12 / 05 / 2024

Timur Beykoz Gayrimenkul

Timur Beykoz Gayrimenkul

Timur Beykoz Gayrimenkul Yatırım Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran 2014 tarihinde Beşiktaş, Büyükdere Caddesi, Yapı Kredi Plaza'da kuruldu.

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

İnşaat 4.0 ile konutta devrim kapıda!

Nef, konut üretiminin hemen hemen her safhasında teknoloji kullanımını arttırmanın yollarını arıyor. Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, 'Kendimizi gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bir teknoloji şirketi olarak konumlamayı hedefliyoruz" diyor..

Timur Gayrimenkul Nef Bahçelievler güncel fiyatlar 2017!

Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Nef Bahçelievler projesi Ağustos 2019'da teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Timur Gayrimenkul Nef Bahçelievler güncel fiyatlar 2017...

Timur Gayrimenkul 50 milyonluk tahvilin 1. kupon ödemesini yaptı!

Timur Gayrimenkul 6 Nisan 2017 tarihinde halka arz edilen 50 milyon TL nominal değerli ve 728 gün vadeli değişken faizli tahvile ilişkin bugün 1. kupon ödemesi bugün yapıldı.

Timur Gayrimenkul Kandilli Luxury Living satışları!

2020 yılının Şubat ayında teslim edilmesi planlanan Kandilli Luxury Living projesi Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. Timur Gayrimenkul Kandilli Luxury Living satışları Eylül ayında başlayacak.

Timur Gayrimenkul'ün 8. kupon ödemesi yapıldı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım 8. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz ödemesi bugün yapıldı.

Timur Gayrimenkul 70.5 milyon TL kupon ödemesi yaptı!

Timur Gayrimenkul, TRSTIMG51718 ISIN kodlu tahvillerinden kalan 70 milyon 500 bin TL nominal değerli kısmın itfası ve son kupon ödemesini bugün yaptı.

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul fiyatları!

44 bin metrekare alan üzerinde yükselen Nef Bahçelievler projesi Timur Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 564 bin TL'den başlıyor...

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı Ve Yatırım A.Ş.Kadıköy Şubesi açıldı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı Ve Yatırım A.Ş.Kadıköy Şubesi 52 bin 390 bin TL'ye açıldı.

Timur Gayrimenkul'ün 50 milyon TL'lik tahvilinin faizi yüzde 3.98!

Timur Gayrimenkul halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 728 gün vadeli 50 milyon TL nominal değerli, 3 ayda bir değişken kupon ödemeli tahvil ihracı gerçekleştirildi. Bu tahvilin ilk kupon ödemesine ilişkin faiz yüzde 3.98 olarak belirlendi.

Timur Gayrimenkul Nef Bahçelievler ödeme seçenekleri!

Anahtar teslimlerin Nisan 2019'da gerçekleşeceği Nef Bahçelievler projesi Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje 1.023 konut ve 14 mağazadan meydana geliyor. İşte Timur Gayrimenkul Nef Bahçelievler ödeme seçenekleri...

Timur Gayrimenkul 100 milyonluk tahvilin 7. kupon ödemesini yaptı!

Timur Gayrimenkul halka arz edilen 100 milyon TL nominal değerli ve 728 gün vadeli değişken faizli tahvillere ilişkin 7. kupon ödemesini yaptı.

Timur Gayrimenkul 100 milyonluk tahvilin 6. kupon ödemesini yaptı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. 27 Mayıs 2015 tarihinde halka arz edilen 100 milyon TL nominal değerli ve 728 gün vadeli değişken faizli tahvillere ilişkin bugün tarihli 6. kupon ödemesini bugün yaptı.

Timur Beykoz Gayrimenkul Haberi

Timur Beykoz Gayrimenkul


Timur Beykoz Gayrimenkul Yatırım Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da kuruldu. 


Timur Beykoz Gayrimenkul Yatırım Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Arsa, arazi mesken ve işyeri niteliğinde her türlü gayrimenkulün inşası, ihyası, satın alınması, kiralanması, işletilmesi, yerli yabancı özel resmi gerçek ve tüzel kişilere kiraya verilmesi ve satılması bu amaçlarla yurt içinde ve yurt dışında ticari/idari/teknik tesisler kurulması, her türlü emlak ve özellikle konut, siteler, ticari ve sınai iş merkezleri, okul, dershane, sağlık tesisleri, depolar, villa, tatil köyü, otel, motel kamping gibi turistik tesisler, ev, apartman, iş yerleri, ticaret merkezleri, arsa, arazi, fabrika, fabrika tesisleri, veya sair üretim birimleri ve sair her türlü gayrimenkuller almak, satmak devir ve temlik etmek, kiraya vermek...