04 / 07 / 2024

TOBB Ermenek konut

TOBB Ermenek konut

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ‘’Aldığımız karar neticesinde Ermenek’te şehit olan 18 madencimizin ailelerine, 17 tanesi Ermenek’te 1 tanesi Zonguldak’ta olmak üzere konut alacağız’’dedi...

İTO depremzedelerin konut ihtiyaçları için başlatılan kampanyaya tam destek verdi!

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, TOBB öncülüğünde deprem bölgesine yönelik başlatılan konut seferberliğine İstanbul iş dünyası olarak katılacaklarının belirterek, “İsteyen bir ev, daire veya oda bedeli kadar bağış yapabilecek” dedi.

1 milyar TL ile başladı! TOBB’dan deprem bölgesi için ev kampanyası!

TOBB, deprem bölgesi için büyük bir konut kampanyası başlattı. 1 milyar TL nakit ile başlatılan kampanya kapsamında iş dünyasına desteğiyle kalıcı ve sağlam konutlar yapılacak.

Düşük faizli konut kredisi 'fırsatçılığa' dönüştürülmesin talebi!

İMKON ve TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı Tahir Tellioğlu, konut kredisi faizlerinin düşmesinin inşaat sektörüne can suyu olduğunu belirtti. Tellioğlu, faizi fırsatçılığa çevirenlere uyarılarda bulundu...

TOKİ Karaman Ermenek projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karaman Ermenek’te hayata geçirilecek konutların ihalesi yapıldı.

TOKİ Karaman 156 konut ihalesi bugün!

Karaman İli, Ermenek İlçesi, Güllük Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 156 adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman Ermenek 156 konut ihalesi 9 Mart'ta!

Karaman İli, Ermenek İlçesi, Güllük Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 156 adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Karaman Ermenek'e 156 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman Ermenek'te 156 yeni konut inşa edecek.

Antalya Ermenek'te 101 ev satışa çıktı!

Antalya Muratpaşa Ermenek Mahallesi'nde 101 adet konut açık artırma usulüyle satışa çıkarıldı. Gerçekleşen ihalede, evleri satılan mahalleli ve alıcılar arasında gerginlik çıktı.

Karaman Ermenek TOKİ son başvuru günü!

Karaman Ermenek TOKİ son başvuru günü 30 Haziran 2016 gününe kadar devam ediyor. Fiyatların 64 bin 463 TL'den başladığı projede 46 adet konut satışa çıkarıldı.

Ermenek TOKİ Evleri fiyatları!

Karaman Ermenek TOKİ Evleri projesindeki 46 konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Ermenek TOKİ Evleri fiyatları...

TOKİ Karaman Ermenek Konutları satılacak!

Karaman-Ermenek Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 46 adet konut, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık artırma usulüyle satışa sunulacak.

TOKİ Ermenek Konutları'nda yüzde 6 indirim yapıldı!

Ermenek'te TOKİ konutlarının, TOKİ tarafından belirlenen konut satış bedellerinin, yüksek bulunması sebebiyle Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen devreye girdi. Konutlarda yüzde 6 indirim uygulandı.

Ermenek'te TOKİ konutlarının kura çekilişi yapıldı!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde TOKİ tarafından gerçekleştirilen toplu konut uygulaması kapsamında inşaatları tamamlanan konutların hak sahipleri için kura çekilişi Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde yapıldı.

TOBB Ermenek konut Haberi

TOBB Ermenek konut

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Denizli’ye geldi. Denizli ziyaretinde ilk olarak Buldan ilçesine giden Hisarcıklıoğlu’na Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Buldan Kaymakamı Hacı Uzkuç, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay ve çok sayıda işadamı eşlik etti. Buldan ziyaretinde ilk olarak Buldan Belediye El Sanatları ve Kültür Merkezi’ni ziyaret eden Hisarcıkoğlu, burada tezgahları dolaştı. Dokuma el tezgahının başına geçen TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, gazetecilere poz verdi.



Gazetecilerin sorularını yanıtlayan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB yönetim kurulu olarak bir karar aldıklarını belirten Hisarcıklıoğlu, ‘’365 oda ve borsa başkanı bir araya gelerek bir istişarede bulunduk. Her yıl adet üzerine başkanlara, protokole yılbaşı hediyesi veriliyordu. Yönetim kurulu ve...