27 / 04 / 2024

tmsf fetö şirketleri

tmsf fetö şirketleri

TMSF, bünyesine geçen 1289 şirket ile bu şirketlere ait mal varlıklarının listesini yayınladı. Listede yer alan, aralarında zeytinlikten, üniversiteye, AVM’den, otellere kadar çok sayıda gayrimenkul satışa sunuldu.

TMSF, Alman şirketine el konulduğu iddiasını yalanladı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) bağlantılı Alman şirketine el konulduğuna dair haberlerin asılsız olduğunu bildirdi.

TMSF, kefillerin de varlığına el koyabilecek!

678 sayılı yeni kanun hükmünde kararname (KHK) ile FETÖ bağlantılı şirketlerin kefil olduğu borçlarda, borcun alacaklısı ya da diğer kefillerden tahsili yoluna gidilecek.

TMSF'den kapatılan 'evim şirketleri' için 698 milyon lira! 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kapatılan evim şirketlerinin tasfiye komisyonlarına 698 milyon Türk Lirası aktarıldı. İşte detaylar...

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Dumankaya'nın eski sahipleri FETÖ davasında yargılanıyor!

"Himmet" adı altında topladıkları paraları FETÖ'ye mali yardım amacıyla kullandıkları iddiasıyla, TMSF yetkililerinin kayyum atandığı Dumankaya İnşaat'ın eski sahiplerinin de aralarında bulunduğu 63 sanığın yargılanmasına devam ediliyor...

TMSF, Dumankaya'nın Gebze'deki plazasını 18.5 milyon TL'ye satıyor!

FETÖ'ye mali destek sağladığı gerekçesiyle TMSF''ye devredilen Dumankaya Şirketler Topluluğu'nun Gebze'de bulunan plazası satışa çıkarıldı. 6 katlı plaza 18 milyon 500 bin TL'ye satılacak.

Durmazlar Grup'a TMSF kayyum olarak atandı!

FETÖ/PDY'ye finans sağlandığı yönünde MASAK raporu bulunduğu öğrenilen ağırlıklı olarak inşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Durmazlar Grup şirketi TMSF kayyum olarak atandı.

FETÖ'ye ait 734 markaya TMSF el koydu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü: "Türk Patent ve Marka Kurumumuz, FETÖ'ye ait 734 marka, 72 tasarım ve 15 patentin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devrini gerçekleştirmiştir" şeklinde açıklama yaptı.

TMSF'ye devredilen şirket sayısı bine ulaştı!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında bugüne kadar 922 şirket TMSF'ye devredildi.

Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'lik hissesine TMSF el koydu!

Bolu'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'lik hissesine TMSF el koydu.

TMSF'nin şirket satışlarını durdurduğu iddiası gerçek değil!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında "kayyum olarak Fon'un görevlendirildiği şirketlerin satış sürecinin TMSF tarafından durdurulduğu" iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi

Dolandırıcıların yeni gözdesi TMSF oldu!

TMSF’nin bünyesindeki şirketleri ucuza sattığını iddia eden dolandırıcılar türedi. Antalyalı iki işadamı 3 milyon dolar kaptırdı. Fon, 50 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Dolandırıcılar TMSF'ye dadandı!

Kendisini TMSF elemanı gibi tanıtan bazı kişiler, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında kayyum atanan şirketleri veya mal varlıklarını satmaya kalktı. TMSF, vatandaşı ünlü dolandırıcı Sülün Osman gibi dolandırıcılara karşı vatandaşı uyardı.

TMSF'den vatandaşa FETÖ uyarısı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında kayyum atanan şirketleri veya mal varlıklarını sattığını iddia eden kötü niyetli kişilere karşı uyarıda bulundu.

tmsf fetö şirketleri Haberi

tmsf fetö şirketleri

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) satılığa çıkarttığı arsa, gayrimenkul, okul, yurt, otel, petrol istasyonu gibi onlarca sektörde faaliyet gösteren 1289 şirket ve kişilere ait varlıkların tam listesini yayınladı. TMSF’nin elindeki bu varlıkların miktarı ve faaliyet gösterdikleri alanlardaki çeşitlilik, büyük bir kamulaştırma operasyonunun yapıldığını gösteriyor.


ÇİFTLİK’TEN ÜNİVERSİTEYE

Duvar'dan Sadık Güleç'in haberine göre, TMSF’nin satılığa çıkardığı varlıklar arasında malikane, arsa, içinde büyükbaş hayvanları olan çiftlik, lokanta, pastane, market, üniversite ile çeşitli marka otomobiller ve galeriler de var. El konan şirketlere ve şahıslara ait bu varlıklar Kırklareli’nden, Trabzon’a, Antep’den İzmir’e kadar Türkiye’nin hemen her ilinde bulunuyor.


Holding, şirket ve şahıslara ait olmak üzere tam 1289 adet varlık satılığa çıkartılmış durumda. Yayınlanan listede en büyük payı eğitim alanında faaliyet gösteren şirketlere ait mallar oluşturuyor. Listeye göre...