02 / 05 / 2024

tmsf ataşehir arazisi

tmsf ataşehir arazisi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun ihaleyle satışa çıkardığı Ataşehir arazisinin ihalesini kazanmıştı. Sinpaş GYO arzinin ödemeleri için TMSF'den ek süre talep etti...

Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz! 

TMSF güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz. Peki Ataşehir Modern'de konut fiyatları ne kadar? 

Ataşehir Modern projesinde yüzde 10 indirim ve yüzde 0.99 vade fırsatı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern projesinde yüzde 0.99 vade farkı, 120 ay taksit imkanı ve yüzde 10 indirimle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

Ataşehir Modern TMSF fiyatları 2021!

Ataşehir Modern TMSF fiyatları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern TMSF fiyatları 2021 ve projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar....

Ataşehir Modern’in lansmanı yapıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilecek olan 'Ataşehir Modern'in lansmanı yapıldı. Projedeki konutlar metrekaresi ortalama 15 bin TL’den, 0.99 faiz oranı, 120 aya varan vade imkanı ve lansmana özel yüzde 10 indirimle satışa sunuldu.

Ataşehir Modern basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle, İstanbul Ataşehir’de inşa edilen gayrimenkul projesi Ataşehir Modern'in basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi.

Ataşehir Modern basın toplantısı 12 Mart'ta!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle, İstanbul Ataşehir’de inşa edilen gayrimenkul projesi ‘Ataşehir Modern’ 12 Mart tarihinde satışa çıkıyor.

Ataşehir Modern Projesi'nden 1.3 milyar TL hasılat bekleniyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Ataşehir'de hayata geçen Ataşehir Modern Projesi'nden 1,2-1,3 milyar TL hasılat beklendiğini dile getirdi. 

Ataşehir Modern inşaatında son durum ne?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, inşaatı devam eden Ataşehir Modern projesi hakkında bilgi verdi. 

Ataşehir Modern'de satışlar başlıyor!

TMSF, Ataşehir Modern Konut Projesi ile ilgili olarak, daha önce TMSF (Fon) ile inşaatı ilk üstlenen yüklenici firma arasında imzalanan "Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesi”nin feshine ilişkin bazı medya kuruluşlarında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Ataşehir Modern Projesi inşaatını yarım bırakan firma 45 milyon TL tazminat aldı!

TMSF Ataşehir’de sahip olduğu arsaları Aksüs Yapı adlı şirkete Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı Sözleşmesiyle 2016'da verdi. Sayıştay, 2018'de yaptığı denetimde ihalesiz olarak seçilen yüklenicinin bu işi sonuçlandıramayacağının anlaşıldığını belirtti.

Ataşehir Club Sporium arazisi 48 milyon TL'ye satılıyor!

Ataşehir Belediye Başkanlığı inşaatı durdurulan Ataşehir Club Sporium arazisini 48 milyon TL bedelle satışa çıkardı. Gayrimenkulün ihalesi 15 Aralık'ta gerçekleşecek.

Ataşehir Club Sporium arazisi 39.6 milyon TL'ye ihaleye çıktı!

Ataşehir Belediye Başkanlığı tarafından, yapımı devam eden Ataşehir Club Sporium projesi 39 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkarıldı. Satış ihalesi 23 Haziran'da yapılacak...

tmsf ataşehir arazisi Haberi

tmsf ataşehir arazisi


Sinpaş GYO'dan yapılan açıklama şöyle:


İstanbul İli Ataşehir ilçesi Atatürk Mah. Dereboyu Cd. 2-4 pafta 3379-2, 3380-1 3384-2, 3385-3, 3385-2, 3384-4, 3382-2, 3385-1, 3385-5 nolu parsellerde kayıtlı, toplam 44.530 m2 yüzölçüme sahip "Ataşehir Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" olarak adlandırılan ve 05.02.2013 tarihinde Şirketimiz ile Maslak Otomotiv San. ve Tic. A.Ş.nin ortak olarak 80.000.000 USD ile en yüksek teklifi verdiği gayrimenkullere ilişkin ihalede, açık pazarlıkla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu ile 90.000.000 USD nihai bedel ile anlaşıldığı ve ihalenin TMSF Kurulu tarafından onaylandığı daha önce KAP aracılığı ile kamuya duyurulmuştu. Sözkonusu ihaleye ve gayrimenkullere ilişkin idari süreçlerin tamamlanabilmesi amacıyla, yapılacak ödemeler  için TMSF'den 28.02.2014 tarihine kadar ek süre alınmıştır.