23 / 07 / 2024

tika ortak projeleri

tika ortak projeleri

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından bazı ülkelerde yürütülen ortak projelerin tamamlanması dolayısıyla düzenlenen törene, projesi tamamlanan ülkelerin üst düzey yetkilileri video konferans yöntemiyle katıldı.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

ABD, Afganistan ve Türkmenistan ortak inşaat projeleri hayata geçirecek!

ABD, Afganistan ve Türkmenistan arasındaki ticari, ekonomik ve ikili ilişkilerin de geliştirilmesi adına ortak çalışmaların başlatılacağı belirtilirken, bu konuda lojistik, inşaat ve enerji alanında kapsamlı projelerin hayata geçirileceği bildirildi.

Gaziantep İMO, Kilis'te ortak yatırımları masaya yatırdı!

Gaziantep İMO başkan ve yöneticileri, Kilis Belediyesi ve 7 Aralık Üniversitesini ziyaret ederek ortak projeleri masaya yatırdılar.

İnistanbul'da 2017 kampanyası başladı!

Nef ve İş GYO’nun ortak projeleri İnistanbul’da yeni bir kampanya başladı. İnistanbul’da, daire alacaklar kredi taksitlerini teslimden sonra ödemeye başlayacak. İnistanbul’un ilk projesi Gala, Aralık 2017’de teslim edilecek.

Havalimanı projeleri arsa fiyatlarını uçurdu!

İstanbul, Ordu, Rize, Yozgat, Hakkari ve Mersin.. Bu illerin ortak noktası yeni havalimanlarına ev sahipliği yapması. Hizmete açılan, inşası süren ya da planlanan havaalanı projeleri bu illerdeki gayrimenkul fiyatlarını da adeta uçuruyor.

Park Mozaik'in yüzde 50'si satıldı!

Tepe İnşaat ve MESA Mesken, Ankara Yaşamkent'te hayata geçirdiği ortak projeleri Park Mozaik'in satışa çıkan ilk etabında evlerin yüzde ellisi kısa süre içinde satıldı. Projede, 3'ü kule 10'u yatay olmak üzere toplam 13 blok ve 885 konut bulunuyor.

Mehmet Ergün Turan: Akyazı Stadı, Türkiye'nin ender statlarından biri olacak!

TOKİ'nin Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve diğer kurumlarla gerçekleştiği ortak projeleri yerinde görmek üzere Trabzon'a gelen Turan, Akyazı sahilinde, Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu.

Ortaköy'de yer alan 2 projenin havadan videosu!

İstanbul Avrupa yakasında Ortaköy bölgesinde hayata geçirilen One Ortaköy ve Nest Ortaköy projeleri 5 Kasım 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

İş GYO ve NEF ortak projeleri için arsa aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş ve Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi (NEF) ortak proje geliştirmek üzere Zeytinburnu'nda Şişecam'a ait olan arsayı 320 milyon liraya satın aldı...

The Abraaj Group Republika Academic Aparts'a ortak oldu!

The Abraaj Group, gayrimenkul alanında özel projeleri Türkiye’ye kazandıran BLG Capital’e ait Ortaköy ve Büyükçekmece’de konumlanmış olan yeni nesil öğrenci yaşam alanı Republika Academic Aparts’ın azınlık hissesine ortak oldu.

Kira öder gibi ev sahibi yapan konut projeleri 2013!

Ufacıcık kum taneleri ile hayallerini inşa eden yatırımcılar sundukları cazip fırsatlarla sizleri de hayallerine ortak etmeye davet ediyor. İşte kira öder gibi ev sahibi yapan o konut projeleri...

Ofton İnşaat, Ortaköy, Merter ve Kandilli'ye girecek!

Bomonti'de dönüşüme öncülük eden lüks konut projeleri yapan Ofton İnşaat, gündemine Ortaköy, Merter ve Kandilli'yi de aldı. Yusuf Şimşek kupon araziler üzerine yatırımcısına kazandıran projeler yapacaklarını söyledi

Libya'daki projeleri Türk müteahhitlerden başkası yapamaz!

Türk şirketler Libya'da muhalif zaferiyle başlayan yeni dönem için "Alacağı beklemeyiz. Çağırırlarsa gider mesajı verirken, Türk-Libya Konseyi Başkanı Takla, "Projeleri Türk müteahhitlerden başkası yapamaz" dedi

tika ortak projeleri Haberi

tika ortak projeleri

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından bazı ülkelerde yürütülen ortak projelerin tamamlanması dolayısıyla düzenlenen törene, projesi tamamlanan ülkelerin üst düzey yetkilileri video konferans yöntemiyle katıldı. 


TİKA tarafından yapımı tamamlanan ortak projelerden Makedonya'da Atatürk'ün babası Ali Rıza Efendi Anı Evi, Filistin'de El-Bireh Türk Okulu, Somali'de Mogadişu Dostluk Yolu, Tunus'ta Tarımsal Kalkınma Projesi, Gürcistan'da AİSİ Engelli Merkezi'nin açılışı Ankara Ticaret Odası'nda (ATO) video konferans sistemi ile yapıldı.


"Ayrı Coğrafyalarda Aynı İmza" adıyla düzenlenen törene Makedonya'dan video konferansla katılan Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge İvanov, Başbakan Erdoğan'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. 



Cumhurbaşkanı İvanov, "Makedonya Cumhuriyeti'nde gördüğümüz tüm desteklerden ötürü teşekkürlerimizi ve selamlarımızı iletmek istiyorum. Bu vesileyle bu ortak evde ortak tarih, kültürümüzü ve ortak geleceğimizi de paylaşmaktayız. Soma'da hayatını kaybedenlerin ailelerine de taziyelerimizin aktarılmasını ayrıca...