30 / 04 / 2024

10 TL üzerinde temettü veren şirketler belli oldu! Resmen para savuracaklar! Hemen bakın!

10 TL üzerinde temettü veren şirketler belli oldu! Resmen para savuracaklar! Hemen bakın!

Temettü ödeme takvimi binlerce kişi tarafından merak ediliyor. En çok da 10 TL ve üzeri temettü veren şirketler araştırılıyor. İşte 10 TL üzerinde temettü veren şirketler belli oldu! Resmen para savuracaklar! Hemen bakın!



Yatırımcılarına 10 TL üzerinde temettü veren şirketler belli oldu. Mart ayında 4 şirket 10 TL'nin üzerinde temettü verecek. Peki 10 TL üzerinde temettü veren şirketler hangileri? Mart 2023'de 10 TL üzeri temettü veren şirketler hangileri? Resmen para savuracaklar! İşte o şirketler... Hemen bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön