03 / 05 / 2024

Tire Arena ne zaman açılacak

Tire Arena ne zaman açılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Tire Belediyesi tarafından yaptırılan 15 bin kişilik Tire Arena'da inşaat çalışmalarının yüzde 40'ı tamamlandı.

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Tire Arkeoloji ve Etnografya Müzesi'ne yıkım şoku!

İzmir Tire'de 1971'de kurulan Tire Arkeoloji ve Etnografya Müzesi, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılacak. 

TOKİ İzmir Tire kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İzmir Tire kura çekilişi ne zaman sorusuna 15 Mayıs 2018 yanıtını verebiliriz. Projelerdeki konutlar için başvurular dün itibariyle başladı.

Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadı’nın yanı başında hayata geçirilen Seyrantepe Devlet Hastanesi'nin ne zaman açılacağı merakla bekleniyor. Peki, Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Tire-Belevi yolu inşaatı ne durumda?

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Tire-Belevi yolunun yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Sertel, Tire-Belevi yolu inşaatının son durumunu sordu..

Tire Akkoyunlu Güneş Enerji Santrali imar planı askıda!

İzmir Tire İlçesi, Akkoyunlu Mahallesi Güneş Enerji Santraline ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Tire OSB, 38 sanayi parseli için harekete geçti!

Tire Organize Sanayi Bölgesi, Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait 514 bin 462 metrekare büyüklüğündeki 38 adet sanayi parselinin OSB'ye devrini istedi.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

İzmir Tire Güneş Enerji Santrali imar planı yeniden askıda!

İzmir Tire İlçesi, Hasançavuşlar Mevkii, Güneş Enerji Santraline ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı yeniden askıya çıkarıldı...

Akyazı Arena'nın adı Şenol Güneş Stadı olacak!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Akyazı Arena'nın isminin Şenol Güneş Stadı olacağını açıkladı.

Tire Güneş Enerji Santrali imar planı askıda!

İzmir Tire'ye bağlı Derebaşı Mahallesi'nde planlanan Güneş Enerji Santrali'nin imar planı askıya çıkarıldı...

Tire OSB'de yatırımlar artarak devam edecek!

Bugüne kadar önemli yatırımların gerçekleştirildiği Tire OSB’de yatırımların 2017 yılında da artarak devam edeceği belirtildi

Tire Arena ne zaman açılacak Haberi

Tire Arena ne zaman açılacak


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapım maliyetinin yüzde 80'ini karşıladığı 15 bin kişilik Tire Arena Stadı'nda iki büyük tribünün gövdesi ve kapalı alanlardaki ince işler tamamlandı. Yüzde 40'lik bölümü biten UEFA standartlarındaki statta şimdi sıra kale arkası tribünlerinin yapımına geldi. 


İnşaat çalışmalarını yakından takip eden Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, "Amaç, siyasi çekişmeleri bir tarafa bırakıp bir projeyi gerçekleştirmekse, Tire'de bunun en güzel örneğini veriyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin büyük desteği ve Tire Belediyesi'nin gücüyle 1 yılda 15 bin kişilik stat projesini bu hale getirdik. Şimdi ikinci 300 günlük ihaleye çıktık. Kale arkası tribünlerini de 300 günde bitirip stadı hazır hale getireceğiz. Hayırlısıyla 2017'de burada ilk başlama vuruşunu yapacağız. Yani 'lafa gerek yok ayinesi iştir kişinin' diyoruz" şeklinde konuştu.  


Başkan Kocaoğlu'na teşekkür

Tire ile...