02 / 05 / 2024

TMSF bünyesindeki şirketler

TMSF bünyesindeki şirketler

TMSF bünyesindeki şirketlerle ilgili bir liste yayınladı, listede Boydak, Koza ve Kaynak Holding dahil 691 şirket bulunuyorKaynak: TMSF bünyesinedeki FETÖ'cü şirket sayısını açıkladı.

İş arayanlar için büyük fırsat! Dolgun maaşlı kamu çalışanı olma şansı

İş arayanlara dikkat çeken bir müjde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personel açısını kapatmak için ilan yayınladı. Kadroya göre KPSS’den 60 üzeri puan alan başvuru şansı kazanıyor. İşte tüm ayrıntılar…

Sanayi bünyesindeki 7 sektör ihracatta rekor kırdı!

Sanayi bünyesindeki 7 sektör, tüm zamanların en yüksek ocak-haziran ihracatını gerçekleştirdi. Bu kapsamda Sanayi bünyesindeki 7 sektör ihracatta rekor kırdı. İşte detaylar...

Sanayi bünyesindeki 7 sektör en yüksek ocak-mayıs ihracatına imza attı!

Sanayi bünyesindeki 7 sektör, resmen tüm zamanların en yüksek ocak-mayıs ihracatına imza attı. İşte Türkiye İhracatçılar Meclisi verilerinden derlenen o bilgiler...

Sanayi bünyesindeki 7 sektörden ihracat rekoru geldi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, sanayi bünyesindeki 7 sektör, tüm zamanların en yüksek ocak-nisan ihracatına imza attı.

Deprem bölgesinde ekonomi nasıl canlanacak? İşte o 5 proje!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) bünyesindeki 12 sanayi odası başkanı, 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen 11 ilin ekonomisi için buluştu. Başkanlar bölgenin yeniden canlandırılması amacıyla buluştu. İşte deprem bölgesi için planlanan projeler…

TMSF'den son dakika! AFAD'a 102 milyon TL destek!

TMSF, AFAD'a 102 milyon lira sağladığını bildirdi. Koza Altın bünyesindeki iş makineleri ve tecrübeli madenciler, arama kurtarma ekip ve ekipmanları bölgeye sevk edildi.

YHT biletlerine büyük zam! Ankara-İstanbul, Konya- Ankara, Konya- İstanbul tren bileti fiyatları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesindeki TCDD, Yüksek Hızlı Tren (YHT) bşlet fiyatlarına 19 Nisan tarihi itibarıyla geçerli olmak üzere yüzde 15 zam kararı aldı. Bu kararın ardından YHT biletlerine 2022'de üçüncü zam gelmiş oldu.

TMSF, bünyesindeki şirketlerin satışına başlıyor!

TMSF, bünyesindeki şirketlerle ilgili satış sürecine başladı. TMSF yönetimi, Naksan’ın iki lokomotif şirketinden Royal Halı’yı 353 milyon lira bedelle 6 Ekim’de, Naksan Plastik’i ise 1.126 milyon lira bedelle 20 Ekim’de ihale edecek.

Tekirdağ Büyükşehir'in yeni binasına FORM İmzası!

Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Ürünleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni İl Hizmet Binası’nın tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını enerji verimli ve son teknoloji ürünler ile karşılık veriyor.

Büyükçekmece'de 50 milyon TL'ye satılık 152 iş yeri!

TMSF bünyesinde bulunan Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş. mülkiyetindeki 152 iş yerini 50 milyon TL bedelle satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 24 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Akkök Holding'ten Milli Dayanışma Kampanyası’na 1,5 milyon TL’lik bağış!

Akkök Holding ve bünyesindeki şirketler adına Milli Dayanışma Kampanyası’na 1,5 milyon TL’lik bağış yapıldı.

Gaziantep Büyükşehir 200 gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki 200 adet muhtelif taşınmazın tamamını 10 yıllığına toplam 42 milyon 192 bin TL+KDV muhammen bedeli ile kiraya verecek. Kiralama ihalesi 27 Kasım'da yapılacak...

KYK bünyesindeki yurt sayısı mecliste!

KYK bünyesinde bulunan yurt sayısı ve yurtların kapasitesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TMSF bünyesindeki şirketler Haberi

TMSF bünyesindeki şirketler

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bünyesinde "FETÖ/PDY" soruşturması kapsamında şüpheli bulunan kişilere ait 691 şirket yer aldığını duyurdu.


TMSF'nin internet sitesinde yayınlanan listede Boydak Holding, Kaynak Holding, Koza İpek Holding, Dumankaya ve Fi Yapı da bulunuyor.


TMSF, 674 sayılı ve 15 Ağustos 2016 tarihli Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname uyarınca; terör örgütlerine aidiyeti, iltisakı veya irtibatı nedeniyle satışa konu varlıklarda kayyum olarak görevlendirilmişti.


TMSF geçtiğimiz günlerde satışa konu bu varlıkların satış işleminde üç şirketi yatırım danışmanı olarak görevlendirdi.


Buna göre I nolu varlık paketi için Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB), II nolu varlık paketi için Vera Varlık, III nolu varlık paketi için Garanti Yatırım görevlendirildi.


Garanti Yatırım görevlendirildiği varlık paketinde Boydak Grubu'nun da dahil olduğu 211 şirketin bulunduğunu açıkladı.


TMSF...