28 / 07 / 2024

TLye sahip çıkma seferberliği

TLye sahip çıkma seferberliği

Türkiye topyekün seferber oldu, Türk Lirası'na sahip çıkıyor. TL'ye dönüş hareketi büyüyor. Beyttürk İnşaat da tarihinde ilk kez yabancılara satışta dahi dolar kullanmama, TL ile konut satışı yapma kararı aldı.

Şener Şen’in doğduğu ev her an çökebilir!

Şener Şen’in doğduğu Adana’daki ev yıkılma riski altında. Bakımsızlıktan harabeye dönen ev için çevre esnafı, Şener Şen’e doğduğu eve sahip çıkma çağrısında bulundu….

Gayrimenkul sektöründen TL'ye destek!

TÜRK Lirası’na sahip çıkma kampanyasına gayrimenkul sektörü de katıldı. Dolar bozdurup ev alana yüzde 5 ile 20 arası değişen oranlarda indirim başlatan bazı şirketler, yabancıya satışları da Türk Lirası ile yapacak.

GYODER: Demokrasiye sahip çıkma zamanı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, "GYODER olarak, demokrasimize ve anayasal düzene karşı girişilen her tür kanun dışı müdahaleyi şiddetle kınıyoruz." şeklinde açıklama yaptı...

Barış ve ekonomik istikrar önceliğimiz olmalı!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, genel seçim sonuçlarının ardından bir değerlendirme yaptı. Dumankaya, "Ülkemizin birlik, beraberlik ve bütünlüğüne sahip çıkma yönünde güçlü bir irade ortaya koymuştur.” dedi.

Avukat Kadir Kurtuluş sit alanlarının hukuktaki yerini anlattı!

Doğal yaşamı koruma ve ülke tarihine sahip çıkma unsurları sebebiyle hayati öneme sahip olan sit alanlarının hukuktaki yerini Avukat Kadir Kurtuluş’a sorduk. Kurtuluş konuyla ilgili tüm detayları paylaştı...

Sit alanları hakkında son hukuki gelişmeler!

Doğal yaşamı koruma ve ülke tarihine sahip çıkma unsurları sebebiyle hayati öneme sahip olan sit alanlarının hukuktaki yerini Avukat Kadir Kurtuluş’a sorduk. Kurtuluş konuyla ilgili tüm detayları paylaştı...

Beyoğlu'nda vatandaşlar binasına sahip çıkıyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstiklal Caddesi üzerinde cephesi yenilenen binalara dikkat çekerek,“ Vatandaş artık binasına sahip çıkıyor'' dedi. Demircan, Beyoğlu esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Sakarya'nın yeni stadyumu 28 bin 160 kişilik kapasiteye sahip olacak!

TOKİ’nin Anadolu’nun dört bir yanında inşa ettiği stadyumlardan biri de Sakarya’da yükseliyor. Kente kazandırılacak modern stadyum maksimum 28 bin 160 kişilik kapasiteye sahip olacak. Proje 2016 yılının başında tamamlanacak.

Kadınlar konut tapusuna daha çok sahip çıkıyor!

Eş rızası olmadan gayrimenkuller üzerinde işlem yapma yasağının sonuçları dikkat çekici. Buna göre kadınlar tapusuna erkeklere oranla daha fazla sahip çıkıyor. Bir yılda 11 bin taşınmaza aile şerhi konuldu

Dişi kuş yuvasına sahip çıktı!

Eş rızası olmadan gayrimenkuller üzerinde işlem yapma yasağının sonuçları dikkat çekici. Kadınlar tapusuna daha fazla sahip çıkıyor. Bir yılda 11 bin taşınmaza aile şerhi konuldu

Türkiye turizmde 2014'ü en düşük doluluk oranına sahip ülkelerden biri olarak kapattı!

Türkiye 2014 yılını Avrupa'nın en düşük doluluk oranına sahip ülkelerden biri olarak kapattı. Yerli ve yabancı ziyaretçileri ağırlayan Türkiye otellerinde ortalama doluluk yüzde 2.2 düşüşle yüzde 62'ye geriledi.

Ontan İnşaat İzmir'de farklı mimariye sahip yaşam alanı yaratıyor!

Ontan İnşaat'tan sıradışı bir proje, Bayraklı'da 30 bin metrekare inşaat alanına sahip yatay yükselen mimarisi, çatı ve kat bahçeleri, körfez manzarası, sosyal tesisleri ve residence hizmeti ile Ontan İnşaat sıradışı bir projeye imza atıyor.

Müteahhitler yeterlilik belgesine sahip olmak lazım!

Müteahhitler yeterlilik belgesine sahip olmak lazım. İMKON tarafından Rixosta düzenlenen "Türkiye 3. Genişletilmiş İnşaat Sektörü Değerlendirme ve İstişare Toplantısı"na 40 ilden 400'ü aşkın sektör temsilcisi katılım gösterdi.

TLye sahip çıkma seferberliği Haberi

TLye sahip çıkma seferberliği

Piyasalarda doların ve euro'nun hızlı yükselişinin, reel ekonomiyi olumsuz etkilememesi için devletin aldığı önlemlere, özel sektör den gelen destek de büyüyor. 2017 yılında  1.000’i aşkın yeni konut inşa edecek olan Beyttürk İnşaat, yabancılara satışta dahi dolar kullanmama, TL ile konut satışı yapma kararı aldı. 


Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, “ TL'ye dönüş hareketi büyüyor. Türkiye olarak topyekün seferber olduk. Türk Lirası'na sahip çıkıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın söylemleri doğrultusunda  biz de Beyttürk İnşaat olarak tüm satışlarımızda yabancılara yaptığımız satışlar da dahil Türk Lirası kullanarak bu seferberliğe dahil oluyoruz. Bu yıl ülke olarak darbe girişimi, terör gibi konular da pek çok badire atlattık. Ülkenin iş adamları, yatırımcıları olarak Türkiye'nin geçtiği zorlu süreçte dahi yatırımlarımızdan vazgeçmeyi, durmayı, beklemeyi...