10 / 05 / 2024

TOBB, Aksaray'a meslek lisesi yapacak!

TOBB, Aksaray'a meslek lisesi yapacak!

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Ticaret Borsası Personeli, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ) tarafından düzenlenen Akreditasyon Sistemi Eğitimi’ ne katıldı...




Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Ticaret Borsası Personeli, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen Akreditasyon Sistemi Eğitimi’ne katıldı.


Ankara’da TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen akreditasyon eğitimine Türkiye’nin her ilinden oda ve borsa yöneticileri katıldı. Türkiye genelinde sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesi ve beş yıldızlı hizmet verilmesi için gerçekleştirilen akreditasyon eğitimine Aksaray Ticaret Borsası da tam kadro katıldı. Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, amaçlarının eğitim ile kaliteyi yükseltmek olduğunu belirterek, “Üyelerimize en iyi hizmeti vermek için Akreditasyon Sistemini çok önemsiyoruz. Dolayısıyla sistemin gerekliliklerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu eğitim de Akreditasyon sürecinin ilk adımı” dedi.


TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğu ile de görüşen Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray OSB’ye yapılacak olan TOBB’ne ait Meslek Lisesi sözleşmesinin imzalanıp bir an önce temelinin atılmasını istediler. Hisarcıklıoğlu ise Aksaray’ın baskısından son derece memnun olduğunu belirterek, “Eğitime yapılan yatırımdan kimse zarar etmez. En kısa zamanda temelini atacağız” diye konuştu.


Doğu Rehberi


Geri Dön