04 / 05 / 2024

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi başkanı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi başkanı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu, Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi hizmet binasında başladı. Kurul, yarın yapılacak oylama ile yeni başkanını belirleyecek.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına ilişkin açıklama: Mülkiyet hakkı tedirginliği var! 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin yapılan açıklamada, kentsel dönüşüm uygulamalarının mülkiyet hakkını gasp etmenin gerekçesi yapılamayacağı vurgulandı. İşte o açıklama...

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Harita ve Kadastro Mühendisleri  Odası Serbest Mühendislik Müşavirlik Büroları Tescil Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmlik bugünkü 31780 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan İzmir depremi uyarısı!

Bir yıl önce İzmir’de meydana gelerek 117 vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olan depremin yıl dönümünde TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından açıklama yapıldı.

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası tescil yönetmeliğinde değişiklik!

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Lisanslı Harita ve Kadastro Mühendisleri ve Büroları Tescil Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Yönetmelik bugünkü 31447 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Jeofizik Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31393 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan İzmir depremi açıklaması!

İzmir’de dün meydana gelen 6.6 şiddetinde birço kbina hasar gördü, çok sayıda bina ise yıkıldı. Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası, 24 kişinin hayatını kaybettiği depreme ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

Mitsubishi Electric ile dijital fabrikalar evlere taşınıyor!

Mitsubishi Electric, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) iş birliğiyle webinarlar gerçekleşiyor. Dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar ve çalışmalarda bulunan Mitsubishi Electric, pandemi döneminde paydaşlarıyla olan iletişimini dijital platformlara taşıyor.

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’ndan deprem çağrısı!

Elazığ’daki deprem gündemde olmaya devam ederken TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası deprem ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği Elektrik Mühendisleri Odası Serbest Müşavir Hizmetleri Yönetmeliği'nde değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Elektrik Mühendisleri Odası Serbest Müşavir Mühendislik Hizmetleri Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30663 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hatay İnşaat Mühendisleri'nden bilgilendirme semineri!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Hatay Şubesi İskenderun Temsilciliği tarafından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda üyelere yönelik bilgilendirme seminerleri aralıksız devam ediyor.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan MASKİ'ye ziyaret!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kora ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası tescil yönetmeliğinde değişiklik!

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası harita ve kadastro mühendisleri odası serbest mühendislik müşavirlik büroları tescil yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

TMMOB Kadastro Mühendisleri yönetmeliğinde değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Meslekî Faaliyet Denetimi ve Ücret Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi başkanı Haberi

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi başkanı


TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu, Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi hizmet binasında başladı.


İki listenin yarıştığı kongrede Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Doç. Dr. Hasan Karal, tekrar aday olurken, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Elektrik Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Hakkı Çavdar kendisine rakip oldu.

Kongrede, son günlerde yaşanan terör olaylarıyla ilgili yapılan konuşmalar öne çıkarken, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Elektrik Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Hakkı Çavdar, yaptığı konuşmada, “Son günlerde yaşadığımız kahpe olayları kınıyorum. Bu olaylar asla bizi yıldırmayacak. Türkiye dünyada 17. büyük ülkedir. Benim işim teknik. Ben siyasetten anlamam. Türkiye’nin zaten siyaseti belli, anayasası belli, yolu belli, milli manevi dokusu belli. Başarılı bir seçim süreci...