13 / 05 / 2024

Tika Gürcistan kreşine tadilat

Tika Gürcistan kreşine tadilat

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Gürcistan'ın Telavi Belediyesine bağlı Karacalar köyü kreşine tadilat ve donanım desteğinde bulundu.

İstanbul'un tarih dokusu korunsaydı bugün nasıl görünürdü? O görsellere yorum yağdı!

İstanbul'un tarih dokusu korunsaydı bugün nasıl görüneceğine ilişkin görsellere sosyal medyada yorum yapdı. İşte o görseller ve gelen yorumlar...

Çin aracılığı ile 1,4 milyon sosyal medya gönderisi silindi! İşte nedeni

Çin'in siber uzay düzenleyicisi, diğer "belirgin sorunların" yanı sıra yanlış bilgilendirme, yasadışı vurgunculuk ve devlet görevlilerinin kimliğine bürünme iddialarına yönelik iki aylık bir soruşturmanın ardından 1,4 milyon sosyal medya gönderisinin silindiğini söyledi.

Çiftçiler hemen 2023 mazot ve gübre desteğine bakın! Mazot gübre desteği il il resmen yattı! Şimdi kontrol edin!

Çiftçiler mazot ve gübre destek ödemesini merakla bekliyordu. Çiftçiler hemen 2023 mazot ve gübre desteğine bakın! Mazot gübre desteği il il resmen yattı! Şimdi kontrol edin!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği il il ödeme listesi! Mart ayı mazot gübre desteğine şimdi bakın!

Geçtiğimiz ay Bakanlık taarfından deprem bölgesindeki çiftçiler için mazot ve gübre desteğinin nakit ödeneceği açıklandı. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği il il ödeme listesi! Mart ayı mazot gübre desteğine şimdi bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il ödeme takvimi! 2023 Mart mazot gübre desteğine şimdi bakın!

Geçtiğimiz haftalarda deprem bölgesindeki çiftçiler için mazot ve gübre desteğinin nakit verileceği duyuruldu. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il ödeme takvimi! 2023 Mart mazot gübre desteğine şimdi bakın!

2023 Şubat ayı mazot gübre desteği! 2023 mazot gübre desteği ne zaman ödenecek?

Mazot gübre desteğinin ne zaman ödeneceği çiftçiler tarafından merakla sorgulanıyor. İşte 2023 mazot gübre desteğine dair detaylar!

Mazot gübre desteği sorgulama 2023! Şubat ayı mazot ve gübre desteği ödemeleri yattı mı?

Mazot gübre desteğinin ne zaman yatacağı çiftçiler tarafından sorgulanmaktadır. İşte 2023 mazot gübre desteğine dair detaylar!

Çiftçiler dikkat! Bakan Kirişci tarihi duyurdu! Mazot gübre desteği bu tarihlerde verilecek! Hemen bakın! 

Çiftçilere ödenen mazot ve gübre desteğine ilişkin son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Çiftçiler dikkat! Bakan Kirişci tarihi duyurdu! Mazot gübre desteği bu tarihlerde verilecek! Hemen bakın! 

Çiftçiler dikkat! Asgari ücret zammı mazot ve gübre desteğine yansıyacak mı? Mazot gübre desteği kaç TL? Hemen bakın!

Milyonlarca çiftçi merakla mazot ve gübre desteğindeki son dakika gelişmelerini araştırıyor. Peki asgari ücret zammı mazot ve gübre desteğine yansıyacak mı? Mazot gübre desteği kaç TL? Hemen bakın!

2022 mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? 2022 yılı mazot gübre destekleri yattı mı?

Mazot gübre desteğinin ne zaman ödeneceği çiftçiler tarafından merakla araştırılmaktadır. İşte 2022 mazot gübre desteğine dair araştırılanlar!

2022 mazot ve gübre desteği hesaplara yatırıldı mı? Çiftçiler hemen mazot ve gübre desteğine bakın!

Çiftçiler mazot ve gübre desteği ödeme tarihlerini merakla araştırıyor. Peki mazot ve gübre desteği ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman yatacak? Çiftçiler hemen mazot ve gübre desteğine bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteğinde flaş gelişme! Resmi Gazete'de yayımlandı, böyle ödenecek! 

Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ, dünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan tebliğde mazot gübre desteğine ilişkin yaşanan kafa karışıklığı giderildi. İşte ayrıntılar...

Mazot gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Tarım Destekleri 2022 ne zaman ödenecek?

Mazot gübre desteğine dair sorulan sorular hız kazandı. Destek alan çiftçiler, “Mazot gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Tarım Destekleri 2022 ne zaman ödenecek?” sorularına yanıt arıyor.

Tika Gürcistan kreşine tadilat Haberi

Tika Gürcistan kreşine tadilat

TİKA'dan yapılan yazılı açıklamada, kreşin tadilat talebi üzerine 2014'te başlatılan çalışmalarda, çocukların daha iyi bir eğitim almaları ve sosyo-kültürel faaliyetlerinin destekleneceği bildirildi.


Kreşte halihazırda iki grubun bulunduğu kaydedilen açıklamada, "Kreşte soyunma odaları ve oyun sınıflarıyla 6 grubun açılması hedefleniyor. Proje kapsamında öncelikli olarak mevcut 90 çocuğa hizmet veren bina tadilattan geçirilerek, eğitim yılı için yetiştirildi" ifadesi kullanıldı.


Açıklamada, kreşin köy çocuklarına vereceği eğitim ve sosyal hizmetlerin kalitesinin artırılmasına katkı sağlamak üzere gerekli oyun ve yatak odası mobilyası, mutfak, yemekhane ekipmanı, müzik salonu, doktor ve öğretmenler odası malzemelerinin TİKA tarafından temin edildiği belirtildi.


Bölgede, temiz ve kaliteli içme suyunun temini sorunu bulunduğu vurgulanan açıklamada, kreş avlusuna bir artezyen su kuyusu yapılarak, 10 tonluk depo yerleştirildiği de...