29 / 04 / 2024

Timsah Arena görselleri

Timsah Arena görselleri

Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'da çalışmalar devam ediyor. Gece gündüz ayrımı yapılmadan çalışmaları devam eden stadın kare kare son hali..

Timsah Arena'nın eksikleri görüşüldü!

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve beraberindeki yöneticiler Timsah Arena için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. Görüşmede tattaki eksikler görüşüldü, çözüm formülleri ele alındı.

Bursa Timsah Arena Stadı'ndaki önlemler alındı!

Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'daki güvenlik açığıyla ilgili 'Aman Dikkat başlıklı haberi yetkilileri harekete geçirdi. Yüklenici firma GİNTAŞ'ı güvenlik önlemlerini alması konusunda uyardı.

Bursa'nın yeni stadı Timsah Arena açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, taraftarların "Timsah Arena" olarak adlandırdığı stadın açılış kurdelesini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kesti. Erdoğan, gösteri maçının başlama vuruşunu da yaptı

Timsah Arena bugün açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Bursaspor taraftarlarının, "Timsah Arena" olarak adlandırdığı 44 bin seyirci kapasiteli yeni stat, bugün düzenlenecek görkemli bir törenle resmen açılacak.

Timsah Arena’da Biytaş imzası!

21 Aralık Pazartesi günü açılacak olan Bursa’nın yeni stadyumu Timsah Arena’nın ısıtma, soğutma, havalandırma, yangın ve sıhhi tesisatlarında sektörün öncüsü Biytaş’ın imzası var. İşte ayrıntılar...

Timsah Arena yarın açılıyor!

Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı dünyanın en heyecan verici 10 stadından biri olan Timsah Arena yarın açılıyor Görkemli bir törenle hizmete girecek olan stadın açılışındaki özel maçta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da forma giyecek

Timsah Arena 21 Aralık'ta açılacak!

Bursaspor'a çağ atılacak Timsah Arena Sadı'nın açılışı 21 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da forma giyeceği bir gösteri maçıyla yapılacak.

Azim Tuna: Eskişehir Stadı, Timsah Arena'yı örnek alacak!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen 45 bin seyirci kapasiteli Timsah Arena Stadyum'unda incelemelerde bulundu.

Bursa Timsah Arena Stadı'nda sona gelindi!

Bursaspor'da, camianın ve futbolseverlerin heyecanla bekledikleri Timsah Arena, açılış için gün sayıyor. Stat Türkiye'nin en güzel, dünyanın ilk 10 stadı arasında yer alacağını belirtti.

Timsah Arena'ya maç oynanabilir raporu verilmedi!

Timsah Arena'nın yapımını üstlenen GİNTAŞ Firması'nın işi yıllardır ağırdan alması Bursaspor'a pahalıya patladı. TFF ve UEFA yetkilileri Eskişehir ve İzlanda maçları için Timsah Arena'ya 'maç oynanabilir raporu' vermedi.

UEFA Timsah Arena raporunu reddetti!

UEFA ve TFF yetkilileri, gerçekleştirdikleri denetimlerde Bursaspor'un oynamak için gün saydığı Timsah Arena Stadyumu'na, "maç oynanabilir" raporu vermedi.

Timsah Arena'dan son görüntüler!

Bursa'ya kazandırılan ve dünyanın en heyecan veren 10 stadyumu arasında gösterilen Timsah Arena'da çalışmalar son aşamaya geldi. Helikopter kamera ile 300 metre yükseklikten kaydedilen Timsah Arena adeta büyüledi.

Timsah Arena'da son aşamaya gelindi!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan ve dünyanın en heyecan veren 10 stadyumu arasında gösterilen Timsah Arena’da çalışmalar son aşamaya geldi.

Timsah Arena görselleri Haberi

Timsah Arena görselleri

Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'da çalışmalar devam ediyor.Gece gündüz ayrımı yapılmadan 180 işçiyle 24 saat aralıksız çalışmalar devam ediyor.


İşte Timsah Arena'nın kare kare son hali!