13 / 05 / 2024

Tikanın Gürcistanda tadilat ettiği okullar

Tikanın Gürcistanda tadilat ettiği okullar

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Gürcistan'ın Telavi Belediyesine bağlı Karacalar köyü kreşine tadilat ve donanım desteğinde bulundu.

Tapu müdürlüğünün görevleri nelerdir?

6083 sayılı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun gereğince, Tapu müdürlüğü kanunlarla verilen diğer görevleri yerine getirmek ile yükümlü oluyor. Peki, tapu müdürlüğünün görevleri nelerdir?

Sabiha Gökçen - Kurtköy - Kadıköy hattındaki İETT otobüsünün güzergahı değişti!

İETT, Sabiha Gökçen Havalimanı - Kurtköy - Kadıköy hattında hizmet veren E-10 numaralı otobüs hattının güzergahının değiştirildiğini açıkladı. İşte İETT E-10 hattının Sabiha Gökçen - Kurtköy - Kadıköy hattındaki yeni güzergahı...

Karaburun'a yangın gözetleme kulesi yapılacak!

Şile Orman İşletme Müdürlüğü, Sahilköy Orman İşletme Şefliği Karaburun Yangın Gözetleme Kulesi Yapım İşi ihalesi 16 Eylül 2014 tarihinde saat 15.30'da yapılacak ve 75 günde tamamlanacak.

Saykap'ın Güzelbahçe çalışmaları sürüyor!

Saygın Mühendislik ve Kaplan İnşaat ortaklığı olan Saykap Group, 2013 Haziran ayında yapımına başladığı ve bu yılın baharında tamamladığı Golden Park projesiyle dikkat çekiyor. Saykap'ın Güzelbahçe çalışmaları sürüyor...

TCDD: Ankara-Eskişehir YHT yolu kuşların göç yolu üzerinde değil!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğünden, Ankara-Eskişehir Yüksek Hızlı Tren hattının kuşların göç yolu üzerinde bulunmadığı belirtilerek, ÇED'de "önemli ve hassas kuş alanı yoktur" tespitinin yer aldığı bildirildi.

Türkiye gayrimenkul piyasası Amerikalılar'ın gözdesi oldu!

Türkiye gayrimenkul piyasası Amerikalılar'ın gözdesi oldu. Keller Williams Worldwide'ın CEO'su Heller, " Miamili yatırımcılar 2 günlüğüne Türkiye'ye ev almaya geliyor. Pazar çok cazip " dedi

Perakende sektörünü gölge ithalat korkusu sardı!

Perakende sektörünü gölge ithalat korkusu sardı. Markaların ana distribütörlerini devre dışı bırakıp yurtdışındaki spot piyasadan mal getiren ithalatçılar hem vergi kaçırıyor hem de cari açığı tetikliyor.

İETT Çağlayan Topkapı hattının güzergahı değişti!

İETT, 46ÇY numaralı Çağlayan - Topkapı hattının güzergahının değiştirildiğini açıkladı. İşte İETT'nin resmi internet sitesi www.iett.gov.tr'de yer alan o açıklama ve 46 ÇY'nin yeni güzergahı...

ERA Türkiye, ERA Meksa ile bayi ağını güçlendirmeye devam ediyor!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markalarından ERA Türkiye, Feneryolu’nda hayata geçirdiği yeni ofisi ERA Meksa ile bayi ağını güçlendirmeye devam ediyor. ERA Türkiye, sene sonuna kadar ofis sayısını arttırmayı planlıyor

Emlakçının görevi nedir?

Bir gayrimenkulün satış, kiralama, pazarlama sürecini yöneten; bunların sözleşmesini yapan kişiye emlakçı deniyor. Emlakçının bazı yükümlülükleri de bulunuyor. Emlakçının bilmesi gerekenler nelerdir? Peki, emlakçının görevi nedir?

İş GYO şirket bilgilendirme politikasını güncelledi!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İş GYO şirket bilgilendirme politikasını güncelledi. İşte İş GYO şirket bilgilendirme politikası...

Sinpaş GYO Sancaktepe arsasının güncellenen değerleme raporu yayınlandı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre şirketin Anadolu Yakası Sancaktepe'de yer alan arsasının güncellenen değerleme raporu yayınlandı.

Narlife’tan komşuluk bağlarını güçlendirecek platform!

Narlife komşuluk bağlarını güçlendirecek platform kurdu. İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat güvencesiyle Maltepe’de oluşturulan Narlife projesi, komşuluk bağlarını güçlendirmek amacıyla “Komşum Platformu”nu faaliyete geçirdi.

Tikanın Gürcistanda tadilat ettiği okullar Haberi

Tikanın Gürcistanda tadilat ettiği okullar

TİKA'dan yapılan yazılı açıklamada, kreşin tadilat talebi üzerine 2014'te başlatılan çalışmalarda, çocukların daha iyi bir eğitim almaları ve sosyo-kültürel faaliyetlerinin destekleneceği bildirildi.


Kreşte halihazırda iki grubun bulunduğu kaydedilen açıklamada, "Kreşte soyunma odaları ve oyun sınıflarıyla 6 grubun açılması hedefleniyor. Proje kapsamında öncelikli olarak mevcut 90 çocuğa hizmet veren bina tadilattan geçirilerek, eğitim yılı için yetiştirildi" ifadesi kullanıldı.


Açıklamada, kreşin köy çocuklarına vereceği eğitim ve sosyal hizmetlerin kalitesinin artırılmasına katkı sağlamak üzere gerekli oyun ve yatak odası mobilyası, mutfak, yemekhane ekipmanı, müzik salonu, doktor ve öğretmenler odası malzemelerinin TİKA tarafından temin edildiği belirtildi.


Bölgede, temiz ve kaliteli içme suyunun temini sorunu bulunduğu vurgulanan açıklamada, kreş avlusuna bir artezyen su kuyusu yapılarak, 10 tonluk depo yerleştirildiği de...