29 / 04 / 2024

tmb deprem toplantısı

tmb deprem toplantısı

Türkiye’nin inşaat sektörünün önde gelen sekiz sivil toplum kuruluşu deprem gerçeği karşısında yapılması gerekenlere çok yönlü bir bakış açısı ile dikkat çekip, farkındalığı artırma amacıyla buluşuyor. 

KOSGEB'ten Deprem Bölgesini Canlandırma Destek Programı toplantısı!

Depremden etkilenen şehirlerdeki KOBİ'lerin iyileşmesi ve iş sürekliliğinin sağlanması için uygulanmış olan "Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programı" dahilinde KOSGEB tarafından Adana'da bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı 4 Ocak'ta!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) ev sahipliğini üstlendiği “2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme” Toplantısı 4 Ocak tarihinde Türkiye Müteahhitler Birliği'nde gerçekleşecek. 

Süleyman Soylu İzmir'de deprem değerlendirme toplantısı yaptı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında, İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı!

İzmir'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Süleyman Soylu: Deprem gözlem istasyonu sayımız 1100'ü buldu!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Afet Riskini Azaltma ve Deprem Toplantısı"nda açıklamalarda bulundu.  Süleyman Soylu, "Deprem gözlem istasyonu sayımız 1100'ü buldu" dedi...

Malatya'da deprem değerlendirme toplantısı yapıldı!

24 Ocak tarihinde Malatya'yı da ciddi oranda etkileyen depremle ilgili deprem değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda bundan sonraki süreçte atılması gereken adımlar belirlendi.

Ümit Özdağ’dan ‘İstanbul deprem’ uyarısı!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ Meclis’te düzenlediği basın toplantısında "İstanbul'un riskli, güvensiz yapıları yıkılıp yapılmadan, İstanbul bu haliyle olası bir deprem yaşarsa, sonrasında yapabilecek şeyler ne yazık ki çok az olacak; enkaz altından can ve cansız çıkarmakla sınırlı kala

Mehmet Özhaseki'den Marmara için deprem uyarısı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ''Gençlerle tecrübe paylaşımı'' adlı konferansa katıldı. Toplantıda konuşan Özhaseki, Türkiye'deki yapılanma sorunundan bahsetti ve deprem uyarısında bulundu.

Tekirdağ'da Kentsel Dönüşüm Mater Planı toplantısı gerçekleşti!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem ve Risk Yönetimi Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yaptırılan Süleymanpaşa ilçesi Kentsel Dönüşüm Mater Planı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Tekirdağ'da Afet Acil Durum Yönetimi Toplantısı yapıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi ortak hizmet projesi kapsamında Afet Acil Durum Yönetimi Stratejik Planı 4. toplantısı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığında gerçekleştirildi.

Hilti Türkiye basın toplantısı 12 Ağustos'ta!

Hilti Türkiye, Türkiye'de Deprem Gerçeği ve Yapı Güvenliği basın toplantısı 12 Ağustos Çarşamba günü 09.30-12.30 saatleri arasında Çırağan Oteli’nde gerçekleştirilecek.

Altınok Öz Kartal Bölge Platformu toplantısına katıldı!

Kartal’da yerinde dönüşüm, deprem dönüşüm ve kentsel dönüşüm kavramlarını ilçede uygulamaya sokan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Bölge Platformu’nun düzenlediği basın toplantısına katıldı.

tmb deprem toplantısı Haberi

tmb deprem toplantısı

Türkiye’nin inşaat sektörünün önde gelen sekiz sivil toplum kuruluşu deprem gerçeği karşısında yapılması gerekenlere çok yönlü bir bakış açısı ile dikkat çekip, farkındalığı artırma amacıyla buluşuyor. 

Türkiye Müteahhitler Birliği girişimiyle bir araya gelen 8 STK ‘Ülkemizin Gerçeği Deprem Konusunda Ortak Bildiri’ imzalayacak.

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Mehmet Kalyoncu, İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Z. Altan Elmas, Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği (TürkMMMB) Başkanı A. Süreyya Ural, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkan Vekili Enes Olpak, Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün ve Yapı Denetim Kuruluşları Birliği (YDKB) Başkanı Tekin Saraçoğlu’nun katılımıyla bildirinin açıklanacağı online bir...