07 / 05 / 2024

Tire sorunları

Tire sorunları

İzmir'in birçok ilçesinde olduğu gibi Tire'de de en büyük sıkıntı yolların bozukluğu ve otopark sorunu. Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'ten vatandaşların en büyük iki isteği bunlar oldu.

Tire-Belevi yoluna ilişkin 6 sorun mecliste!

Tire-Belevi yolu çalışmalarına ilişkin sorunlar TBMM gündemine taşındı. İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından yanıtlandırılmak üzere soru önergesi hazırladı.

3. Adana Kent Sorunları Sempozyumu 22 Mayıs'ta başlıyor!

Adana Kent Sorunları Sempozyumunun üçüncüsü "Yaşanabilir Bir Adana Nasıl Mümkündür!..." ana temasıyla 22-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenecek.

İmar mevzuatı sorunları nasıl aşılacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar mevzuatı uygulamalarında karşılaşılan sorunların düzenlenmesine yönelik çalıştayların ilki bugün Ankara’da düzenlendi..

İmar mevzuatı sorunları aşılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar mevzuatı uygulamalarında karşılaşılan sorunların düzenlenmesine yönelik çalıştayların ilki Ankara’da düzenlendi..

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği sorunları konuşuldu!

AK Parti’nin adayları AYAMDER üyeleriyle buluştu. Başkan Vursavuş, sorunlarının giderilmesi için iktidardan destek istedi. AYAMDER Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş konuyla ilgili bir konuşma yaptı..

GAİMDER üyeleri Adana'da inşaat sektörü sorunlarını aktardı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu üyeleri Adana'da bulunan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı'nı ziyaret ederek, inşaat sektörünün sorunlarını aktardı.

Türkiye’de Konut Finansmanı Sorunlar ve Çözüm Önerileri kitabı çıktı!

SPK Başuzmanı ve aynı zamanda köşe yazarlarımızdan Dr. Yener Coşkun’un “Türkiye’de Konut Finansmanı: Sorunlar ve Çözüm Önerileri” isimli kitabı yayınlandı.

İMO Adana'daki yol sorunlarına çözüm arıyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi Adana'nın yol sorunlarını masaya yatırdı. Nazım Biçer "Adana yol sorunu giderek içinden çıkılmaz bir sorun haline dönüşmektedir. " dedi.

Adana'da İnşaat Mühendisleri Odası yol sorunlarına çözüm getirdi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi, Adana'nın sorunları üzerine yürüttüğü çalışmaları kapsamında Adanandaki yol sorunlarını ve çözüm önerilerini uzmanlarla birlikte değerlendirdi.

İmar mevzuatı sorunları STK’larla birlikte çözülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar mevzuatı uygulamalarında karşılaşılan sorunların düzenlenmesine yönelik çalıştayların ilki bugün Ankara’da düzenlendi.. Güllüce’nin yanı sıra STK’lardan, kamu kurum ve kuruluşlarından çok sayıda kişi katıldı.

Manisa Selendi’nin sorunları çözülüyor!

Manisa Selendi’nin sorunları çözülüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi ilçesinde yol kumlama, tesviye, hayvan sulama göletleri ve içme suyu terfi hattı çalışmaları gerçekleştirerek, vatandaşların yüzünü güldürdü.

Trabzon'un sorunları çözülüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu aynı gün içerisinde 2 Nolu bostancı mahallesi, Akçaabat Adacık Mahallesi ve Vakfıkebir’de incelemelere bulunarak vatandaşların istek ve sorunlarını yerinde dinledi.

Tire'nin en büyük iki sorunu yol ve otopark!

İzmir'in birçok ilçesinde olduğu gibi Tire'de de en büyük sıkıntı yolların bozukluğu ve otopark sorunu. Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'ten vatandaşların en büyük iki isteği bunlar oldu.

Tire sorunları Haberi

Tire sorunları


İzmir'in birçok ilçesinde olduğu gibi Tire'de de en büyük sıkıntı yolların bozukluğu ve otopark sorunu. Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'ten vatandaşların en büyük iki isteği bunlar oldu. Turizm kenti olan ve 'Gizli Cennet' diye tanımlanan Tire'de gerek ilçe belediyesi, gerekse Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerin yetersizliğinden yakınan vatandaşlar, yol ve çevre düzenlemeleri ile otopark sorununun çözümünün yanı sıra ilçeye gelen yerli ve yabancı turistler için sosyal alanlar ve tesisler yapılmasını istediler.



İLÇE SAKİNLERİ 365 GÜNÜ DEĞERLENDİRDİ

İbrahim Kaya (Esnaf): Belediyemizin yol ve su işleri konusunda daha fazla hassasiyet göstermesini bekliyoruz. İlçemizde bulunan Bakırhanı sokağının elden geçirilmesini ve daha düzgün bir hal almasını istiyoruz.

Saadet Şengök (Mimar): Tire'de belediyeciliğin işleyişinde bir takım sorunlar var. Bu sorunlar giderildiğinde ilçemiz daha yaşanılabilir bir kent haline gelecektir....