05 / 05 / 2024

Timsah Arena karşılaşması

Timsah Arena karşılaşması

Bursa Kent Gazetesi köşe yazarı olan Sevinç Çelebi bugünkü köşe yazısında Bursa'da açılışı gerçekleşen Timsah Arena Stadı'nı anlattı. Çelebi, hala şantiye alanı durumunda olan stadın karşılamalara hazır olmadığını belirtti.

Kiracısını mahkeme kararıyla çıkartan ev sahibinin karşılaştığı manzara hayrete düşürdü! 

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan gerilim hız kesmeden devam ederken Sosyal Medya Fenomeni Serkan Tanyıldızı X hesabı üzerinden ev sahibinin 1.500 TL kira veren kiracısını evden mahkeme kararıyla çıkarttıktan sonra karşılaştığı manzarayı paylaştı. 

Ekonomist, dolar ve TL bazında konut fiyatlarını karşılaştırarak olası senaryoyu açıkladı!

Konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. Konut satışları düşüşe geçse de fiyatlardaki artış hızla yükseliyor. Ekonomist, sosyal medya hesabından dolar ve TL bazında konut fiyatlarının karşılaştırdı ve olası senaryoyu açıkladı.

Tebernüş Kireçci: İbiza'da kiralara gücü yetmeyenler arabalarında yaşamaya başladı, Türkiye'de de karşılaşılabilir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, İbiza'da kiralara gücü yetmeyen ada sakinlerinin arabalarda yaşadığını dile getirdi ve böyle giderse Türkiye'de de benzer manzarayla karşılaşılabileceğini söyledi. İşte o açıklama... 

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışını karşılaştırmak doğru mu? İstanbul'da emlak gerçekten pahalı mı?

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışında çeşitli yerlerdeki ev fiyatları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki bu karşılaştırma doğru mu? İşte konuyla ilgili gelen açıklama ve vatandaşların yorumları...

DASK ile anlaşamayan depremzedeye müjde: TOBB uyum devreye girdi!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin ardından, DASK ile anlaşamayanların bazıları mahkemelere, bazıları da Sigorta Tahkim Komisyonu’na başvurdu. Bu süreçte depremzedeler, kötü olaylarla karşılaşması sonrasında DASK ile anlaşamayan depremzedeler için ''TOBB uyum'' devreye alındı.

Elektrik tarifesi değişiyor: Ev ve ticarethane aboneleri zamlı faturalarla karşılaşacak!

EPDK'nın duyurusuyla birlikte ev ve ticarethane aboneleri için geçerli olan yeni elektrik tarifesi yürürlüğe giriyor. Kilovatsaat başına fiyatlar güncellendi ve aboneler zamlı faturalarla karşılaşacak. Detaylar haberimizde!

İstanbul'da zemin sıvılaşması! Büyük deprem için peş peşe açıklandı: Atatürk Havalimanı’ndan denize doğru gidildikçe...

Prof. Dr. Süleyman Dalğıç, İstanbul'daki zemin sıvılaşması tehlikesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dalğıç, yer yer işaret ederek uyarılarını dile getirdi. 

Yılların derdi bitti! İşte android - ios karşılaştırması

Halk arasında da devamlı tartışmaya yol açan Android mi İos mu? çelişkisine son noktayı, yapılan bir karşılaştırma koyabilir. Performans özelliklerinin karşılaştırıldığı andorid - ios kapışmasının detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

En yeşil kombi için karşılaştırmalı en iyi seçenekler! 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yüzde 85 geri dönüştürülebilir malzemeden üretilen kombinin en yeni teknolojisi Vaillant Green IQ’nun özellikleri ve karşılaştırmalı fiyatlarını topladık.

Çok satan robot süpürgelerde en ucuz seçenekler! İşte 7 Ekim 2022 karşılaştırmalı fiyat listesi... 

Akıllı ev ürünlerinin başında gelen robot süpürgelerin en çok rağbet görenleri için fiyat karşılaştırması yaptık. Onları en ucuza bulabilecekleriniz adresler şunlar... 

Karşılaştırmalı buzdolabı fiyatları burada! Cimri’nin 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Fiyat karşılaştırmalı online alışveriş yönlendirme sitesi Cimri’deki son verilere baarak en ucuz buzdolabı fiyatlarını derledik.

Vestel televizyon alana Dijitürk Taraftar Paketi hediye! İşte 25 Eylül 2022 Vestel fiyat listesi 

Vestel dev ekrandan spor karşılaşması sevenlere özel kampanyasıyla taraftara üçlü çektiriyor. Şimdi 49 inch ve üzeri televizyon alanlar 1 Yıllık Digitürk Taraftar Paketi’ni hediye olarak alıyor. İşte kampanyaya dahil olan Vestel televizyonların fiyat listesi

Nejat Özonay 2022 ekonomisini 1990'lar ile karşılaştırdı! İşte sonuç!

Ekonomist ve bankacı Nejat Özonay, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden 2022 ekonomisini değerlendirdi. Özonay, 2022 ekonomisini 1990'lar ile karşılaştırdı. İşte sonuç!

Timsah Arena karşılaşması Haberi

Timsah Arena karşılaşması

Maçlar niye bitmeyen statta oynanıyor? 

Şükürler olsun ki Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Bursaspor'a gelişiyle sıkıntılı bir süreci gerilerde bıraktık. 

Özlemiştik galip gelebilmeleri... 

Ve bu yenilmeme alışkanlığını sürdürebilme açısından cumartesi günü Çaykur Rizespor karşısında aldığımız galibiyet ilaç gibi geldi doğrusu. 

Ancak sahada futbolun olmayışı canımı sıktı. 

Ne yalan söyleyeyim uzun zamandır bu kadar sıkıcı bir maç izlememiştim ve sık sık "maç bitse de gitsek artık" dedim durdum. 

Allah'tan şans faktörü araya girdi de gol oldu. Böylece 3 puanımızı aldık ve yukarılara doğru tırmanışımızı sürdürdük. 

Maç boyunca futbolculardan ziyade kaleci dikkatimi çekti. Bu yüzden de bana göre maçın yıldızı kaleci Harun Tekindir. 

Yaptığı kurtarışlarıyla göz doldurdu ve karşılaşmaya bir nevi damga vurdu. 

Veee... Tüm bunlar usta spor kalemlerinden yazıldı, yorumlandı. 

Bu yüzden... 

Maçtan dört gün sonra kalkıp da bir de ben maç...