26 / 08 / 2024

tmsf arsa ihaleleri için teklif

tmsf arsa ihaleleri için teklif

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), ilk kez Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) gibi hasılat paylaşımı yöntemiyle arsa satışı yapmaya hazırlanıyor.

İki ilde satılık arsa ve iş yerleri!

Gaziantep ve Çankırı'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Arsa ve iş yerlerinin satış ihaleleri 7 Ağustos ve 14 Ağustos'ta yapılacak.

Belediyelerden Muğla ve Kayseri'de satılık 10 arsa!

Muğla ve Kayseri'de yer alan 10 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 7 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan iki şehirde 15 bin ve 16 bin TL'ye arsa ile araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum ve Sivas'ta yer alan arsa ile arazileri 15 bin ve 16 bin TL'ye satışa çıkardı. Satış ihaleleri 19 Ağustos ve 27 Ağustos'ta yapılacak.

Belediyeler iki şehirde tam 39 arsa satıyor!

Manisa ve Kırşehir'de yer alan 39 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 31 Temmuz ve 7 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan iki şehirde Temmuz ve Ağustos fırsatı! KDV'den muaf arsa ve araziler satışta!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mersin Tarsus ve Niğde Merkez'de arsa ile arazileri satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Temmuz ve Ağustos'ta yapılacak.

Belediyelerden iki şehirde satılık 6 arsa!

Sakarya ve Nevşehir'de yer alan 6 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 5 Ağustos ve 6 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

İki şehirde satılık arsa ve iş yerleri! 

Adana ve Yozgat'ta yer alan arsa ile iş yerleri için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 7 Ağustos ve 13 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Edirne ve Sakarya'da KDV'den muaf arsa ile araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Edirne ve Sakarya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 29 Temmuz ve 12 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan hem Ankara'da hem de Çanakkale'de satılık arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsa ve arazilerin satış ihaleleri 24 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak'tan Didim ve Ayvalık'ta fırsat! Yazlık bölgelerde arsa ile arazi arayanlar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Aydın Didim ve Balıkesir Ayvalık'ta yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 23 Temmuz ve 24 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

Belediyelerden iki ilde satılık 7 arsa!

Gaziantep ve Erzurum'da yer alan yedi adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 24 Temmuz ve 31 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak, 8 taksit ve 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor! 

Milli Emlak, Bingöl ve Eskişehir'de yer alan 4 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Belediyelerden iki şehirde satılık arsa, arazi, iş yerleri!

Erzurum ve Manisa'da yer alan satılık arsa, arazi, iş yerleri için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 6 Ağustos'ta yapılacak.

tmsf arsa ihaleleri için teklif Haberi

tmsf arsa ihaleleri için teklif


TMSF yetkililerinden alınan bilgiye göre, TMSF'nin amme borçlusu As Yapı Endüstrisi A.Ş'den, 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun hükümleri uyarınca haczedilen İstanbul ili, Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, Aksu Mevkii, 835 ada 6-7-8-9-10-11-12-64-65-66 parselde kain taşınmazların bir araya getirilmesi suretiyle oluşturulan "Bakırköy Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" ihalesi yapılacak.


İhalenin konusu, tüm giderleri ve her türlü sorumluluğu ihaleyi kazanana ait olmak kaydıyla geliştirilecek inşaat projesinin ihale şartnamesi ve eklerinde belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde hasılat paylaşımı karşılığı yapım işi olarak belirtildi.


İhaleyi kazananın Fon'a ödeyeceği asgari bedel (FPAG) ise, Bakırköy Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünün muhammen bedeli ve 30 milyon YTL olarak belirlendi.


Satış ilanının 8 Kasım 2007 tarih ve 26694 sayılı Resmi Gazetede yayımlandığı ve başlayan ihale sürecinde, ön...