05 / 05 / 2024

tl üzerinde kira ödemesi

tl üzerinde kira ödemesi

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, döviz üzerinden kira alınması döneminin sona ermesini değerlendirdi. Tan, kiraların TL olarak ödenmesinin perakende sektörünü rahatlatacağını söyledi.

Kiracı, yüzde 25’in üzerinde kira artışında geriye dönük ödediği fazla bedelin iadesini talep edilebilir mi?

Fahiş kira zamlarının önüne geçmek isteyen Hükümet ev konut kiralarına yüzde 25 zam sınırı getirdi. Peki, Kiracı, yüzde 25’in üzerinde kira artışı yaparsa geriye dönük ödediği fazla bedelin iadesini talep edilebilir mi?

7 bin 500 TL üzerinde maaş alan emekliler müjde! Bakan Bilgin açıkladı! O tarihte kademeli zam yapılacak!

7 bin 500 TL üzerinde maaş alan emeklilerin gözü temmuz ayında yapılacak olan zamda. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yeni düzenleme yapıldığını ve emeklilere o tarihte kademeli zam yapılacağını açıkladı.

Bakanlıktan 3500 TL'lik kira desteği! 2023 kentsel dönüşüm il il kira destek ödemeleri peş peşe açıklandı!

Devlet kentsel dönüşüm projesi kapsamında kira desteğinde bulunuyor. Bakanlıktan 3500 TL'lik kira desteği! 2023 kentsel dönüşüm il il kira destek ödemeleri peş peşe açıklandı. İşte detaylar...

10 TL üzerinde temettü veren şirketler belli oldu! Resmen para savuracaklar! Hemen bakın!

Temettü ödeme takvimi binlerce kişi tarafından merak ediliyor. En çok da 10 TL ve üzeri temettü veren şirketler araştırılıyor. İşte 10 TL üzerinde temettü veren şirketler belli oldu! Resmen para savuracaklar! Hemen bakın!

10 TL üzerinde temettü veren şirketler resmen belli oldu! Merakla beklenen liste sırayla açıklandı! Hemen bakın!

Yatırımcılarına 10 TL üzerinde nakit temettü verecek şirketler resmen belli oldu. Merakla beklenen liste sırayla açıklandı! Hemen bakın!

TÜFE’nin üzerinde kira artışı yapılabilir mi?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ev sahibi kiracı kavgaları durmak bilmiyor. Peki ev sahibi kiracıya ne kadar zam yapabilir? TÜFE’nin üzerinde kira artışı yapılabilir mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 222.1 milyon TL'lik kira sertifikası ödemesi tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS32219 ISIN kodlu, 386 gün vadeli, 222 milyon 190 bin TL'lik kira sertifikasının 1.dönemsel kira ödemesi tamam...

Yemeksepeti'nden TÜRES üyesi 500 işletmeye 2 bin TL’lik kira yardımı!

Yemeksepeti Üst Yöneticisi (CEO) Nevzat Aydın, Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) üyesi işletmelere toplam 1 milyon TL’lik destek olduklarını, verdiğimiz destekle TÜRES üyesi 500 işletmeye 2 bin TL’lik kira yardımı yaptıklarını söyledi.

SPK'dan Yatırım Varlık Kiralama'nın 500 milyon TL'lik kira sertifikasına onay!

SPK, Yatırım Varlık Kiralama A.Ş.'nin nitelikli yatırımcılara yönelik, yönetim sözleşmesine dayalı 500 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için yaptığı başvuruyu onayladı...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik kira sertifikasının itfası tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS12112 ISIN kodlu, 104 gün vadeli, 200 milyon 40 bin TL'lik kira sertifikasının itfası gerçekleştirildi. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 590 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 590 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'dan 253 milyon TL'lik kira sertifikası kupon ödemesi!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama tarafından ihraç edilmiş olan TRDKTVKE2011 ISIN kodlu, 92 gün vadeli, 253 milyon TL'lik kira sertifikası kupon ve anapara ödeme işlemi tamam...

TF Varlık Kiralama 800 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

TF Varlık Kiralama'nın halka arz yöntemiyle satılmak üzere, 222 gün vadeli 800 milyon TL tutarlı kira sertifikası ihracı onaylandı. Bu kapsamda kira sertifikasının yıllık basit getiri oranı yüzde 13,25 dönemsel getiri oranı yüzde 8,0589 oldu.

tl üzerinde kira ödemesi Haberi

tl üzerinde kira ödemesi

Müstakil Sanayici İş Adamları (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, döviz üzerinden kira alınması döneminin sona ermesini olumlu karşıladıklarını söyledi. Tan, kiraların TL olarak ödenmesinin perakende sektörüne nefes aldıracağını belirtti.

Samsun Haber Gazetesi'nden Şükrü Berk Askar'ın haberine göre, dövizle gayrimenkul kiralanmasının, işletmelerin külfetini artırdığını vurgulayan Tan, sektör için en önemli karar alındığını belirtti.

Konu ile ilgili konuşan Tan, "İşletmeler yarınlarıyla ilgili endişe duyduklarında da yatırımlarını erteleme ve tasarruf yapma gibi tedbirler alıyor. Devletin kendi içindeki kiralama ve alışverişleri de dövizden liraya çevrilmeli. Bu konuda topyekün bir çalışma yapılmalı. Vatandaşlar bireysel tepkilerini koyuyorlar ancak devlet de kendi üzerine düşen konularda düzenlemeler yapmalı"...