01 / 05 / 2024

Timya Vadisi son durum

Timya Vadisi son durum

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Nasip olursa bu projeyi bahar aylarında bitirmiş olup, konutlarımızı sahiplerine teslim etmiş olacağız" ifadesinde bulundu.

Timya Vadisi'nde inceleme yapıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Yeniköy Mahallesi'nde yapılan Timya Vadisi'nde incelemelerde bulundu.

Rize Timya Vadisi'nde kentsel dönüşüm ne zaman tamamlanacak?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Rize’deki projelerini yerinde inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, “TİMYA Vadisi” kentsel dönüşüm projesinin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Rize Timya Vadisi'nin inşaatı 1,5 yılda bitecek!

Bir çok aksaklık ve düzenlemeden sonra nihayi karar verilerek çalışmalarına başlanan Timya Vadisi en kısa zamanda bitirilecek. TİMYA Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi ile Yeniköy Mahallesinde 759 konut yapılacak.

Timya Vadisi'nde kentsel dönüşüm devam ediyor!

Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, beraberindeki milletvekilleri ile Timya Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni inceledi. Kasap, Yeniköy Mahallesindeki Timya Vadisi'nde müteahhit firma yetkilisi Engin Zorlu'dan yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi

Timya Vadisi'nde çalışmalar yoğunlaştı!

Timya Vadisi'nde çalışmalar yoğunlaştı. Yönetim olarak müteahit firma yetkilileriyle birlikte değerlendirme toplantısı yapan Başkan Kasap, çalışmaların sorunsuz bir şekilde nasıl ilerleyebileceğine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Emlak Konut GYO 'Düşler Vadisi'ndeki villa bloklarının kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'deki projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Düşler Vadisi'nde kısmi geçici kabul yapıldı! 

Emlak Konut GYO projelerinden Düşler Vadisi kapsamında 0 Ada 3202 Parselde yer alan bazı blokların kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte Düşler Vadisi projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Başakşehir Sular Vadisi yargı sürecinde son durum!

İBB 'nin meclis kararıyla Başakşehir Belediyesi’ne tahsis edilen Sular Vadisi’ndeki yapının devrine itiraz ederek başlattığı yargı süreci devam ediyor. İBB söz konusu yargı süreci ile ilgili açıklama yaptı.

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki kreş inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir'deki Sular Vadisi'ndek kreş inşaatını inceledi.

Turkuaz Vadisi 4. Bölge TOKİ son başvuru tarihi!

Turkuaz Vadisi 4. Bölge TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 12 adet konut bulunuyor.

TOKİ Turkuaz Vadisi 1. Bölge son başvuru tarihi!

TOKİ Turkuaz Vadisi 1. Bölge son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak!

Beykoz'un sahil kasabası Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak. Projede daire fiyatları 1 milyon 69 bin TL'den başlıyor...

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Kocaeli Bilişim Vadisi'nde son durum!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Kocaeli Bilişim Vadisi'ni ziyaret ederek Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 100 Günlük İcraat Programı'nda yer alan vadinin birinci etap ikinci kısmının tamamlanmasına yönelik çalışmaları yerinde denetledi.

Rize Timya Vadisi Konutları satışa çıkıyor!

Rize Merkez “Timya Vadisi” Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yer alan 147 adet daire için başvurular 14 Mayıs itibariyle başlıyor.

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nda son durum!

Sakarya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası projesini inceledi.

TOKİ Rize Timya Vadisi'nde kura tarihi belli oldu!

Rize Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığında 753 konut olarak gerçekleştirilen Yeniköy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için kura tarihi belli oldu. 

Timya Vadisi son durum Haberi

Timya Vadisi son durum

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı devam eden Timya Vadisi'nde incelemelerde bulundu.

Turan, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap ve beraberindeki yetkililerle 759 konut, bir cami ve alışveriş merkezi yapılacak Yeniköy Mahallesi'ndeki alanı gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Mehmet Ergün Turan, burada yaptığı açıklamada, Rize'deki kentsel dönüşüm projesinin, Karadeniz'de yapılan kentsel dönüşüm projelerinden biri olduğunu belirtti.

Projenin çok iyi bir noktaya getirildiğini ifade eden Turan, "Nasip olursa bu projeyi bahar aylarında bitirmiş olup, konutlarımızı sahiplerine teslim etmiş olacağız. Bugün burada numune olarak yapmış olduğumuz dairemizi belediye başkanımız ile birlikte gezdik ve yerinde incelemeler yaptık. Rize Belediyesiyle koordine içerisindeyiz. İnşallah birkaç ay sonra kura çekimlerimizi gerçekleştirmiş olacağız. Ayrıca Rize'de diğer kentsel dönüşüm alanları için de belediye başkanımızla görüşme içerisindeyiz." diye konuştu.

Belediye Başkanı...