20 / 05 / 2024

aksaray osb tobb meslek lisesi temeli ne zaman açılacak

aksaray osb tobb meslek lisesi temeli ne zaman açılacak

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Ticaret Borsası Personeli, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ) tarafından düzenlenen Akreditasyon Sistemi Eğitimi’ ne katıldı...

Sivas'a Demirağ OSB müjdesi!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, TOBB Ekonomi Şurası’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, Demirağ OSB’nin teşvik kararnamesinin imzalanması ve altyapı ödeneğinin tamamının gönderilmesini istedi.

2017'de 9 OSB'de teknik kolej açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın çalışmaları neticesinde geçtiğimiz yıl Aksaray, Bursa Kestel, Kayseri, Kırşehir, Manisa (2.etap), Şırnak, Afyonkarahisar, Antalya ve Tokat OSB’lerde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) eğitim bursu destekli 9 adet teknik kolej kuruldu..

Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret Merkezi hizmete açıldı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret Merkezi'nin açılışını yaptı.

Kapıköy Gümrük Kapısı'na OSB kurulması gündemde!

TOBB'un yenilediği Kapıköy Gümrük Kapısı, ticaretimizin İran’a ve Orta Asya’ya açılan kapısı olacak. 70 milyon dolar harcanacak proje sayesinde Van-İran sınırında ticaretin artması beklenirken, bölgeye yeni bir lojistik merkez ve OSB kurulması gündemde.

Konya 4. OSB sanayicileri yol istiyor!

4. OSB’de faaliyet gösteren sanayiciler, iş yerlerine ulaşırken imar planında yer alan giriş yolunun yapılmaması nedeniyle Aksaray Yolu’nda yaklaşık 10 kilometre fazladan yol kat ediyor. Bu da zaman ve yakıt kaybına yol açıyor

Aksaray OSB'de 2. genişletme altyapı çalışmaları incelendi!

Aksaray’da Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu üyeleri, altyapı ihalesi yapılan 2. genişleme alanında incelemelerde bulundu.

Aksaray OSB'de 2 yatırımcıya parsel tahsis edildi!

Aksaray Valisi, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Vali Şeref Ataklı yaklaşık 650 kişinin daha istihdam edileceği 140 dönümlük sanayi parselinin 2 ayrı yatırımcıya tahsis edildiğini söyledi.

Aksaray OSB'de 140 dönüm sanayi parseli yatırımcıya tahsis edildi!

Aksaray Valisi, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Vali Şeref Ataklı yaklaşık 650 kişinin daha istihdam edileceği 140 dönümlük sanayi parselinin 2 ayrı yatırımcıya tahsis edildiğini söyledi.

TOBB Aksaray Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'ndeki TOBB Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temel atma törenine katıldı.

Aksaray OSB altyapı ihalesi 29 Eylül'de!

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Aksaray OSB İlave Alanına ait altyapı yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi 29 Eylül'de gerçekleşecek.

Aksaray OSB altyapı yapım ihalesi 29 Eylül'de!

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Aksaray OSB ilave alanına ait yol, içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalesi 29 Eylül 2015'te gerçekleşecek.

Çorum TOBB Lisesi Eylül'de açılacak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) inşa edilen Endüstri Meslek Lisesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren eğitim faaliyetlerine başlayacak.

Aksaray Kadın Aktivite Merkezi inşaatı ne zaman bitecek?

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yapımı devam eden Kadın Aktivite Merkezi’nde ve belediye arsaları Organize Sanayi yolu üzerindeki köprü genişletme çalışmalarını ve OSB’de imal edilen çatı aksamı ve beton kolonları yerinde inceledi.

aksaray osb tobb meslek lisesi temeli ne zaman açılacak Haberi

aksaray osb tobb meslek lisesi temeli ne zaman açılacak


Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Ticaret Borsası Personeli, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen Akreditasyon Sistemi Eğitimi’ne katıldı.


Ankara’da TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen akreditasyon eğitimine Türkiye’nin her ilinden oda ve borsa yöneticileri katıldı. Türkiye genelinde sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesi ve beş yıldızlı hizmet verilmesi için gerçekleştirilen akreditasyon eğitimine Aksaray Ticaret Borsası da tam kadro katıldı. Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, amaçlarının eğitim ile kaliteyi yükseltmek olduğunu belirterek, “Üyelerimize en iyi hizmeti vermek için Akreditasyon Sistemini çok önemsiyoruz. Dolayısıyla sistemin gerekliliklerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu eğitim de Akreditasyon sürecinin ilk adımı” dedi.


TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğu ile de görüşen Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı...