bir far grubunda bulunan çok sayıda LED modülü bağımsız şekilde açıp kapatabiliyor. Bu sayede, farklı hız, hava ve yol şartları altında en optimum aydınlatma gereksinimi otomatik olarak sağlanıyor. Üstelik Dinamik Uzun Far Asistanı "Dynamic Light Assist" ile birlikte bu farlar, uzun hüzmeli farlar ile yol alırken merkezi kamera sistemi tarafından tespit edilen trafikteki diğer otomobillerin sürücülerinin gözlerini kamaştırmamak için de bu LED modüllerini ayrı ayrı kapatıp açabiliyor.

DIŞ TASARIM

Dış tasarımı gibi iç tasarımı da...