02 / 05 / 2024

Timtaş Yönetim Ankara

Timtaş Yönetim Ankara

İnşaat ve de yapılaşma anlamında en büyük yatırımların olduğu şehirlerin başında gelen Ankara’ ya profesyonel site yöneticiliği alanında hizmet veren Timtaş Yönetim bölge müdürlüğü açtı.

Gökhan Gürlek MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi!

Gayrimenkul ve inşaat sektörün de başarılı işlere imza atan iş insanı Gökhan Gürlek MUSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in Sincan'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)  Birleşim Varlık Yönetim A.Ş. Ankara Sincan’daki fabrika binasını satışa çıkardı.

Ankara Gültepe TOKİ Konutları'na yönetim kurulu atandı!

Ankara Altındağ ilçesi Gültepe bölgesindeki TOKİ konutlarında yönetim krizi yaşanıyor. Gültepe TOKİ bloklarına geçici yönetim kurulu atandı.

Meram Toki Sosyal Konutları Timtaş Yönetim'i seçti!

TOKİ’ nin Konya’ daki ilk sosyal konut uygulaması olan Meram Toki Sosyal Konutları, 32 blokta toplam 880 daireden oluşuyor. Meram Toki Sosyal Konutları profesyonel yönetim hizmetlerini Timtaş Yönetim’den alıyor.

Konya Candan Sitesi Timtaş Yönetim'i seçti!

Konya nın gelişen yüzü Selçuklu’da Şefik Can Caddesi üzerinde bulunan Candan Sitesi 3 blokta toplam 54 daireden meydana geliyor. Site profesyonel yönetim hizmetlerini Timtaş Yönetim’den almaya devam ediyor.

Megaron Rezidans Timtaş Yönetim'i seçti!

Ankara’nın yükselen değerlerinden Yaşamkent semtinde yer alan Megaron Rezidans; tek blokta toplam 73 daireden oluşuyor. Megaron Rezidans’ın profesyonel yönetim hizmetleri Timtaş Yönetim tarafından veriliyor.

Bağlıca Doğa Park Konutları Timtaş Yönetim'i seçti!

Ankara’nın hızla gelişen bölgesi Bağlıca’da bulunan lüks proje Bağlıca Doğa Park Konutları profesyonel yönetim hizmetlerini Timtaş Yönetim’den alıyor.

Timtaş Yönetim Elit Konutları'nı gezdi!

Timtaş Yönetim’in Ankara’da profesyonel yönetim hizmetleri görevine geldiği ve halen çalışmlarına devam ettiği Yenimahalle’de, “Urankent” adıyla bilinen mevkide bulunan Elit Konutları'nı ikinci sayısında ziyaret etti.

İbrahim Apa İMKON Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)’un önceki gün Ankara’da yapılan genel kurulunda Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Etkinlik yönetim firmalarının tercihinde Ankara 4'üncü sırada!

Turizm Medya Grubu Genel Müdürü Volkan Ataman, Toplantı ve etkinlik yönetim firmalarının tercih ettiği kentin yüzde 24,3 ile Antalya olduğunu belirterek, Ankara'nın 12,9 ile takip ettiğini kaydetti.

Timtaş Yönetim Çukurova'da!

Timtaş Yönetim Çukurova'da. İnşaat ve yapılaşma anlamında büyük yatırımların olduğu şehirlerin başında gelen Adana’ya, profesyonel site yöneticiliği alanında hizmet veren Timtaş Yönetim bölge müdürlüğü açtı.

Demiryolu Emniyet Yönetim Sistemleri Çalıştayı Ankara'da başlıyor!

2014 Türk-Alman Bilim Yılı kapsamında “I. Demiryolu Emniyet Yönetim Sistemleri Çalıştayı”, 23 -25 Ekim 2014 tarihleri arasında TCDD Ankara Gar Kule Restoran Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Timtaş Yönetim'den ucuz elektrik!

Profesyonel site yönetimi sektöründe hizmet veren Timtaş Yönetim yaptığı çalışmalarla hizmet verdiği konut sakinlerini memnun etmeye devam ediyor. Hizmet götürdüğü alanlarda fark yaratan Timtaş yönetim bir yeniliğe daha imza attı.

Timtaş Yönetim Ankara Haberi

Timtaş Yönetim Ankara

Çalışmalara hızla bir başlangıç yapan yönetim firmasının Ankara Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Cem Demirci: “Ankara hızla yükseliyor, modern görünüme sahip yapılar bir bir sıralanıyor. Başkent ve bu yapılarda yerini alan sakinler bu yeni düzen içerisinde en iyi hizmeti almayı hak ediyor” dedi.



Artık Daha Yakın


Mekezi İstanbul’da bulunan ve Türkiye genelinde 16 ilde çalışmalarına devam eden Timtaş Yönetim ilk bölge müdürlüğünü Ankara’ya açtı. İnşaat sektörünün büyük yatırımlar yaptığı şehirlerin başında gelen Ankara’da hızla yükselen konutlar ve tesislerin profesyonel yönetim hizmetine duyduğu ihtiyacın artması ile Timtaş Yönetim açtığı bölge müdürlüğü ile Başkent’e daha yakından hizmet verebilmek adına çalışmalara başladı. 


“Avantajını gören kimse bu hizmeti görmezden gelemiyor”


Konu ile ilgili açıklarda bulunan Timtaş Yönetim Ankara Bölge Müdürü Cem Demirci: “Ankara hızla yükseliyor, modern görünüme sahip...