17 / 05 / 2024

tillo kalesine cam seyir terası mı yapılacak

tillo kalesine cam seyir terası mı yapılacak

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Tillo (Kaletül Üstad) Kalesinde yapılacak olan Cam Seyir Terası projesini mahallinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Tillo Kalesi Cam Seyir Terası projesi 90 günde tamamlanacak!

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Tillo (Kaletül Üstad) Kalesinde yapılacak olan Cam Seyir Terası projesini mahallinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Siirt Tillo Kalesi'ne cam seyir terası yapılacak!

Siirt'in Tillo ilçesindeki Tillo (Kaletül Üstad) Kalesinde yapılacak cam seyir terasının ihalesinin 18 Ağustosta yapılacağı bildirildi.

Trakya Cam, müşterilerini Bulgaristan tesislerinde ağırladı!

Şişecam Topluluğu’nun düzcam alanındaki faaliyetlerini yürüten Trakya Cam’ın iştiraki Trakya Glass Rus AO, Rusya ve Kazakistan’dan müşterilerini 11-14 Haziran 2015 tarihleri arasında Bulgaristan’da ağırladı.

2002 yılında Beykoz Paşabahçe Cam Fabrikası kapatılacakmış!

2002 yılında Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları, 1935 yılında üretime başlayan, ''Paşabahçe'' markasının doğduğu, Beykoz Paşabahçe Fabrikası'nı verimsiz olduğu ve zarar ettiği için kapatma kararı almış.

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 5 milyon TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Büyükçekmece'de açıldı.

Kocaeli Mimar Sinan ve Turgut Özal köprülerinde cam korkuluk ihalesi!

Adnan Menderes, Mimar Sinan ve Turgut Özal köprülerinde cam korkuluk yapılması için ihale yapıldı. İhaleye Uğur-Tem İnşaat tek başına katıldı

Trakya Cam Intersolar 2015 Fuarı’nda!

Şişecam Topluluğu şirketlerinden düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., 10-12 Haziran 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Intersolar 2015 Fuarı’nda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Ulubey kanyonlarında cam seyir terası açıldı!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey kanyonlarında ziyaretçilerin kanyonu izlemesi için yapılan cam teras törenle hizmete açıldı.

Ulubey Kanyonları'nda Cam Teras açıldı!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey Kanyonları'nda ziyaretçilerin kanyonu izlemesini sağlayacak, Cam Teras açıldı. Uşak Valisi Yavuz, asansör projesini de hayata geçireceklerini söyledi.

Trakya Cam Yılın Cephe Malzemesi ödülü aldı!

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Trakya Cam, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘2014 Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde ‘Isıcam Sinerji T’ ürünüyle ‘Yılın Cephe Malzemesi’ ödülüne layık görüldü.

Dairenin camını büyütmek istiyorum ne yapmalıyım?

Dairenizde cam boyutlarının yetersiz olduğunu düşündüğünüzü ve camı genişletmek istediğinizi farz edelim. Bu durumda "Dairenin camını büyütmek istiyorum ne yapmalıyım?" diyorsanız, işte yanıtı..

Esas Holding Çinli otomotiv camı üreticisine ortak oldu!

ESAS Holding faaliyet alanlarına bir yenisini daha ekleyerek; Çin’in, dünyanın 2’nci otomotiv cam üreticisi Fuyao Glass Industry Group Co. LTD.’nin (FUYAO) Hong Kong Borsası’na ilk yatırımını gerçekleştirdi.

Tepe İnşaat'tan Türkmenistan'a cam fabrikası!

Türkmenistan'da tarım ve inşaat malzemeleri üretim sanayisinde fabrikalar kuran Tepe Türkmen, Türkmenistan'da cam ve cam ürünleri fabrikası için çalışmalarını sürdürüyor...

tillo kalesine cam seyir terası mı yapılacak Haberi

tillo kalesine cam seyir terası mı yapılacak

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Tillo (Kaletül Üstad) Kalesinde yapılacak olan Cam Seyir Terası projesini mahallinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.


Vali Tutulmaz, İnanç Merkezi olan Tillo ilçemizin sahip olduğu doğa güzelliğini de Turizme kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.


Vali Tutulmaz, Türkiye'deki sayılı cam teraslardan biri olarak ve özelikle ‘bölgemizde de bir ilk olacak olan bu projenin’ Finansmanı Dicle Kalkınma Ajansı tarafından karşılandığını belirterek, Projenin ihale işlemlerinin tamamlandığını, yer tesliminin yapıldığını ayrıca yer etüt çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu kaydetti.


Botan Vadisinin eşsiz doğa güzelliğini, Cam Seyir Terası projesi ile Turizme kazandırmayı hedeflediklerini belirten Vali Tutulmaz, Projenin 90 iş günü içinde tamamlanacağını sözlerine...