30 / 04 / 2024

TMSF alp gürkan

TMSF alp gürkan

TMSF, Soma Holding’in patronu Alp Gürkan’ın 33 milyon TL değerinde 14 taşınmazını satışa çıkardı. 34 milyon 195 bin liralık borcun taksitlerini ödemeyen Gürkan’ın, TMSF’ye olan borcunu da ödemediği öğrenildi.

TMSF Alp Gürkan'ın taşınmazlarını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) işadamı Korkmaz Yiğit'ten olan alacakları nedeniyle, mallarına tedbir koyduğu Soma Holding'in patronu Alp Gürkan'a ait gayrimenkulleri satışa çıkardı.

TMSF Soma Holding'in patronu Alp Gürkan'ın tüm mal varlığına tedbir koydu!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Manisa Soma’da 301 kişinin hayatını kaybettiği kömür madenini işleten Alp Gürkan ile birlikte toplam 12 kişinin mal varlığına tedbir koydu.

TMSF Aynes Gıda’nın gayrimenkullerini satışa çıkardı! 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Çardak Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 5 milyon 75 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı. Söz konusu ihaleye katılmak için 507 bin 500 TL teminat yatırılması gerekiyor.

Karacaovalı Gayrimenkul İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacaovalı Gayrimenkul İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Yumuk tarafından kuruldu.

TMSF elindeki iki şirketi satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Gıda Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile E Data-R2 Servis Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardığını duyurdu. 

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, TOKİ'nin 6 Ekim tarihinde Kanal İstanbul güzergahında bulunan meraları satışa çıkarılacağını dile getirerek konuya ilişkin açıklamalar yaptı. 

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul açıklaması!

Bugün temelinin atılacağı ve tören gerçekleştirileceği belirtilen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. İBB’nin İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, temel atma töreniyle ilgili konuştu.

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Göner tarafından kuruldu.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul’un yeni planlarına tepki!

Kanal İstanbul’un çevre düzeni planlarında bir kez daha değişiklik yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün söz konusu değişiklik hakkında değerlendirme yaptı. 

Gürer Yapı İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürer Yapı İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Çakır ve Gürkan Süngü ortaklığında kuruldu.

Selahattin Gürkan'dan yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırma çağrısı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'ya yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalar yaptı. Gürkan, yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırmaları için çağrıda bulundu.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Galata Kulesi'nde pazar günü ortak açıklama yapılacak!

Galata Kulesi restorasyonu ile ilgili kamuoyuna yansıyan görüntülerden sonra, kulenin pazar günü İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün ve Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından birlikte gezilmesine ve sonrasında kamuoyunun bilgilendirilmesine karar verildi.

TMSF alp gürkan Haberi

TMSF alp gürkan

TASARRUF Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Haziran 2014’te Korkmaz Yiğit’in borcundan dolayı Soma’da 301 işçinin hayatını kaybettiği kömür madenini işleten Alp Gürkan ile birlikte 10 kişinin mal varlığına tedbir kararı uygulamıştı.


Tedbir kararının gerekçesi, Korkmaz Yiğit’in TMSF’den mal kaçırmasına aracılık etmek olarak belirtilmişti. Daha sonra Soma işçilerinin tazminatlarının TMSF tarafından ödenmesine yönelik bir yasal düzenleme yapıldı. TMSF, bunun üzerine Alp Gürkan’a ait 7 taşınmazı satışa çıkardı. Gürkan, TMSF ve sendika ile sulh sözleşmesi yaptı. Anlaşma yapılınca TMSF satışları geri çekti. 


23 TAKSİTTE ÖDEYECEKTİ

Maden İşçileri Sendikası ile Soma Kömürleri arasında 11 Haziran 2015 tarihinde bir protokol imzalandı. Protokolde, işverenin iş akitleri fesh edilen 2 bin 704 işçinin kıdem ve ihbarlarının ödenmesine karar verildiği belirtilerek, “Ödemelerde aksaklık ve sıkıntı yaşanması durumunda taraflar derhal bir...