04 / 05 / 2024

tim iran ticaret merkezi

tim iran ticaret merkezi

İran’a uygulanan ambargonun kaldırılmasının Türkiye ihracatına yüzde 8-10 katkı sağlaması bekleniyor. İran’a yapılan ticareti artırmak için atağa geçen TİM, ülkede devasa bir daimi ticaret merkezi kuruyor.

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Piroğlu tarafından kuruldu.

Cm Tim Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Tim Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Cemil Çokyaşar ve Murat Kalkavan ortaklığında kuruldu.

Tim Ay Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tim Ay Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Aydın tarafından kuruldu.

İran Zamin Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İran Zamin Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Özcan tarafından kuruldu.

Tim Girişimcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tim Girişimcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Kaya tarafından kuruldu. 

Tim Projelendirme Uygulama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tim Projelendirme Uygulama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Kamil Tarık Taşoğlu ve Mavlyuda Rejepova Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 99 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Cevizli, Tugay Yolu Caddesi'nde kuruldu.

İran Global Türk Ticaret Merkezi Ağustos'ta açılacak!

Türkiye’nin yurt dışına açmayı planladığı ticaret merkezlerinden ilki İran’da açılacak. Ağustos'ta hizmete alınması planlanan Tahran-Garadj yolu üzerindeki Global Türk Ticaret Merkezi'nde yer almak isteyen firmalar Haziran sonuna kadar başvurabilecek.

TİM'den Tahran'a 4 bin metrekarelik ticaret merkezi!

İran’a ihracat atağı başlatan TİM, başkent Tahran’da 4 bin metrekarelik dev bir ticaret merkezi kuruyor. Binada farklı sektörlerden 60 firmanın bulunacağını söyleyen Başkan Büyükekşi, “Sırada Dubai var” dedi

TİM, İran'da ticaret merkezi kuracak!

İran’a uygulanan ambargonun kaldırılmasının Türkiye ihracatına yüzde 8-10 katkı sağlaması bekleniyor. İran’a yapılan ticareti artırmak için atağa geçen TİM, ülkede devasa bir daimi ticaret merkezi kuruyor.

İran Tahran'da Türkiye Ticaret Merkezi kurulacak!

Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, TİM tarafından İran'ın başkenti Tahran'da açılması planlanan Türkiye Ticaret Merkezi'nin ihracatta yeni bir sinerji oluşturacağını söyledi.

Tim Dizayn Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tim Dizayn Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Ergül Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Tuncay Başar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 60 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Beykoz, Göksu Mahallesi'nde kuruldu.

MAPIC'te İran Ticaret Köprüsü!

Dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC, 18-20 Kasım’da Fransa’da 21. kez düzenlenecek. MAPIC’e ilk kez katılacak olan İran’a yoğun ilgi olması bekleniyor

İran’ın dış ticaret hacmi 71 milyar 384 milyon dolara ulaştı!

İran’ın dış ticaret hacmi 21 Ocak tarihi itibariyle 71 milyar 384 milyon dolara ulaştı. İslam Cumhuriyeti’nin petrol dışı ihracat payı, sıvı gaz ile birlikte 33 milyar 788 milyon dolar. Şu anda İran’ın petrol dışı ihracatı üç bin 449 çeşit ürünü kapsıyor

tim iran ticaret merkezi Haberi

tim iran ticaret merkezi

ABD ve AB'nin İran'a uyguladığı ambargoyu kaldırması dünya ülkelerinin gözünü 40 milyar dolarlık ithalata sahip İran’a çevirdi. Türkiye İran’da daimi bir Türk Ticaret Merkezi kurmaya hazırlanıyor. İran’daki Türk büyükelçiliğinin yakınında 4-5 katlı bir bina için görüşmeler yaptıklarını belirten Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Biz daha ambargo kalkmadan Tahran, Tebriz ve İsfahan’a 20 ticaret heyeti düzenledik. Ülkede daimi bir Türk Ticaret Merkezi kurmak için uygun yer baktık. 3 farklı binayla görüştük. Bunlardan biri 4-5 katlı. Her katında otomotiv, hazır giyim, mobilya beyaz eşya gibi farklı bir sektörümüzün ürünleri sergilenecek. THY’nin de burada bir ofis açması için görüşmeler yapıyoruz. İran’ın yanı sıra 2016’da BAE, ABD, Almanya ve İngiltere’ye de Türk Ticaret Merkezleri kurulacak” dedi. 


TAKLİDİN YERİNE ASLI GEÇECEK 

Türkiye ihracatının 2016...