04 / 05 / 2024

Titanic Deluxe Bodrum 2016

Titanic Deluxe Bodrum 2016

Türkiye’nin en seçkin otel zincirlerinden Titanic Hotels, Bodrum’un en güzel koylarından Güvercinlik’te, Pina Yarım Ada’sından Cennet Koyu’nu seyreden çok özel bir konumda misafirlerini ağırlamak üzere Titanic Deluxe Bodrum’un kapılarını açıyor.

Titanic Grup'un yeni oteli 2021'de açılacak!

Titanic Grup, bugün, İstanbul’da 6, Antalya’da 3, Bodrum’da 1, Berlin'de 3 olmak üzere toplam 13 oteliyle faaliyetlerini yürütüyor. 4 bin 272 oda ve 9 bin 517 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük turizm gruplarından olan Titanic, 5 bini aşkın çalışanıyla da önemli bir istihdam yaratıyor...

Eşin Deluxe'de fiyatlar 69 bin 900 Euro'dan başlıyor!

Eşin Group imzasına sahip Eşin Deluxe projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 69 bin 900 Euro'dan başlıyor.

Eşin Deluxe Bodrum'da hemen tapu fırsatı! 

Eşin Deluxe Bodrum projesi kısa vadede yüksek kazanç sağlıyor. Projede hemen teslim ve hemen tapu imkanı bulunuyor.

Coldwell Bodrum çalışanları Bodrum'da buluştu!

oldwell Banker, gayrimenkul profesyonellerini ve sektöre yeni giren çalışanlarını Bodrum Güvercinlik Mahallesi'ndeki Titanic Deluxe Otel'de bir araya getirdi.

Bodrum otelleri ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Türkiye'de İstanbul, Antalya ve Bodrum'da toplam 9 otel ile hizmet veren Titanic Hotels, misafir odaklı hizmet ve uygulamalarıyla sektöre yön veriyor.

Titanic Hotels, Turkish Airlines World Golf Cup 2016 sponsoru!

Titanic Golf Club’ta Yapılacak Büyük Final ile Golf’ün Devleri Titanic Deluxe Belek’te Buluşacak...

Titanic Hotels Bodrum açıldı!

Türkiye’nin en seçkin otel zincirlerinden Titanic Hotels, Bodrum’un en güzel koylarından Güvercinlik’te, Pina Yarım Ada’sından Cennet Koyu’nu seyreden çok özel bir konumda misafirlerini ağırlamak üzere yeni oteli Titanic Deluxe Bodrum’un kapılarını açtı

Titanic Deluxe Bodrum Mayıs'ta açılıyor!

Türkiye’nin en seçkin otel zincirlerinden Titanic Hotels, Bodrum’un en güzel koylarından Güvercinlik’te, Pina Yarım Ada’sından Cennet Koyu’nu seyreden çok özel bir konumda misafirlerini ağırlamak üzere Titanic Deluxe Bodrum’un kapılarını açıyor.

Titanic Deluxe Bodrum'a Ideal Standard imzası!

Ideal Standard, Türkiye’de doğan ve dünya çapında önemli bir marka haline gelen Titanic Hotels’in Bodrum’da hayata geçirdiği Titanic Deluxe Bodrum projesinin banyolarına modern tasarımlarıyla damgasını vurdu.

Titanic, 2020'ye karar otel sayısını 20'ye çıkaracak!

AYG Şirketler Grubu'na ait otel zinciri Titanic, Avrupa'da hedef büyüttü. 2016'da Berlin ve Bodrum'da otel açacak grubun 2020 hedefi, sayıyı 20'ye çıkarmak.

Titanic Deluxe Belek Oteli ikinci ödülünü de aldı!

Ağustos ayında WTA tarafından "Avrupa'nın En İyi Yeni Oteli" seçilen Titanic Deluxe Belek, bu kez de En Başanlı Turizm Yatırımları Araştırması'nın kıyı bölgesi otelleri kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü..

Titanic Deluxe Belek’in banyolarında Grohe ürünleri kullanılıyor!

GROHE’nin, geniş ürün gamı ve estetik açıdan uyumlu tasarımları, teknolojisi ve kalitesiyle Titanic Deluxe Belek’in banyolarında misafirlere lüks ve konfor sunuyor. Titanic Deluxe Belek’in banyolarında Grohe ürünleri kullanılıyor...

Antalya Titanic Deluxe Belek hizmete açıldı!

Titanic Hotels Antalya'daki ikinci oteli Titanic Deluxe Belek'i hizmete açtı...

Titanic Deluxe Bodrum 2016 Haberi

Titanic Deluxe Bodrum 2016

Ege’de ki vazgeçilmez adresiniz olacak olan Titanic Deluxe Bodrum, mükemmel konaklama alternatiflerinden spor aktivitelerine, Spa’sından çocuk kulübüne, dünya lezzetlerini sunan restoranlarından sınırsız eğlencenin yaşandığı su parklarına kadar tam anlamıyla hayallerinizdeki tatili sunuyor.


Misafirlerinin konforu ve memnuniyeti için tüm detayların en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü, 80 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Titanic Deluxe Bodrum, 400 metrelik sahil bandında ve denize sıfır olarak konumlanıyor.


Standart, Superior, Family, Deluxe ve Villa özelliklerinde farklı konaklama alternatifleri sunan Titanic Deluxe Bodrum, dekorasyonunda modern mimari ile doğallığı birleştirdi. Muhteşem deniz manzarasına sahip doğayla iç içe odaları da ihtiyaç duyulabileceğiniz en ince ve şık detaylarla tasarlandı.


Uzman şefler eşliğinde her damak tadına hitap eden ana restoranları ve iddialı lezzetleri ile de öne çıkan Titanic Deluxe Bodrum’da yer alan A’...