04 / 05 / 2024

T.M.S Mohamed Sadek Elkaramany

T.M.S Mohamed Sadek Elkaramany

Ahtmarvel İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A.R.S. Ali El-Zamek, T.M.S Mohamed Sadek Elkaramany tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı! Tüm sınıflarda müfredat değişimi olacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kabine toplantısının arakasından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Tekin, tüm sınıflarda okutulan derslerde müfredat değişikliği yapacaklarını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Kamudaki tüm sözleşmeliler bu haberi bekliyor! Bakan’dan son dakika açıklaması…

Kamudaki bütün sözleşmeli personelin kadroya alınacağı günü beklerken heyecanlandıran açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi. Bakan Bilgin, kamudaki tüm sözleşmeli personeli kapsayacak düzenlemenin pazartesi günü kabine toplantısında ele alınacağını duyurdu.

Süt ve süt ürünlerine bir zam daha geliyor!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sencer Solakoğlu süt ve süt ürünlerine bu hafta yapılan son ihalelerle birlikte 2,5 lira zam geleceğini duyurdu.

Feyzullah Yetgin: Kentsel dönüşüm sürecini fırsata çevirmeliyiz!

İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı’nda konuşan GYODER Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, “Kentsel dönüşüm sürecini, tüm sıkıntılara rağmen fırsata çevirmemiz gerekiyor” dedi.

Kartal 1/5 bin imar planının dağıtım sürecinde sona gelindi!

1/5000 ölçekli Kartal Merkez Nazım İmar Planı'nın dağıtım süreci tamamlanmak üzere ve dağıtım işlemi tamamlandıktan sonra planların askı ve ilan işlemi gerçekleşece. Askıya çıktığında planları askıda görülebilecek.

First Class Gayrimenkul tüm süreçte müşterileriyle!

İzmir Alsancak'ta 2008'de açtığı ilk şubenin ardından sektörde güven ve kaliteli hizmetle büyüyen First Class Gayrimenkul; sektörde aranan marka oldu. CRM sistemiyle müşteri takibinden firma daire teslimlerine kadar tüm süreçlerde müşterilerin yanında olduğunu bildirdi.

Altınsoy Isı Yalıtım Söve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınsoy Isı Yalıtım Söve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsa Altın, Musa Altın, Ziya Altın ortalığıyla 15 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Eskipınar Caddesi'nde kuruldu.

Binalarda yalıtım ısı maliyetini düşürüyor!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği önümüzdeki kış ısınma maliyetlerini düşürmek için evlerdeki ısı kaybının büyük bölümünün yalıtımsız binalardan kaynaklandığını ve en önemli koşulun yalıtım olduğunun uyarısını yineledi.

Isı yalıtımının faydaları nelerdir?

Isı yalıtımı, sıcak ya da soğuk havanın ısı köprüleri vasıtası ile konutların içine girmesini ya da çıkmasını engellemek adına yapılan işlemler olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ısı yalıtımının faydaları nelerdir?

Özgür Kaan Alioğlu: Isı yalıtımında ülke olarak yolun başındayız!

Sektörünün öncü isimlerinden Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür K. Alioğlu, ''Ülke olarak yolun başındayız'' mesajı vererek Türk ısı yalıtım sektörünün son durumunu ve ısı yalıtımı sürecinde ele alınması gereken noktaları değerlendirdi.

Apartman ısı yalıtım sözleşmesi nasıl yapılır?

Binalarda Isı Yalıtımı Yönetmeliği gereğince yapılarda ısı yalıtım uygulamasının yapılması gerekiyor. Peki, ısı yalıtımı için anlaşılan bir firma ile yapılacak sözleşmede hangi maddelere yer verilmelidir? Apartman ısı yalıtım sözleşmesi nasıl yapılır?

Isı yalıtımı sözleşmesi!

Isı yalıtımı yönetmelikleri gereğince, tüm yapılarda ısı yalıtımı uygulamasının yapılması gerekiyor. Peki, ısı yalıtımı sözleşmesinde hangi maddelere yer verilir? İşte ısı yalıtımı sözleşmesi örneği...

Taşel Yapı Isı Yalıtım Söve Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşel Yapı Isı Yalıtım Söve Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihal Demirel, Remziye Taşdelen tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de kuruldu.

T.M.S Mohamed Sadek Elkaramany Haberi

T.M.S Mohamed Sadek Elkaramany

Ahtmarvel İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A.R.S. Ali El-Zamek, T.M.S Mohamed Sadek Elkaramany tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de kuruldu. 


Ahtmarvel İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içi veya Yurtdışı  gerçek veya tüzel kişiler ile resmi kurum ve kuruluşlara her türlü gayrimenkullerle ilgili profesyonel danışmanlık hizmeti sunmak, müşavirlik hizmetleri, perspektif ve maket yapımı, restorasyon projeleri hazırlanması, bunlarla ilgili her türlü plan ve projeler, teklif  dosyaları, fizibilite ve etütlerin hazırlanması, keşif raporları ve her türlü teknik kontrol hizmetleri tatbikat projeler hazırlanması, hesap raporları ve en geniş anlamda yapı gayrimenkul danışmanlık hizmetinin sunulması. Veya bu hizmetlerin üçüncü kişilere yaptırılması. 2. Konusu ile ilgili almış olduğu arsa ve gayrimenkulleri dilediği bedel ve şartlarla, dilediği kişi...