06 / 05 / 2024

Toar İnşaat lotus residence

Toar İnşaat lotus residence

Aydın Kuşadası 'nda hayata geçirilen Lotus Residence 'ta fiyatlar 85 bin liradan başlıyor, banka kredisiyle konut sahibi olunabilen Lotus Residence 'ın anahtar teslimlerinin 3 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor

Lotus Park İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Park İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nadiye Yılmaz tarafından kuruldu.

Green Lotus Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lotus Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Coşkun tarafından kuruldu.

Lotus Atm Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Atm Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Muhammet Enes Tarla ve Telman Akhmedovı ortaklığında kuruldu.

Lotus Bağdat İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Bağdat İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Avcılar'da Taha Yaseen A. Alfarooqı tarafından kuruldu.

Suadiye Lotus Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suadiye Lotus Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kırıcı tarafından kuruldu.

Lotus Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Deniz ve Baran Deniz tarafından kuruldu.

Lotus Vinç Nakliyat Gıda Tekstil Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Vinç Nakliyat Gıda Tekstil Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hatun Abanoz ve Şükriye Kara ortaklığında kuruldu.

Lotus Arhitec İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Arhitec İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Karaöz tarafından kuruldu.

İstanbul Lotus İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Lotus İnşaat Gayrimenkul Turizm Otomotiv Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 TL sermaye bedeli ile Dursun Tosun, Emir Kasım Saral, Raci Aytemür ve Yasin Dede tarafından kuruldu.

White Lotus Valley Alternatif Tedavi Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

White Lotus Valley Alternatif Tedavi Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Niloufar Tarkan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Lotus Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Karakaya tarafından kuruldu. 

Lotus Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Tunçdemir, Aydın Akbıyık ve Nimatullaj Eraevcı ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Toar İnşaat lotus residence Haberi

Toar İnşaat lotus residence


Toar İnşaat imzası ile Aydın Kuşadası 'nda yaşama geçirilen Lotus Residence projesinde daire satışları devam ediyor.


Kuşadası Lotus Residence projesi kapsamında yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı.




Toar İnşaat Lotus Residence 'ta minimum fiyat 85 bin lira olarak belirlendi. 10 konuttan meydana gelen projenin anahtar teslimleri 3 ay sonra gerçekleştirilecek.


Lotus Residence 'ta; 1 oda 1 salon daireler 50-52-56 ve 65 metrekare, 2 oda 1 salon daireler ise 108 ve 126 metrekare alana sahip olarak tasarlandı.



Kuşadası Lotus Residence 'ta;  kablolu TV altyapısı, asansörler, çevre aydınlatmaları ve merkezi uydu sistemi bulunuyor. Projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Telefon: 444 24 85

Web adresi: http://www.kotan.info/

Ceren...