03 / 05 / 2024

TMA Bölgesi Bölge Başkanlığı

TMA Bölgesi Bölge Başkanlığı

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya devi Danfoss’un Türkiye organizasyonunda iki büyük atama gerçekleştirildi. Danfoss yeni atamalarla birlikte sektörde fark yaratmaya devam edecek.

Halkbank, Deprem bölgesi Hatay'da Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçiriyor

Ülkemizde 6 Şubat 2023'de meydana gelen depremler yüzyılın en büyük felaketini yaşayan ve büyük yıkıma uğrayan 11 şehirde yaraları sarmak için çalışan Halkbank, Hatay Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte haberin ayrıntıları...

Bodrum'daki iki bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi ilan edildi!

Muğla Bodrum'daki iki ayrı bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi olarak ilan edildi.

Emlak Konut Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 6. Bölge'nin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1.Kısım 6.Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

ESBAŞ, İzmir'de yeni serbest bölge kuruyor!

İzmir'de Ege Serbest Bölgesi'nin işletmesini yapan ESBAŞ, bir serbest bölge daha kurmaya hazırlanıyor. Arazilerde incelemeleri devam eden ESBAŞ, yeni serbest bölgenin kuruluşunu bu yıl sonunda tamamlayacak.

İzmir Küçük Menderes Bölge Şantiyesi açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Güney Bölgesi’ne hitap edecek Küçük Menderes Bölge Şantiyesi’ni miting gibi bir törenle açtı.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Bölgesi 4. Bölge 1.Etap'ta 528 konut yaptıracak!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Bölgesi 4. Bölge 1.Etap'ta 528 konut yaptıracak. Söz konusu konutların inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 21 Ekim'de gerçekleşecek.

Turizm Tanıtma Vakfı Alanya bölge tanıtımına katkı sağlıyor!

Her yıl 20’den fazla uluslararası fuarda boy gösteren Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) yetkilileri yabancı basın mensuplarını Alanya’ya çekerek bölge tanıtımına önemli katkı sağlıyor.

1998 yılında Çatalca'da ilk özel serbest bölge kurulacakmış!

1998 yılında Türkiye'de özel sektöre ait ilk serbest bölge Çatalca'da gerçekleşecekmiş. 1 milyar dolarlık yatırımla hayata geçecek olan İstanbul Trakya Serbest Bölgesi'ndeki bloklarda metrekare satış fiyatı 600 dolardan başlıyormuş.

FG Wilson İç, Ege ve Akdeniz Bölge Müdürü Semih Yağcı oldu!

FG Wilson Türkiye’nin Ege Bölgesi Müdürü olarak görev yapan Semih Yağcı, İç Anadolu, Ege ve Akdeniz bölgeleri ‘’ Bölge Müdürü’’ olarak atandı.

Polisan Boya'nın Ege Bölge Müdürlüğü ve Lojistik Merkezi açıldı!

Polisan Boya’nın, Ege Bölgesi’nde daha hızlı, güçlü, dinamik ve verimli hizmet vermek üzere toplam 5 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösterecek yeni Ege Bölge Müdürlüğü ve Lojistik Merkezi açıldı.

Soma'daki 8 bin konut bölge ısıtma sistemine bağlanacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, pilot uygulama çerçevesinde Soma ilçesinde bulunan 8 bin 100 konutun 3 yıl içinde bölge ısıtma sistemine bağlanmasının planlandığını söyledi.

Asansör güvenliği bölge toplantısı yapıldı!

Asansör güvenliği bölge toplantısı yapıldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca " Asansör mevzuatı uygulamalarına ilişkin kamu otoritelerinin farkındalığının artırılması" toplantılarının Akdeniz Bölgesi ayağı Adana'da gerçekleştirildi.

Yatırımcılar Antalya’da yeni serbest bölge istiyor!

Antalya Serbest Bölgesi ’ndeki yatırımcı ve işadamları, mevcut serbest bölgenin yer sorunu nedeniyle artık ihtiyacı karşılayamadığını belirterek, yeni bir bölge ihtiyacı doğduğunu da dile getiriyor

TMA Bölgesi Bölge Başkanlığı Haberi

TMA Bölgesi Bölge Başkanlığı

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya devi Danfoss’un Türkiye organizasyonunda iki büyük atama gerçekleştirildi. Kısa süre önce Türkiye Genel Müdürlük görevini yürüten Levent Taşkın’ın Ortadoğu, Afrika ve Türkiye (TMA Bölgesi) Bölge Başkanlığı görevine getirilmesinin ardından organizasyonel yapıda değişikliğe gidildi.


2014’ten bu yana Danfoss bünyesinde Motor Kontrol Sistemleri Segmenti Satış Direktörlüğü görevini yürüten Emre Gören, Danfoss Türkiye Genel Müdürü olarak atandı. Emre Gören, yeni görevinin yanı sıra Danfoss Türkiye Motor Kontrol Sistemleri Segmenti Satış Direktörlüğünü de yürütmeye devam edecek.


Levent Taşkın’ın Genel Müdürlük ile birlikte yürüttüğü Isıtma Segmenti Satış Direktörlüğü görevine, Taşkın’ın TMA Bölgesi Başkanı olmasından ardından Danfoss içerisinden bir atama yapıldı. 2006’da beri Danfoss Isıtma Segmenti Satış Müdürü olan Serhan Günel, Danfoss Türkiye Isıtma Segmenti Satış Direktörü olarak atandı.


Danfoss...