21 / 05 / 2024

Titanic Grup 2020 yatırımları

Titanic Grup 2020 yatırımları

Titanic Grup, bugün, İstanbul’da 6, Antalya’da 3, Bodrum’da 1, Berlin'de 3 olmak üzere toplam 13 oteliyle faaliyetlerini yürütüyor. 4 bin 272 oda ve 9 bin 517 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük turizm gruplarından olan Titanic, 5 bini aşkın çalışanıyla da önemli bir istihdam yaratıyor...

Fuzul Grup, 2021'de de yatırımlarına devam edecek!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2020 yılında grubun cirosunun önceki yıla göre yüzde 30 arttığını dile getirerek, salgın sürecinde dahi ara vermedikleri yatırımları ve çalışmalarını 2021 boyunca da sürdüreceklerini belirtti.

Eminevim'den 2020'nin ikinci yarısında 15 bin teslimat hedefi!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal,Eminevim'in her ay 6 binden fazla başvuru aldığını ve ayda ise yaklaşık 2 bin 500 ev ve araç teslimatı gerçekleştirdiğini belirtti ve 2020'nin ikinci yarısında 15 bin teslimat hedeflendiğini belirtti...

Titanic Grup'un yeni oteli 2021'de açılacak!

Titanic Grup, bugün, İstanbul’da 6, Antalya’da 3, Bodrum’da 1, Berlin'de 3 olmak üzere toplam 13 oteliyle faaliyetlerini yürütüyor. 4 bin 272 oda ve 9 bin 517 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük turizm gruplarından olan Titanic, 5 bini aşkın çalışanıyla da önemli bir istihdam yaratıyor...

Reysaş GYO 2020 yılı için Vizyon Grup ile anlaştı!

Reysaş GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında 2020 yılı için seçilen Bağımsız Denetim Kuruluşu Vizyon Grup Bağımsız Denetim Anonim Şirketi tescil edildi.

Eminevim 2020'de 500 kişilik yeni istihdam sağlayacak!

Emin Grup İcra Kurulu Başkanı Abdurrahman Sefa Üstün sektöre dair değerlendirmelerde bulundu. Üstün; "2020 yılında da yüzde 30 büyüme bekliyoruz" dedi...

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Wyndham rezidans oteller için çalışmalara başladı!

Wyndham Group,Türk yatırımcının talebine kulak vererek rezidans otel için kolları sıvadı. Wyndham ve Ramada Rezidans projeleri için çalışmalara başlayan grup, 2020’de projeyi tamamlamayı planlıyor...

NG Sapanca Club 2020'de açılacak!

NG Sapanca’nın kapılarını açan grup, otelin hemen yanında yer alan arazide inşaasına devam edilen NG Sapanca Club 2020'de açılacak.

Titanic Grup Mardan Palace'ı resort otel yaptı!

Titanic Grup 20 milyon euro yatırımla Mardan Palace'yi resort otel yaptı. 15 yıllığına Halkbank'tan kiralanan otel mayıs ayında kapılarını açmıştı.  

Ethica Almanya'ya 10 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Ethica Sağlık Grubu, Bakırköy'deki hastanesini 6 milyon dolarlık yatırımla 'wellness-koruyucu tıp' konseptine dönüştürmeye hazırlanıyor. Bu alanda bir zincir kurmayı planlayan grup, 2020'de Almanya'da da 10 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Tüfekçioğlu Grup Ankara’da Verra Cadde projesine imza atıyor!

İnşaat, eğitim ve mobilya sektöründe yaklaşık 53 yıllık deneyime sahip Tüfekçioğlu Grup, Ankara Cebeci’de ‘Verra Cadde’ projesini hayata geçiriyor. Projede teslimlerin 2020 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Aslandağ Grubu 4A mağazalarını büyütüyor!

Kapı, mutfak ve banyo üretimi yapan Aslandağ Grubu, yatırım atağına kalkıyor. Sakarya Kaynarca'da 40 bin metrekarelik bir fabrika kuracak olan grup, 2020'ye kadar 150 milyon TL yatırım yapacak. Şirketin halen 320 olan çalışan sayısı yeni yatırımla 500'e ulaşacak.

2020'lerin konutları özgür ve daha ferah tasarlanıyor!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci "2020'lerin konutlarını planlarken yaşam koşullarındaki değişikliğe paralel gelen istekler doğrultusunda özgür, daha ferah, mimari projeler tasarlamaya başladı" dedi.

Titanic Grup 2020 yatırımları Haberi

Titanic Grup 2020 yatırımları

Bu yıl turizm sezonunun nasıl geçeceğini görmek açısından Titanic Grubu’nun verileri önemli. Capital’de yer alan habere göre, Titanic Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, resort otellerinde geçtiğimiz yıl yüzde 97, düşük sezonda ise yüzde 85 doluluk yaşadıklarını belirtiyor. İstanbul’da dolulukların yüzde 85’lerde seyrettiğini ifade eden Aygün, “Bu yıla hem sektör hem grubum adına yüksek beklentilerle girdik. Ülke olarak dünya ortalamasının çok üzerinde büyüme hedefliyorduk” diyor. Ancak pandemiyle birlikte grup da yeni bir döneme girdi.

Yaz sezonu için rezervasyonlarla ilgili iptal veya erteleme talep eden tüm misafirlerinin taleplerini kabul ettiklerini, iş ortakları ve misafirlerini alınan önlemlerle ilgili periyodik olarak bilgilendirdiklerini anlatan Aygün, “Geçici olarak otellerimizde hizmet vermeye ara verdik. Süreci yakından takip ederek normalleşme süreci için hazırlıklara başladık” diye...