07 / 05 / 2024

tire yol sorunları

tire yol sorunları

İzmir'in birçok ilçesinde olduğu gibi Tire'de de en büyük sıkıntı yolların bozukluğu ve otopark sorunu. Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'ten vatandaşların en büyük iki isteği bunlar oldu.

Kanal İstanbul çevre sorunlarına yol açmaz!

Rus uzmanlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kanal İstanbul’un yapımıyla ilgili açıklamasının yol açtığı tartışmaları değerlendirdi. Uzmanlar, kanal yapımının çevre sorunlarına yol açmayacağını belirtti...

Tire-Belevi yolunun temeli atıldı!

İzmir Tire-Belevi yolunun temel atma töreni yapıldı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Tire- Belevi arasındaki yolun da Tire'ye yakışır şekilde bölünmüş yol olacağını söyledi.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Akyazı'da turistik bölgede yol sorunları çözülüyor!

Akyazı'da özellikle turistik bölge olan Kuzuluk Mahallesi ve Pazarköy mahalle yolunun çukurları sorun dolmaya devam ederken Akyazı Belediyesi yetkilileri konuyla ilgili açıklama yaptı.

Şanlıurfa'nın yol sorunlarına neşter!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bir yandan yeni bulvar, yollar ve kavşaklarla şehir içi ulaşıma çözümler üretirken, kırsalda ise yerleşim birimleri arasındaki yol sorunlarına neşter olmaya devam ediyor.

Niğde Ulukışla köylerinin yol sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Ulukışla ilçesinin bazı köylerinin yol sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin yol sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı bazı mahallelerdeki yol yapımı ve çöp toplama sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Balıkesir Bigadiç'in yol ihtiyacı mecliste konu oldu!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Bigadiç'in Akyar Mahallesi'ndeki yol ihtiyacı ve altyapı sorunlarını dile getirdi..

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunları çözülüyor!

Ulaşımda sorunları ortadan kaldırmayı hedefleyen ve bu doğrultuda yaptığı planlamalarını bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale yolu üzerindeki çevreyolu kavşağından Veterinerlik Fakültesine kadar olan güzergahta yol genişletme çalışmalarını tamamladı.

Malatya Pütürge'de 3 mahallenin daha yol sorunu çözüldü!

Pütürge ilçesinde uzun yıllardır çözülmeyi bekleyen yol sorunlarını bir bir çözen Malatya Büyükşehir Belediyesinin bu çalışmaları Pütürge halkının takdirini topluyor

Trabzon Büyükşehir'den yol seferberliği!

İl genelindeki yol sorunlarını ortadan kaldırmak için seferberlik halinde çalışmalarını sürdüren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, her gün 15 ila 25 ayrı noktada yol çalışması gerçekleştiriyor.

İzmir Tireliler yeni yol istiyor!

Tire'de Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in 2014 yerel seçimleri öncesi sözünü verdiği Zincirli Caddesi ile Ceritoğu Sokak'ı birbirine bağlayacak yol, aradan iki yıl geçmesine rağmen yapılmadı.

Ordu'nun yol sorunu çözülüyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu’nun en büyük sorunlarından biri olan yol sorununu çözmek için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

tire yol sorunları Haberi

tire yol sorunları


İzmir'in birçok ilçesinde olduğu gibi Tire'de de en büyük sıkıntı yolların bozukluğu ve otopark sorunu. Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'ten vatandaşların en büyük iki isteği bunlar oldu. Turizm kenti olan ve 'Gizli Cennet' diye tanımlanan Tire'de gerek ilçe belediyesi, gerekse Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerin yetersizliğinden yakınan vatandaşlar, yol ve çevre düzenlemeleri ile otopark sorununun çözümünün yanı sıra ilçeye gelen yerli ve yabancı turistler için sosyal alanlar ve tesisler yapılmasını istediler.



İLÇE SAKİNLERİ 365 GÜNÜ DEĞERLENDİRDİ

İbrahim Kaya (Esnaf): Belediyemizin yol ve su işleri konusunda daha fazla hassasiyet göstermesini bekliyoruz. İlçemizde bulunan Bakırhanı sokağının elden geçirilmesini ve daha düzgün bir hal almasını istiyoruz.

Saadet Şengök (Mimar): Tire'de belediyeciliğin işleyişinde bir takım sorunlar var. Bu sorunlar giderildiğinde ilçemiz daha yaşanılabilir bir kent haline gelecektir....