20 / 05 / 2024

tobb aksaray meslek lisesi nerede

tobb aksaray meslek lisesi nerede

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Ticaret Borsası Personeli, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ) tarafından düzenlenen Akreditasyon Sistemi Eğitimi’ ne katıldı...

TOBB Iğdır Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Melekli Beldesi'nde yaptırılan TOBB Iğdır Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi temel atma törenine katıldı.

Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret Merkezi hizmete açıldı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret Merkezi'nin açılışını yaptı.

Aksaray'da yapı sektörüne mesleki yeterlilik belgesi verilecek!

Aksaray'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında yapı sektöründe çalışan meslek alanlarının, mesleki niteliklerinin geliştirilmesi için Aksaray'da yeterlilik belgesi verilecek.

Bolu TOBB Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin inşaatı tamam!

Bolu TOBB Kız Teknik ve Meslek Lisesi olarak karara bağlanan 24 derslikli okulun yapımı tamamlandı. Zübeyde Hanım Kız Mesleki ve Teknik Lisesi'nin, önümüzdeki eğitim ve öğretim yılından itibaren yeni okula taşınması protesto edildi.

TOBB Aksaray Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'ndeki TOBB Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temel atma törenine katıldı.

Çorum TOBB Lisesi Eylül'de açılacak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) inşa edilen Endüstri Meslek Lisesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren eğitim faaliyetlerine başlayacak.

Karabük TOBB Endüstri Meslek Lisesi'nin inşaatı devam ediyor!

TOBB tarafından Karabük OSB alanına yapılacak olan Endüstri Meslek Lisesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve eski TSO Başkanı Sedat Namal olmak üzere herkese teşekkürlerini iletti

Yalova TOBB Kız Meslek Lisesi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlı tarafından bizzat söz verilen TOBB Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin inşasına başlandı.

TOBB, Aksaray'a meslek lisesi yapacak!

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Ticaret Borsası Personeli, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ) tarafından düzenlenen Akreditasyon Sistemi Eğitimi’ ne katıldı...

TOBB Yalova'nın Kadıköy beldesine okul yaptırıyor!

TOBB tarafından yaptırılacak 25 derslikli Kız Teknik ve Meslek Lisesi Kadıköy beldesine yapılacak. Kadıköy Belediyesi'nin yer tahsis ettiği okul binasının yapımına önümüzdeki aylarda başlanacak....

TOKİ Nevşehir Ürgüp'te kız meslek lisesi ihalesi 6 Mart'ta!

TOKİ Nevşehir Ürgüp Duayeri Mahallesi'nde 1 adet 8 derslikli kız meslek lisesi ek bina inşaatını ihaleye açıyor...

TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi için kura çekilişi 8 Şubat'ta!

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 6. Etap kapsamındaki 520 adet konut için başvuru dönemi sona erdi. Proje için kura çekilişi 8 Şubat 2013 tarihinde gerçekleşecek...

TOBB Bursa ve Manisa'ya okul yaptıracak!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ''TOBB, sadece eğitim konusunda değil, kültürümüzün, tarih varlıklarımızın korunmasına yönelik de çok önemli yatırımlar, büyük harcamalar yaptı'' dedi.

tobb aksaray meslek lisesi nerede Haberi

tobb aksaray meslek lisesi nerede


Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Ticaret Borsası Personeli, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen Akreditasyon Sistemi Eğitimi’ne katıldı.


Ankara’da TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen akreditasyon eğitimine Türkiye’nin her ilinden oda ve borsa yöneticileri katıldı. Türkiye genelinde sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesi ve beş yıldızlı hizmet verilmesi için gerçekleştirilen akreditasyon eğitimine Aksaray Ticaret Borsası da tam kadro katıldı. Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, amaçlarının eğitim ile kaliteyi yükseltmek olduğunu belirterek, “Üyelerimize en iyi hizmeti vermek için Akreditasyon Sistemini çok önemsiyoruz. Dolayısıyla sistemin gerekliliklerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu eğitim de Akreditasyon sürecinin ilk adımı” dedi.


TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğu ile de görüşen Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı...